Gumofilc Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Z tym sandalem, jakby bylo go wiecej na zdjeciu to bylby lepszy efekt... Ale pogratulowac takiego smoka, no i dobrego lowiska.Na Wisle, i to w dziwnych m-cach czepiaja sie takie po 40cm... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 dostalem cynk od andreasa ... szczena opada http://www.bodden-angeln.de/fotos/pinnwand/zander/2008_07/za nder_2008_07_06_004_g102 cm i 18 funtow Cos to sztucznie wygląda...to tez pewnie sztuczne? http://www.bodden-angeln.de/fotos/pinnwand/zander/2008_07/za nder_2008_07_06_005_g.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 To już jest lepsze.. PS. Sztucznie wygląda, a jest sztuczne to dwie różne sprawy..A może to tylko zazdrość??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekP Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 To kiedy jedziemy na bodden <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Ciekawe ostatnie zdjęcie, celowo usunięto z niego łatwo rozpoznawalne punkty na brzegu tego łowiska. Jak widać i Niemcy się maskują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 A mnie ciekawi czy te sandacze to biorą im w dzień czy po prostu o tej porze są robione foty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Gratulacje dla łowców Ja dziś krótki wypad i zanotowałem kilkanaście brań niestety większośc to chyba maluchy i nie do zacięcia. Za to jeden koło 5-6kg spiął się przy brzegu. Wieczorem kolejna wyprawa tym razem porzucam w nocy zobaczyć co się będzie działo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis Opublikowano 18 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Może wkońcu ten wątek się rozkręci. Dwie sztuki z kilku złapanych podczas ostatniego wypadu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis Opublikowano 18 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 I jeszcze jeden. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 18 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 No ładne, ładne.Gratuluje a co to za woda jesli mozna wiedziec ? Moze w nastepny weekend pojade na turawe..zobaczymy czy juz sie spiące krolewny ( sandały) obudziły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 18 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Adrian rozkręcasz się, jak widzę. Gratki .Jeszcze tylko krótki kurs fotografii wędkarskiej a na fotkach Ci wyjdzie jakieś 2/3 tego, co to nam Piotr zaserwował . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis Opublikowano 18 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Adrian rozkręcasz się, jak widzę. Gratki .Jeszcze tylko krótki kurs fotografii wędkarskiej a na fotkach Ci wyjdzie jakieś 2/3 tego, co to nam Piotr zaserwował . Waldziu, u nas nie ma takich zwierząt, ... jest żubr, bóbr, ... ale nie takie sandacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 18 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 I jeszcze jeden. ...to ja już wiem Adrian, na co Ty łowisz te sandacze...na Harnasia ...gratki za zanderki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 18 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 [quote title=pitt napisał(a) dnia Wed, 16 July 2008 10:27to tez pewnie sztuczne?z tym zmalowanym brzegiem jeszcze bardziej sztuczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis Opublikowano 19 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 I jeszcze jeden. ...to ja już wiem Adrian, na co Ty łowisz te sandacze...na Harnasia ...gratki za zanderki! Patryk, podobno lepiej biorą na ŻYWCA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 22 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 To i ten wątek warto przypomnieć Dwie dzisiejsze rybki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 22 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Ta druga nawet niezła parówa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fedx Opublikowano 22 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 hlehle gratuluje, ładne rybki. Na co brały ?Zdradź rozmiary tych sandałków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 22 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 hlehle gratuluje, ładne rybki. Na co brały ?Zdradź rozmiary tych sandałków Mniejszy około 60, większy 85-88. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 @hlehle - ładne ładne ! To z Polski ? ps - czasami mam spore wątpliwości odnośnie umieszczania postu z tylko pochwałą dla łowcy, coby nie zostać posądzonym o zalewanie forum pustymi wiadomościami. Ale takie rybki są godne zaryzykowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 @hlehle - ładne ładne ! To z Polski ? ps - czasami mam spore wątpliwości odnośnie umieszczania postu z tylko pochwałą dla łowcy, coby nie zostać posądzonym o zalewanie forum pustymi wiadomościami. Ale takie rybki są godne zaryzykowania Ano polskie, podwarsiaskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Winszuje Hle Hle. Gratuluje ladnych sandaczy. Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fedx Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Ja ostatnio sporo łowie na wisełce poniżej warszawy ale takich ładnych sandałków to już dawno nie spotkałem. Na woblerka brały ? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Ja ostatnio sporo łowie na wisełce poniżej warszawy ale takich ładnych sandałków to już dawno nie spotkałem. Na woblerka brały ? Pzdr Tak, głębiej schodzące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 gratulacje hle hle, piękne rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi