biosteron Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 @hlehle,Gratulacje piękne rybki,oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Tak, głębiej schodzące.Patrz pan, po nocy i glebiej schodzace...ryby to sa jednak glupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Tak, głębiej schodzące.Patrz pan, po nocy i glebiej schodzace...ryby to sa jednak glupie O tej porze roku rzadko się zdarza, żeby sandacze długo żerowały, więc jak się nie trafi na ten moment to standardowo trzeba ich szukać na głębszej wodzie. Przynajmniej tak to jakoś u mnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 To prawda. Acz niedawno zlowilem jednego, tak cos 50% twojego , to po jaziowisku na metrowej wodzie sie krecil. Musi zerowal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 To prawda. Acz niedawno zlowilem jednego, tak cos 50% twojego , to po jaziowisku na metrowej wodzie sie krecil. Musi zerowal... Na płytkiej wodzie sporo się tych małych łowi, ale ciężko o coś większego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 No Daniel piękne zubacze, gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 24 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Na płytkiej wodzie sporo się tych małych łowi, ale ciężko o coś większego... Zgadza się, np. przy ostatnim moim wyjściu przy przelewie stało spore stadko wygłodniałych sandaczyków i skutecznie atakowały wobka podawanego dla boleni. Z moich doświadczeń to przy dnie na głębszej wodzie stoi również sporo sandałków, tylko że niestety także w rozmiarze standard czyli ok. 50cm. O dużego sandała to bardzo trudno, ale mam pewien plan na przyszły weekend i jak bolenie nie będą chciały współpracować, to spróbuję za sanderem porzucać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Z. Opublikowano 24 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Hlehle@, 2 Sandał pełen wypas, gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 24 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Daniel, gratulacje, piękne ryby warte pokazania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 27 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Witam, dzisiaj 10 godzin !!! trollingu + 2 godziny biczowania wody na Turawie..efekt? Jeden sandał 61 cm na wobka, dwa strzały na gume ( w tym 10-sekundowy hol czegoś.....)No i najgorsze - upiekliśmy sie z kumplem strasznie..normalnie dwaj indianie zeszli na brzeg pzdr ps przynajmniej okonie gryzą..małe ale gryzą.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 27 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 HlehlePiękny sandacz, gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Równe 90 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr. Maciek Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 O w morde, piękny, gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Adis, jeszcze szczęki nie pozbierałem. Piękny kaban.Gratuluuuuuuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Wiem, wiem, wiem ... miałem poprawić te zdjęcia ... ale z czasem krucho jednak muszę pogratulować - piękny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekP Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Adis poprostu mnie zastrzeliłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Wiem, wiem, wiem ... miałem poprawić te zdjęcia ... ale z czasem krucho jednak muszę pogratulować - piękny! I tak wielkie dzięki Remku za chęć pomocy .... a foty poprawił inny kolega z forum, za co mu jeszcze raz dziekuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 adis, ale kaban - szczęka na podłodze Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Super grubas, gratki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Piękny sandacz gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Piękny, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 @adis - piękny okaz !Gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 No, takie ryby to aż się chce oglądać - bravo. Gratulacje dla łowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseib Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Graty. Piękna sztuka. Nie mów gdzie powiedz na co:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Gratki naprawde piekny.Znajac nasze południowe zwyczaje i sandacze z zaporówek został złowiony na rybke . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi