poplawok Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 @ maniak ma racje-fladra, stornia czy jak ja tam zwal na spiner w przyujsciowym odcinku Wisly to nic nadzwyczajnego-najlepiej wlasnie wali na kopyta-sorry za off topic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poplawok Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 jeszcze jedna fota plaskiej na holu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Nie no koledzy to powinien byc wątek Flądra 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 czy to nie jest aby jakaś....ściema o babkach juz słyszałeam - o kurcze niesamowite może nie daleko ujścia Wisły ?! kurcze słodkowodne flądry To raczej niemożliwe, bo jak?? Wisła uchodzi przecież do morza, a Tczew jest około 30 km od uścia Wisły do morza... normalnie niemożliwe Pozdr. SalmoW Polce wszystko jest możliwe A tak na poważnie, to flądry najczęściej łowione są metodą gruntową. No dobra wrzuć ktoś fote sandacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 11 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 No niech będzie - sandacz (nie ja robiłem fotkę, więc proszę nie czepiać się uciętej czupryny ) Janek, mam nadzieję że spodobało Ci pstrykanie sandaczy i do końca roku jeszcze coś razem połowimy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 11 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Daniel trzeba jeszcze złowić po takim jak trzymasz , a pstrykanie bardzo fajne Piękny ten sandacz, rzeczywiście spaślak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 11 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 hlehle GRATULACJE,piekny sandał !! Na zaporowkach (Szałe i Turawa) w zasadzie lipa-pojedyńcze sztuki na cały dzień łowienia. Widze ze rzeka jest bardziej szczodra pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 11 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 No niech będzie - sandacz (nie ja robiłem fotkę, więc proszę nie czepiać się uciętej czupryny )Janek, mam nadzieję że spodobało Ci pstrykanie sandaczy i do końca roku jeszcze coś razem połowimy Gratulacje Daniel - trzymasz poziom, tym bardziej, że Rzeczny przez duże RZ . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 11 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Piękny zubacz Na co pstryknął? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 U mnie dziś 3 sztuki, z czego jeden na casta 54cm. Jeszcze jeden spadł - na multiku miałem nawiniętą żyłkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 DANIEL - Świetny płetwal - GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaNdAcZ &#gt;&#lt;----*&#gt; Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 Daniel Sandał pierwyjsort <_< . Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekP Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 Daniel bajer sandacz. Gratulacje wow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 Piękny zubacz Na co pstryknął? Priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek76 Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 Skorzystam z okazji i się przywitam:) Jestem użytkownikiem już jakiś czas, ale dopiero dziś z Kubsonem złowiłem rybę (powyższego zanderka)nadającą się do zaprezentowania Dodam jeszcze, że łowię razem z Kubą od wielu lat i sporo przygód razem przeżyliśmy:) Moje okazy nie wybiegają jednak poza przeciętność - a największe to te, które się urwały lub te, które Kuba mi w ostatniej chwili podwędził PozdrawiamMaciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 @Maciek@Kubson - ładne sandacze, warszawskie? Może to woda spłaca dług wdzięczności za zarybenie Witaj na forum Maciek, można powiedzieć że wyczekałeś - ale za to jakie wejście !Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Witam Hej Maciek Friko, oczywiście warszawskie PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Kuba i Maciek, fajne rybki gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek76 Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Dzięki Friko:)Wbijać się na forum bez rybki to tak, jakby pójść na bal bez witytówki... ale teraz już mnie znacie - pierwsze lody przełamane @KubsonHejkum Kuba!Wyspał Ty Sie w końcu;)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 @hlehle@Kubson@Maciek76 Piekne sandaly Panowie. Gratki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Kuba, Maciek Super sandałki! Gratki Kuba, skąd masz tyle siły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson73 Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Weekendowe szaleństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Witam Po akcji Zarybienie - Boleń Narwi 2008 znalazłem jeszcze chwilkę czasu i odrobinę siły aby wyskoczyć nad wodę z kumplem (też użytkownik J.pl @Maciek76) Oto efekty... PozdrawiamKuba Gratuluję.Jednak opłaciło się stać w korkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Opłaciło się, gdybym przyszedł nad wodę wcześniej pewnie byłaby cisza, gryzły dosłownie przez 15 minutek Dzięki za gratulację Panowie. PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 @Robson, Gratulacje! Połowiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi