Robson73 Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Jak widać, nie ja jeden Zaczynają się żniwa choć rybki są himeryczne, a woda jeszcze za ciepła Dzięki Robson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Ja wybrałem się z kumplem wczoraj na noc Wynik 12 sztuk przedział nie powalający ale wynik jest wynikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Witam, w sobote trafiłem sandała 60+ z warty !! takze jak na rybostan tej rzeczki to sukces...w czasie wypuszczania rybki do wody dostałem niezly opierd... od grunciarzy z drugiego brzegu...po mojej stronie było 3 takich samych ale jak ich zapytałem czy tez imnie pasuje ze ryba idzie do wody a nie do wora to nawet powiedzieli ze to dobry pomysł bo teroz ryby coraz mnij ps sandał siadł na wobler od @Marcinesz-a takze dzieki Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Spoko loko - łów na zdrowie - tym bardziej, że jak pisałeś, nie tylko sandałek się nim interesował . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Wczoraj wieczorem wynik 3 sztuki same pistolety dziś rano postanowiłem odwiedzić miejscówkę która przy dużej wodzie jest nieosiągalna. Woda spadła Więc poszłem o 5 już nad wodą. Pierwsze rzuty i zameldowały się 4 sztuki największy koło 60cm. Idę dalej kolejna tamka i 7 sztuk zdjętych przedział średnia krajowa. I ostatnia tamka 5 sztuk. Wynik znakomity jak na 75 minut połowu co prawda sandacze były w przedziale 40-60cm ale troszkę połowiłem Jutro chyba powtórka. Pasuje żeby spadła jeszcze woda z 30cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Wczoraj wieczorem wynik 3 sztuki same pistolety dziś rano postanowiłem odwiedzić miejscówkę która przy dużej wodzie jest nieosiągalna. Woda spadła Więc poszłem o 5 już nad wodą. Pierwsze rzuty i zameldowały się 4 sztuki największy koło 60cm. Idę dalej kolejna tamka i 7 sztuk zdjętych przedział średnia krajowa. I ostatnia tamka 5 sztuk. Wynik znakomity jak na 75 minut połowu co prawda sandacze były w przedziale 40-60cm ale troszkę połowiłem Jutro chyba powtórka. Pasuje żeby spadła jeszcze woda z 30cm Redzi nieźle kłujesz Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 I ja wczoraj troche pokłułem. Przy wypuszczaniu dwójkowego sandacza miałem okazję do rozmowy z panami z plecakami. Rozmowa, była nawet sympatyczna muszę powiedzieć. Oni uznali że łowię sportowo a ja starałem się ich przekonać o akumulacji szkodliwych substancji w organizmach wiślanych drapieżników drobny boleń się czepia jako przyłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 @Redzi tylko pogratulować sandacz to nie jakiś tam boleń <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 @Redzi tylko pogratulować sandacz to nie jakiś tam boleń <_< Na bolki nie miałem zbytnio czasu ale jutro bede miał go więcej i odwiedze reszte miejscówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Redzi woda spadnie,a nawet już spadła 30cm:)Potem tylko wyczekać na leki przyborek z zaporówki i układanka złożona:) W piątek może być ciekawie.Dalej kuj sandacze, bo już niedługo zaczną zjeżdżać tabuny:( Graty za rybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Wiem wiem dlatego postaram sie uratować jak naj wiecej, choć to i tak bardzo trudne zadanie. No narazie u ciebie spadła ja czekam by spadła u nas ale jutro z rana i tak atakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert2 Opublikowano 22 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Wiem wiem dlatego postaram sie uratować jak naj wiecej, choć to i tak bardzo trudne zadanie. No narazie u ciebie spadła ja czekam by spadła u nas ale jutro z rana i tak atakuje I takich obywateli nam trzeba. Good job @Redzi - tak trzymaj. Pozdro, Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Dziś 0 Miałem sandałka na koguta z opadu, jednak ryba się spięła. Do tego 3 piękne brania na cykady - również z opadu Niezacięte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miko Opublikowano 24 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Dzisiejszy warciany smoczek, zagryzł minnowa 9 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 24 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Miałem przyjemność podbierać owe warciańskie cudeńko Mikołaja Śliczna ryba - gratuluję i do następnej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 24 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Miko bardzo ładny sandacz gratulacje. Jako że z Warty podwójne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Dziś 2 wyciągnięte i jeden spięty - +/- 50cm Na cykady Corona Fishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson73 Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Zabraliśmy kolege na moje miejscówki i popełnił taki nietakt ok 80cm i 5,8kg Pozdro.Robson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Piękny Pogratuluj Mu ode mnie. I taki... Kogutowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 graty..... piekny a wytargany na kogutka? bo ten jakis taki....nieuzywany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 graty..... piekny a wytargany na kogutka? bo ten jakis takie....nieuzywany Nieużywany? Nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 no a kogut dopiero wyciagniety z wody ma takie piekne nastroszone piorka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson73 Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Ten kogut wystepuje w roli ozdobnej , właściwa kolorystyka przynęty pozostaje tajemnicą łowcy <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Ten kogut wystepuje w roli ozdobnej , właściwa kolorystyka przynęty pozostaje tajemnicą łowcy <_< no wlasnie tak sie domyslalem ze pewnie o to chodzi co nie zmienia faktu ze metnooki pikny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 właściwa kolorystyka przynęty pozostaje tajemnicą łowcy <_< To takie ważne? Zdaje mi się, że poprowadzenie takiego koguta jest bardzo ważne - a kolorystyka tajemnicą? No chyba, że się myliłem/mylę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi