Skocz do zawartości

Sandacz 2008

Daro

Rekomendowane odpowiedzi

Jak mawia mój przyjaciel, z sandaczami trzeba krótko. Nieważne metr czy 60cm. Zacięcie w kły, podciągnięcie - wybranie, podciągnięcie - wybranie, podciągnięcie - wybranie i na klatę.

Chwila zwątpienia lub odpuszczenia i może się skończyć przygoda z ładną rybką. Wie człowiek co mówi, bo i metrówkę ma na rozkładzie...

Jak mawia mój przyjaciel, z sandaczami trzeba krótko. Nieważne metr czy 60cm. Zacięcie w kły, podciągnięcie - wybranie, podciągnięcie - wybranie, podciągnięcie - wybranie i na klatę.

Chwila zwątpienia lub odpuszczenia i może się skończyć przygoda z ładną rybką. Wie człowiek co mówi, bo i metrówkę ma na rozkładzie...

Niby też to wiedziałem, ale masa rybki wywołała chwilę zwątpienia... wystarczyło.

Na pocieszenie:

post-781-1348914186,1024_thumb.jpg

Hahahaha Danek?????? :lol: :lol: :lol:

Sandalek sam sie zaprawil <_< ....ja tylko pociagnal...:unsure:

Tak wlasnie probowalem na Turawce...20LB wedka podciagnalem do okolic lodki, dalej nie chcial isc i sie zerwal. Mowie o gumkowaniu bo z trola masakra - wszystkie potwory sie pozrywaly...bez znaczenia jak ciagnalem...

Gumo

Spigot nie obraź się ale jak patrzę na tego sandacza to jakaś ledwowymiarowa popierdółka - kilka sandaczy w swoim życiu widziałem. Następnego, jeśli będzie tak zakombinowany (nie będę mógł jednoznacznie stwierdzić jego wymiarów) będę ciął od ręki.

Pozdrawiam

Remek

Spigot nie obraź się ale jak patrzę na tego sandacza to jakaś ledwowymiarowa popierdółka - kilka sandaczy w swoim życiu widziałem. Następnego, jeśli będzie tak zakombinowany (nie będę mógł jednoznacznie stwierdzić jego wymiarów) będę ciął od ręki.

Pozdrawiam

Remek

skecz jak Boga kocham. najlepsze jest to że jak robiłem na wodzie zdjęcie to zaśmiałem się pod nosem że przydałaby się metrówka. Ryba ma wymiar do publikacji zdjęć

Długo czekać nie trzeba było

3 razy zmieniam tego posta nie chcę być świnią i jeszcze troszkę kultury posiadam . Natomiast i tu specjalnie dla Ciebie Remku zagadka . Zarazem pytanie.

1.Czy spigot zwany banitą portalu jerkbait.pl przyciął zdjęcie ponieważ za wszelką cenę chciał umieścić sandacza na forum??

2.Czy spigot naśmiewa się z regulaminu panującego na tym portalu i naumyślnie wstawia fotki nie wymiarowych ryb

3.Czy spigot ... no właśnie zdjęcia dla porównania poniżej.

TO BYŁO MOJE OSTATNIE ZDJĘCIE

post-677-1348914192,2557_thumb.jpg

post-677-1348914192,3082_thumb.jpg

człowiek już na prawdę nie wie jak ma te zdjęcia robić

a jedną ręką można się po jajkach podrapać . Dla mnie jest to chore dlatego jak większość ludzi olewam wstawianie fotek.

Spigot,

Otrzymałem zgłoszenia od kilku forumowiczów, że próbujesz ponownie ominąć regulamin (inni się do tego stosują). Ponieważ po raz kolejny podnosi się ciśnienie chciałbym Tobie tym razem publicznie przekazać informację, że nie zamierzam tracić swojego czasu na dochodzenia i rozwiązywanie Twoich zagadek (nie bawi mnie to wcale). A ponieważ swój prywatny czas bardzo cenię było to ostatnie 5 minut jakie mogłem Tobie poświęcić na sprawy niewędkarskie na tym portalu - tym bardziej widząc jaki jest Twój stosunek do niego.

Remek

człowiek już na prawdę nie wie jak ma te zdjęcia robić

a jedną ręką można się po jajkach podrapać . Dla mnie jest to chore dlatego jak większość ludzi olewam wstawianie fotek.

Spigot,

Otrzymałem zgłoszenia od kilku forumowiczów, że próbujesz ponownie ominąć regulamin (inni się do tego stosują). Ponieważ po raz kolejny podnosi się ciśnienie chciałbym Tobie tym razem publicznie przekazać informację, że nie zamierzam tracić swojego czasu na dochodzenia i rozwiązywanie Twoich zagadek (nie bawi mnie to wcale). A ponieważ swój prywatny czas bardzo cenię było to ostatnie 5 minut jakie mogłem Tobie poświęcić na sprawy niewędkarskie na tym portalu - tym bardziej widząc jaki jest Twój stosunek do niego.

Remek

Panie Remigiuszu czy lekko Pan nie przesadza? Pana stosunek w tym momencie do mojej osoby jest w Pana przypadku nie dopuszczalny. Proszę sobie przeczytać to co Pan napisał. Proszę sobie darować teksty typu tracenia czasu na moje zagatki. I polecam zmienić informatów bo coś mają problemy z oczami.

Spigot,

Nie obrażaj użytkowników, którzy respektują regulamin i nie akceptują Twojego sposobu postępowania (zgłaszając wątpliwości o nadużyciu), nazywając ich informatorami. Nikt w tym wątku Ciebie nie obraził a Ty już kilka osób tak.

Remek