Skocz do zawartości

Sandacz 2008

Daro

Rekomendowane odpowiedzi

Spigot,

Nie obrażaj użytkowników, którzy respektują regulamin i nie akceptują Twojego sposobu postępowania (zgłaszając wątpliwości o nadużyciu), nazywając ich informatorami. Nikt w tym wątku Ciebie nie obraził a Ty już kilka osób tak.

Remek

koledzy proszę Was jeszcze o 3 zdania off topa. Nie popuszczę. Panie Remigiuszu ryba zalicza się do publikacji czy nie. Oczekuję krótkiej odpowiedzi. Jeśli tak czekam od Pana na małe magiczne słowo napisane oczywiście na forum. Jeżeli Pan zignoruje mojego posta będzie to jednoznaczne z przyznaniem się do złej i błędnej oceny mojego zdjęci Od tej chwili już nie robię off topa.

Sorry za ot, ale uważam Spigot że próbujesz udowodnic że czarne jest białe, moim zdaniem Twój sandacz nie ma wymaganych regulaminem 65cm,a zdjęcie ma podtekst marketingowy B) Prywatnie nie jestem zwolennikiem oceny zdjęcia poprzez wymiar ryby, ale tez nie podobaja mi się liczne fotki podwymiarków, jednak nikt mnie nie zmusza do korzystania z zasobów tego forum i szanuje zasady ustalane przez jego twórców.

W tamach OT dwie fotki tej samej ryby, która nie ma nawet 60cm B), może to da troszke pogląd na długośc zdobyczy.

Bez urazy Spigot..

Pozdrawiam

Robert

post-621-1348914193,0559_thumb.jpg

post-621-1348914193,1381_thumb.jpg

Sorry za ot, ale uważam Spigot że próbujesz udowodnic że czarne jest białe, moim zdaniem Twój sandacz nie ma wymaganych regulaminem 65cm,a zdjęcie ma podtekst marketingowy B) Prywatnie nie jestem zwolennikiem oceny zdjęcia poprzez wymiar ryby, ale tez nie podobaja mi się liczne fotki podwymiarków, jednak nikt mnie nie zmusza do korzystania z zasobów tego forum i szanuje zasady ustalane przez jego twórców.

W tamach OT dwie fotki tej samej ryby, która nie ma nawet 60cm B), może to da troszke pogląd na długośc zdobyczy.

Bez urazy Spigot..

Pozdrawiam

Robert

Co chcesz udowodnić? :wacko:

Moim zdaniem rybka Spigota jest miarowa. Zobacz jak Spigot obejmuje ją ręką - kciuk sięga do połowy rybki. Może świadczy to o grubości, ale za grubością idzie wielkość. Złowiłem w tym roku dużo sandaczy do 60cm i nie mają polotu do Spigotowego sandałka.

Bez urazy Robert ;)

Co chcesz udowodnić? :wacko:

Moim zdaniem rybka Spigota jest miarowa. Zobacz jak Spigot obejmuje ją ręką - kciuk sięga do połowy rybki. Może świadczy to o grubości, ale za grubością idzie wielkość. Złowiłem w tym roku dużo sandaczy do 60cm i nie mają polotu do Spigotowego sandałka.

Bez urazy Robert ;)

Wybacz Wobler, może młody jeszcze jesteś i chyba jeszcze zbyt dużo tych sandałków koło 60cm nie złowiłeś (tak wnioskuje z twoich postów w tym wątku :D ), ale ciekawe stwierdzenie że za grubością idzie długosc :wacko: , bo ten Spigotowy to jakoś za gruby nie jest ;) , dwa to ze kciuk siega do połowy ryby w jej prawie najszerszym miejscu, również wskazuje że nie jest zbyt okazała ;)

Pozdrawiam i z mojej strony to tyle w tym temacie, poniżej w celu zweryfikowania Twojej tezy fotka, z sandaczem ok 55cm w niemałej ręce kolegi <_<

post-621-1348914193,244_thumb.jpg

Sorry za ot, ale uważam Spigot że próbujesz udowodnic że czarne jest białe, moim zdaniem Twój sandacz nie ma wymaganych regulaminem 65cm,a zdjęcie ma podtekst marketingowy B)

zapraszam na szczupaki 2008 i napisanie tego samego co do niektórych fotek przecież tez mają podtekst marketingowy no cóż czyż byśmy byli równi i równiejsi ?? ............

postępując według twojego myślenia za chwilę będziemy usuwać fotki zanderixa bo to podtekst marketingowy

Zmierzyłem na monitorze linijką,ma 20cm :mellow: Panowie dajcie spokój,czasami to mam wrażenie,że zalogowałem się na piaskownica.pl,a nie na jerkbait.pl

Dlaczego wiecznie trzeba czytać jakieś głupie spory,które i tak nie są do zweryfikowania.Miał,nie miał regulaminowego wymiaru kogo to obchodzi?

Remek jest sędzią na tym boisku,moderatorzy to sędziowie liniowi :D podejmują decyzję i trzeba się z nią zgodzić,tak jak w meczu.Jak ktoś się nie zgadza to dostaje czerwoną kartkę.Dla mnie to jest oczywiste,więc nie widzę sensu takich dyskusji.

To jest moje zdanie w tym temacie,myślę,że słuszne.Pozdrawiam

Witam,

Panowie - koniec.

Szpiegu - otrzymujesz ostrzeżenie.

Spigot - zostaje zbanowany.

Zapraszam na priv osoby, które chciałyby uzyskać więcej informacji w tej sprawie.

Jednocześnie informuję, że wszystkie następne informacje związane z niniejszą sprawą będą usuwane przez moderatorów.

Proszę o przejście do tematu Sandacze 2008.

Admin

Sandaczyk - dostałem zdjęcie grzecznościowo -> umieszczam na forum (zrobione telefonem). Ile miał? Jak myślicie? Złowiony w Polsce na dniach.

do czasu wyjaśnienia sprawy czy zdjęcie jest zgodne z regulaminem (czy prezentuje rybę która została wypuszczona) - zdjecie zostaje usuniete. Friko