admin Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Gratulacje! Coś dla oka ... pierwsza klasa Czy mogę ją umieścić w Galerii jerkbait.pl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Z. Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Ostatnia fotka Super !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Tak Remku bardzo proszę. danek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeS Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 @Danek no to mi teraz gul skoczył. Po Twoich postach widać, że wiesz gdzie i jak. Gratulacje! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Tak Remku bardzo proszę. danek Dziękuję! dodane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 @danek,piękna rybka,piękne fotki, gratulacje! . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 TO BYŁO MOJE OSTATNIE ZDJĘCIE ...szkoda P.S....fajna fotka @spigot, mi się podoba... @Adis, @danek gratki za zandery... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Spigot,Nie obrażaj użytkowników, którzy respektują regulamin i nie akceptują Twojego sposobu postępowania (zgłaszając wątpliwości o nadużyciu), nazywając ich informatorami. Nikt w tym wątku Ciebie nie obraził a Ty już kilka osób tak. Remek koledzy proszę Was jeszcze o 3 zdania off topa. Nie popuszczę. Panie Remigiuszu ryba zalicza się do publikacji czy nie. Oczekuję krótkiej odpowiedzi. Jeśli tak czekam od Pana na małe magiczne słowo napisane oczywiście na forum. Jeżeli Pan zignoruje mojego posta będzie to jednoznaczne z przyznaniem się do złej i błędnej oceny mojego zdjęci Od tej chwili już nie robię off topa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson73 Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Sorry za ot, ale uważam Spigot że próbujesz udowodnic że czarne jest białe, moim zdaniem Twój sandacz nie ma wymaganych regulaminem 65cm,a zdjęcie ma podtekst marketingowy Prywatnie nie jestem zwolennikiem oceny zdjęcia poprzez wymiar ryby, ale tez nie podobaja mi się liczne fotki podwymiarków, jednak nikt mnie nie zmusza do korzystania z zasobów tego forum i szanuje zasady ustalane przez jego twórców.W tamach OT dwie fotki tej samej ryby, która nie ma nawet 60cm , może to da troszke pogląd na długośc zdobyczy. Bez urazy Spigot..PozdrawiamRobert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Sorry za ot, ale uważam Spigot że próbujesz udowodnic że czarne jest białe, moim zdaniem Twój sandacz nie ma wymaganych regulaminem 65cm,a zdjęcie ma podtekst marketingowy Prywatnie nie jestem zwolennikiem oceny zdjęcia poprzez wymiar ryby, ale tez nie podobaja mi się liczne fotki podwymiarków, jednak nikt mnie nie zmusza do korzystania z zasobów tego forum i szanuje zasady ustalane przez jego twórców.W tamach OT dwie fotki tej samej ryby, która nie ma nawet 60cm , może to da troszke pogląd na długośc zdobyczy. Bez urazy Spigot..PozdrawiamRobert Co chcesz udowodnić? Moim zdaniem rybka Spigota jest miarowa. Zobacz jak Spigot obejmuje ją ręką - kciuk sięga do połowy rybki. Może świadczy to o grubości, ale za grubością idzie wielkość. Złowiłem w tym roku dużo sandaczy do 60cm i nie mają polotu do Spigotowego sandałka. Bez urazy Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Może starczy Panowie mielenia w kółko?Wszytko co można było napisać było już wczoraj... A rybki ładne Panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson73 Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Co chcesz udowodnić? Moim zdaniem rybka Spigota jest miarowa. Zobacz jak Spigot obejmuje ją ręką - kciuk sięga do połowy rybki. Może świadczy to o grubości, ale za grubością idzie wielkość. Złowiłem w tym roku dużo sandaczy do 60cm i nie mają polotu do Spigotowego sandałka. Bez urazy Robert Wybacz Wobler, może młody jeszcze jesteś i chyba jeszcze zbyt dużo tych sandałków koło 60cm nie złowiłeś (tak wnioskuje z twoich postów w tym wątku ), ale ciekawe stwierdzenie że za grubością idzie długosc , bo ten Spigotowy to jakoś za gruby nie jest , dwa to ze kciuk siega do połowy ryby w jej prawie najszerszym miejscu, również wskazuje że nie jest zbyt okazała Pozdrawiam i z mojej strony to tyle w tym temacie, poniżej w celu zweryfikowania Twojej tezy fotka, z sandaczem ok 55cm w niemałej ręce kolegi <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Sorry za ot, ale uważam Spigot że próbujesz udowodnic że czarne jest białe, moim zdaniem Twój sandacz nie ma wymaganych regulaminem 65cm,a zdjęcie ma podtekst marketingowy zapraszam na szczupaki 2008 i napisanie tego samego co do niektórych fotek przecież tez mają podtekst marketingowy no cóż czyż byśmy byli równi i równiejsi ?? ............ postępując według twojego myślenia za chwilę będziemy usuwać fotki zanderixa bo to podtekst marketingowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Zmierzyłem na monitorze linijką,ma 20cm Panowie dajcie spokój,czasami to mam wrażenie,że zalogowałem się na piaskownica.pl,a nie na jerkbait.plDlaczego wiecznie trzeba czytać jakieś głupie spory,które i tak nie są do zweryfikowania.Miał,nie miał regulaminowego wymiaru kogo to obchodzi?Remek jest sędzią na tym boisku,moderatorzy to sędziowie liniowi podejmują decyzję i trzeba się z nią zgodzić,tak jak w meczu.Jak ktoś się nie zgadza to dostaje czerwoną kartkę.Dla mnie to jest oczywiste,więc nie widzę sensu takich dyskusji.To jest moje zdanie w tym temacie,myślę,że słuszne.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 nie wiem w co grasz ale ja gram w taką grę gdzie decyzja sędziego liniowego może zostać zmieniona przez sędziego głównego, a w ostateczności sędzia liniowy może zostać odsunięty od trwających właśnie rozgrywek a na tym koniec...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Podejrzewam, iż wielu ludzi męczy się przez nudę. Jedni wiedzą dobrze o swojej chorobie, inni nudzą się bezmyślnie . Tadeusz Konwicki, Zwierzoczłekoupiór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 W tej sprawie decyzję podjął sędzia główny Gram w piłkę nożną zwaną także Football,em i nawet całkiem nieźle mi to wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 jest jeszcze supervisor który nadzoruje pracę głównego w tym momencie jest nim ogół forum albo tak mi się wydaje tylko ps. główny też się myli przykład Polska Austria 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin1348902092 Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Witam,Panowie - koniec. Szpiegu - otrzymujesz ostrzeżenie. Spigot - zostaje zbanowany. Zapraszam na priv osoby, które chciałyby uzyskać więcej informacji w tej sprawie. Jednocześnie informuję, że wszystkie następne informacje związane z niniejszą sprawą będą usuwane przez moderatorów. Proszę o przejście do tematu Sandacze 2008. Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Sandaczyk - dostałem zdjęcie grzecznościowo -> umieszczam na forum (zrobione telefonem). Ile miał? Jak myślicie? Złowiony w Polsce na dniach. do czasu wyjaśnienia sprawy czy zdjęcie jest zgodne z regulaminem (czy prezentuje rybę która została wypuszczona) - zdjecie zostaje usuniete. Friko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Ja myślę że 106cm,jakiś konkurs ?.A tak w ogóle to gratulacje dla tego co go złowił . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Peikny byczek! Mysle ze mial 109cm Gratulacje dla lowcy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skin Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Gratulacje dla łowcy! Ja obstawiam - 94cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Równo metr i 9 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Myślę ze koło 95-97cm. Remek, jeśli to nie tajemnica to napisz proszę gdzie padł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi