Grzecho Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 piękne ryby, wielkie gratulacje dla łowców miejmy nadzieję, że ta większa sztuka nadal pływa pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaDza Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 No niestety ale tak sandałek już nie będzie postrachem wśród młodszych kolegów, ryba została zabita i wiem to z pewnego źródła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Panowie, rozumiem mamy rozbieżne wieści. Szkoda trochę ale wiadomo ja go nie złowiłem więc do ostatniej kropli krwi nie będę walczył. W dobrej wierze opublikowałem jej zdjęcie bo uwielbiam wielkie sandacze (dla mnie takie ryby na razie są nieosiągalne) a i forumowiczom chciałem dać powód do uradowania swoich oczu. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 No niestety ale tak sandałek już nie będzie postrachem wśród młodszych kolegów, ryba została zabita i wiem to z pewnego źródła! Jakiego źródła? Czy aby na pewno jest to wiarygodne źródło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 ok. Postanowiłem usunąć zdjęcie i wyjaśnię tą sprawę. Dziękuję wszystkim forumowiczom za czujność. Obiecuję sprawę wyjaśnię. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 powiem tak - niezły kwas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 No niestety ale tak sandałek już nie będzie postrachem wśród młodszych kolegów, ryba została zabita i wiem to z pewnego źródła! Proszę o podanie źródła informacji, wiarygodności poświadczonej zeznaniami innych świadków ćwiartowania zdobyczy, a w ogóle to najlepiej jak byś wszystko nagrał w jawnej kamerze. Bez tych dowodów Twoja wypowiedź jest niepełna. Pamiętaj tylko Sąd RP może zdecydować czy ryba została zabita, czy też nie (bez względu na to czy jeszcze pływa, czy nie).A w ogóle proszę zająć się swoimi sprawami, bo jutro rano kilku smutnych panów może Ciebie odwiedzić w miejscu zamieszkania. To wszystko co zostało napisane powyżej, to TYLKO żart. <_< <_< <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 ryby szkodaale fotki też, bo robiła wrażenie pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalB Opublikowano 25 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Gratki dla Matas za piękną rybe i normalne wędkarskie podejście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 25 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Witam, czy ktos ma jakies wiadomosci o turawie? gryzie cos czy moze zbiornik juz zamarzniety ? Chciałbym skoczyc za tydzien poszukac zanderków Jesli ktos sie orinetuje to prosze o informacje tutaj lub na priv. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 Witaj Jeziorm na Turawie lodu nie ma i długo jeszcze nie będzie. Zanderki zaczęły współpracować i powolutku meldują się na głębszej wodzie. Jak znajdziesz czas to wpadaj na jezioro bo jak nie teraz to kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekP Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 Witam a ja dzisiaj dwoma sandaczykami ok 60cm ochrzciłem nareszcie swój nowy kijek LAMIGLAS HS6SH 1022M zbrojony u Romana Pietrzaka. Mimo chłodu i wiatru wytrwałem na łódce od 8:00 do 15:00 ale to tylko dzięki współpracującym sandaczykom i mistrzowsko współpracującej wędce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Hmmmmmmmm. Na łódce to od 9 byliśmy. A i sandaczyki nie ze wszystkimi współpracowały Co do kijka się zgadzam, wykonany po mistrzowsku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacopyrz Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Bartek, Pike, w których rejonach pływaliście?Ja wczoraj na wodzie byłem od 7:00 do 13:00 i na odcinku do Wysp Zawadowskich nie spotkałem żadnej łodzi ( nie licząc Policji).Ryby uaktywniły się dopiero po 9:00 i udało mi się wyjąć: 2 leszcze za kapotę1 duża certa złapana prawidłowo4 sandacze w tym dwa małe, dwa ok 60-70 cm2 sumki ok. 70 cm Po pierwszej rybie baterie w aparacie padły, jak zwykle zresztą Zimno, ale klimat super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Masz piekna lodz. Jest tez grill w srodku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacopyrz Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Masz piekna lodz. Jest tez grill w srodku? Dziękuję, w środku znajduje się oczywiście grill, barek, plazma, kino domowe, dwie tajskie masażystki i stół do bilarda Jednak w przyszłym sezonie będę to musiął wszystko zlikwidować, bo nie mogę się na sadnaczach skoncentrować Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Masz piekna lodz. Jest tez grill w srodku? Dziękuję, w środku znajduje się oczywiście grill, barek, plazma, kino domowe, dwie tajskie masażystki i stół do bilarda Jednak w przyszłym sezonie będę to musiął wszystko zlikwidować, bo nie mogę się na sadnaczach skoncentrować Pozdrawiam Weź mnie na ryby jeszcze w tym sezonie!!Plizzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Wlasnie. Zamiast likwidowac, bedziesz sie koncentrowal, a koledzy w srodeczku masazyk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacopyrz Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 No nie wiem Kuba, muszę to przemyśleć, zastanowić się...no dobra namówiłeś mnie Wracając do sandaczy:Dzisiaj pięknie gryzły, we trzech złowiliśmy kilkanaście ryb.Te nadające się do publikacji wstawi pewnie kolega, bo to on złowił te największe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Niech wstawia. Swietnie. Ja to juz w tym roku za wedke raczej nie chwyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anguiler Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Nie wywołuj wilka z lasu. No ale już - dzisiejszy stołeczny sandacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 29 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Gratki chłopaki. Kłujcie ryby póki gorące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 29 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Ja ostatnio dużo kuje średni wynik dzienny to 7-8 sztuk niestety wymiary jedynie nie powalają, ale jest dobre zajęcie nad wodą i miny wędkarzy którzy nie widzą jaką siłę ma RH8 Ale liczę że do końca sezonu jednak trafi się sandaczyk godny wstawienia tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 29 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Dwa tygodnie temu sandacz, tydzień temu dwa na brzegu, dziś dwa zeszły.Wszystko w granicach rozsądku 60cm Redzi, ale tam macie miot:). Ty lepiej złów tą matkę co je tak wykluwa, bo jak tak dalej pójdzie to powietrza im braknie. Gratuluję. Gratuluje wszystkim łowcom- zanderów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi