Redzi Opublikowano 29 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Ja si cieszę ginel że ludzie nie umieją ich skusić by wzieły oczywiście trafi się co jakiś czas komuś na gumke, ale to jest nic w dodatku nie bierze kompletnie na żywca bo są mega najedzone nie wiem co one widzą w uklejce ale działa na nich jak hipnoza. To jest cos podobnego jak magia łamańca kiedy on ląduje w wodzie to inne przynety schodzą na boczny tor. Czemu tak jest wiedzą tylko mieszkańcy wiślanego raju I na szczęście miejscówka nie jest oblegana bo mała kto na nią chodzi gdyz nieco trzeba sie nameczyc by tam sie dostac a bez pewnych środków i przekonania siebie samego jest to niemożliwe. I jeszcze odowiednia pora dochodzi bo kto myśli że biorą cały czas jest w dużym błędzie bo brania są max przez 30-40 minut i dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 dziś 6 sztuk ale znowu rozmiarówka nie ta co powinna być a widze coś wątek podumarł czyżby wszyscy szykowali się na pstrągi lub zapadli w sen zimowy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 ...co Ty Redzi ... ja na ostatnie 3 wypady 10szt, z tego 3 z forumowym wymiarem... niestety ciężko o coś wiekszego...a na pstrągi napinka już maxymalna Poniżej jeden z nich, niestety fota do kitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuta Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 patu, gratki fajny sandaczyki wrzucaj więcej , zawsze miło spojrzeć na zanderkaPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 ...piątek i sobota spędzona na sandaczach...ogólnie ryby mało aktywne ( spadek ciśnienia)...kilka sztuk zaliczonych, większość siadła na super koguciaki od spigota... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Na mojej zaporówie jak na grudzień to ogólnie super,kilka ryby mimo delikatny brań wyjętych. Głównie zagryzały przynęty leżące na dnie. Fotki pózniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson73 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Hej Koledzy, był ktoś na Turawie? Rybki nadal gryzą? mam zamiar to sprawdzić od piatku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 dzisiaj turawa obdarowała mnie miedzy innymi takim rekinem pzdr ps.jakosc zdjecia jest nie bardzo....wiem ale to tylko k800i pod słońce aha...co najwazniejsze..sandacz został złowiony na CASTA!!! moja pierwsza ryba na wedke z pazurem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Ładna ryba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson73 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Ładny 7-dziesiątaczek ,rybki już w korycie? czy jeszcze porozrzucane na blatach?Jak dzisiaj rezerwowałem spanko, to się dowiedziałem że łódke trzeba ciągnąc 200m po błocie, w celu zwodowania oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Marcin gratuluje sandałka bardzo ładny. Widzę że już casta nie odpuścisz i tak trzymaj pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Gratki chłopaki. Kłujcie ryby póki gorące Ty bys lepiej cos powiesil z sandaczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Gratki chłopaki. Kłujcie ryby póki gorące Ty bys lepiej cos powiesil z sandaczy... Może może, ale tym razem musi być konkretny, a niestety swoją szansę na potwora spartoliłem. Niedawno w tym miejscu został złowiony (może ten sam) - sporo ponad metr. Dobrze, że trafił na swojego i został wypuszczony Jeszcze może z raz po niego pojadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Jeziorm ładny sandałek ale kawał drogi trza jechać.Nie lepiej za tamą nad jeziorskiem tam się teraz powinna każda ryba zatrzymaywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Warciak ja dziekuje za tamę...ostatnio miałem tam taka akcje z grunciarzami ze SZOK...jak sie spotkamy kiedys to ci opowiem było gorzej niz teraz jest w Atenach pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 ...jeden z kilku z łiiikendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Gratuluje udanego łiiikendu. Widzę, że już na zimową, czapeczkę zmieniłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Gratki Patryk. Mnie wczoraj pieski zignorowały. Jeden się spiął pod nagami,plus jedno puknięcie. Wszystko.Powoli chyba będę im odpuszczał, pozostało jeszcze jedno jeziorko do obłowienia, ale tam sandaczy nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 ...tak Waldi, szroni po uszach także trzeba coś przyowdziać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Gratki Patryk. Mnie wczoraj pieski zignorowały. Jeden się spiął pod nagami,plus jedno puknięcie. Wszystko.Powoli chyba będę im odpuszczał, pozostało jeszcze jedno jeziorko do obłowienia, ale tam sandaczy nie ma Daniel, sandaczy pewnie nie ma, ale są zapewne same mamuśki w cętki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Gratki Patryk. Mnie wczoraj pieski zignorowały. Jeden się spiął pod nagami,plus jedno puknięcie. Wszystko.Powoli chyba będę im odpuszczał, pozostało jeszcze jedno jeziorko do obłowienia, ale tam sandaczy nie ma Daniel, sandaczy pewnie nie ma, ale są zapewne same mamuśki w cętki... Ano są. Niestety woda dość pechowa dla mnie i dla kolegi. Jak już coś konkretnego nam siądzie to spada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson73 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Na Turawie gryzły świetnie, w weekend z kolegą złowiliśmy ok 40 sndaczyków, z czego 11 przekraczało normę fotograficzną ,największy 88cm, jeden okonek 39cm i mikro sumek 70cm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Super! Pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Nie krzywdowal sobie ten sandaczyk...a ze lakomstwo nie poplaca, to potem trzeba sie wdzieczyc do obiektywu:d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Ładne sandacze. Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi