Skocz do zawartości

Sandacz 2008

Daro

Rekomendowane odpowiedzi

Ja si cieszę ginel że ludzie nie umieją ich skusić by wzieły oczywiście trafi się co jakiś czas komuś na gumke, ale to jest nic w dodatku nie bierze kompletnie na żywca bo są mega najedzone nie wiem co one widzą w uklejce ale działa na nich jak hipnoza. To jest cos podobnego jak magia łamańca kiedy on ląduje w wodzie to inne przynety schodzą na boczny tor. Czemu tak jest wiedzą tylko mieszkańcy wiślanego raju :mellow:

I na szczęście miejscówka nie jest oblegana bo mała kto na nią chodzi gdyz nieco trzeba sie nameczyc by tam sie dostac a bez pewnych środków i przekonania siebie samego jest to niemożliwe.

I jeszcze odowiednia pora dochodzi bo kto myśli że biorą cały czas jest w dużym błędzie bo brania są max przez 30-40 minut i dziekuje.

Gratki chłopaki. Kłujcie ryby póki gorące B)

Ty bys lepiej cos powiesil z sandaczy...

Może może, ale tym razem musi być konkretny, a niestety swoją szansę na potwora spartoliłem.

Niedawno w tym miejscu został złowiony (może ten sam) - sporo ponad metr. Dobrze, że trafił na swojego i został wypuszczony B)

Jeszcze może z raz po niego pojadę :D

Gratki Patryk. Mnie wczoraj pieski zignorowały. Jeden się spiął pod nagami,plus jedno puknięcie. Wszystko.

Powoli chyba będę im odpuszczał, pozostało jeszcze jedno jeziorko do obłowienia, ale tam sandaczy nie ma :D

Daniel, sandaczy pewnie nie ma, ale są zapewne same mamuśki w cętki... :mellow:

Gratki Patryk. Mnie wczoraj pieski zignorowały. Jeden się spiął pod nagami,plus jedno puknięcie. Wszystko.

Powoli chyba będę im odpuszczał, pozostało jeszcze jedno jeziorko do obłowienia, ale tam sandaczy nie ma :D

Daniel, sandaczy pewnie nie ma, ale są zapewne same mamuśki w cętki... :mellow:

Ano są. Niestety woda dość pechowa dla mnie i dla kolegi. Jak już coś konkretnego nam siądzie to spada...