Robson73 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Kuba, to sandaczyca była Powdzięczyła się i ją pożegnaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Przepiekne sandacze Gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Kuba, to sandaczyca była Powdzięczyła się i ją pożegnaliśmy Z tego co widzę to nadal jest Gratki jeszcze raz Może napiszesz coś na temat głębokości i przynęt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert2 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Kuba, to sandaczyca była Powdzięczyła się i ją pożegnaliśmy Bravissimo !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson73 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 ok 6m, gumy kolor obojętny generalnie 5-20cm, gryzły zajadle niezależnie od wielkości, tylko baaardzo delikatnie, na kilkadziesiąt brań jedno zacięte , jeszcze czegoś takiego nie przeżyłem <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 ok 6m, gumy kolor obojętny generalnie 5-20cm, gryzły zajadle niezależnie od wielkości, tylko baaardzo delikatnie, na kilkadziesiąt brań jedno zacięte , jeszcze czegoś takiego nie przeżyłem <_< A próbowałeś dozbrojki na ogonku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson73 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Były cuda wianki <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Ja ostatnio za dużo nie jeździłem ale teraz bedzie wolne w pracy do końca roku więc jeszcze nieco zanderom da sie popalić. No chyba że one dadza mi swoją zaciekłoscią do brań jaką ostatnio prezentują czyli mniej niż 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaDza Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Dzisiejszy z Oderki...93cm Sory za jakość zdjęcia ale robione z komórki Na odchodne dostałem po buźce tym wielkim ogonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Piękny smok! Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Gratuluje GaDza caly rok pieknie punktowales i teraz taki finisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Piękny, gratuluję. Fotka też fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 @qaDzapiękny okaz, wrócił do wody - czego chcieć więcej @robert2@Robson73również piękne ryby. Kończycie rok chłopaki mocnymi akcenatmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Szczerze zazdroszczę!Liczyłem na zimowego smoka w tym roku, ale się nie udało. Fajnie, że inni łowią - ryby są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Piękny ,@gaDza gratulejszyn . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek Kleń Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 gratulacje piękny zanderek.@daDza mozesz mi powiedzieć czy miałeś więcej brań niż to jedno, jestem ciekaw ponieważ ostatnio spadł mi zander pobonych rozmiarów i to było jedyne branie na caały dzień? Może coś w końcu się ruszyło i zaczęły ostro gryźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaDza Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Dzięi wszystkim!!@kostek...miałem jeszcze jednego sandałka ale spadł pod nogami, ale napewno nie był podobny do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 @gaDza, wielki gratki za big psiaka...podwójne, bo z rzeki!!!Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek Kleń Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 dzięki z odpowiedź widzę że sandałki dalej nie gryzą bynajmniej na odrze ;/ ale i tak jutro poprubuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 @Kostek, gryzą, ale mają b.krótkie okresy żerowania...woda jest zimna, metabolizm wolniejszy itp. itd...jak znajdziesz się o odpowiedniej porze w odpowiednim miejscu to można coś złowić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek Kleń Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 @patu ostatnio chyba trafiłem i w czas i miejsce miałem 1 branie ale naprawdę duużej sztuki (coś koło metra może więcej) po odjeździe na 50-60 metrów poprostu się wypiął potem było pary wypadów ale zakończonych albo totalną porażka albo 1 lub 2 braniami ale bardzo delikatnymi ;/. Dopiero na tym forum zobaczyłem jak duużo muszę się jeszcze nauczyć nieylko o łowieniu sandaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 no to właśnie się przekonałem żeby jutro nad siostre Warte wyskoczyć,gratuluje świetna ryba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson73 Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 no to właśnie się przekonałem żeby jutro nad siostre Warte wyskoczyć,gratuluje świetna ryba Ja też planuje jutro zaatakować warciane zanderki, może uda sie w końcu zrealizować plan 100cm @GaZda, gratulacje i dzięki za motywacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 no to właśnie się przekonałem żeby jutro nad siostre Warte wyskoczyć,gratuluje świetna ryba Ja też planuje jutro zaatakować warciane zanderki, może uda sie w końcu zrealizować plan 100cm @GaZda, gratulacje i dzięki za motywacje Jak się za bardzo chce to nie wychodzi Ja miałem w planach właśnie zanderka 100, a mi pajkami obrodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson73 Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 @hlehle, na pajka też bym się nie obraził , ale wole zanderka ja nie chce, ja musze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi