Skocz do zawartości

Sandacz 2008

Daro

Rekomendowane odpowiedzi

...

w tym 2 z poszły z przynętą :(

...

Jak to zrobiłeś? Nie wiem jak duży musiałby być sadnacz żeby pójść z przynętą.

Na jaką plecionkę Ty łowisz?

Co prawda z sandaczami nie miałem tego problemu ale za to z dennymi bolkami się zdarzyło

PP 15lb jak sobie bolek wszedł na kamienną rafę przecierała się o kamienie

Choć faktycznie ryby były nie małe a łowisko dośc trudne ze względu na silny nurt

Hej

Właśnie wróciłem z wieczornego rekonesansu po dużej wodzie. Dwa wyjęte, niestety przedszkolaki i dwa spięte...

Myślę że jak opadnie jeszcze trochę będzie dobrze, generalnie woda żyje, spławy białej ryby dzisiejszego wieczora zaimponowały by nie jednemu :D

Pozdrawiam

Kuba

Hej

Właśnie wróciłem z wieczornego rekonesansu po dużej wodzie. Dwa wyjęte, niestety przedszkolaki i dwa spięte...

Myślę że jak opadnie jeszcze trochę będzie dobrze, generalnie woda żyje, spławy białej ryby dzisiejszego wieczora zaimponowały by nie jednemu :D

Pozdrawiam

Kuba

Oj żyje woda żyje o 18.00 jak mi się wczoraj sandał podniósł :huh:

lecz i tak klapa :(

chyba że to były karpie hahahaha :lol:

post-677-1348914143,3768_thumb.jpg

Dzis pod moim domem przedefilowal klasyczny gumofilc z plecakiem. Kierowal sie w strone Spójni. Na pytanie dokad zmierza, stwierdzil na sandacza...to zapewne jeden z tych co sie wlasnie zaczeli pojawiac.

Zaczeli się pojawiać i to dość masowo, niczym grzyby po deszczu.

Rozmawiałem jakieś 1,5 h temu z kumplem który był/jest na naszym miejscu i poinformował mnie o dużej aktywności pojemnych plecaków :(

Pozdrawiam

Kuba

Dzis pod moim domem przedefilowal klasyczny gumofilc z plecakiem. Kierowal sie w strone Spójni. Na pytanie dokad zmierza, stwierdzil na sandacza...to zapewne jeden z tych co sie wlasnie zaczeli pojawiac.

Zaczeli się pojawiać i to dość masowo, niczym grzyby po deszczu.

Rozmawiałem jakieś 1,5 h temu z kumplem który był/jest na naszym miejscu i poinformował mnie o dużej aktywności pojemnych plecaków :(

Pozdrawiam

Kuba

Kuba a kłujecie trochę ryby? Ja niestety jestem poza Wawą jeszcze jakiś czas i nie bardzo wiem co się dzieje...

Troszkę, tak aby było humanitarnie :D

Ja byłem w niedziele, brały - nie tak jak w czasie przyboru ale narzekać nie można, wczoraj i przed wczoraj byli kumple i tez pilnowali :D

Ja miałem iść dziś, ale niestety jakieś paskudztwo mnie dopadło i nie czuję się na siłach :(

Pozdrawiam

Kuba