jajakub Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 ...w tym 2 z poszły z przynętą ... Jak to zrobiłeś? Nie wiem jak duży musiałby być sadnacz żeby pójść z przynętą. Na jaką plecionkę Ty łowisz? Co prawda z sandaczami nie miałem tego problemu ale za to z dennymi bolkami się zdarzyłoPP 15lb jak sobie bolek wszedł na kamienną rafę przecierała się o kamienie Choć faktycznie ryby były nie małe a łowisko dośc trudne ze względu na silny nurt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Taki mały trik. Ja robie sobie przypony z żyłki jeśli łowię w kamieniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Teraz to i Ja robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Dziś 2 sandacze, jeden spięty i jeden szczupak odciął plećke nad przyponem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 No to moze troche podciągne temat konstruktywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Piękne zdjęcie nr 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Gratuluję ryb.No to moze troche podciągne temat konstruktywnie jak tam pływa on jeszcze w naszym zbiorniczku? Ładny już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Dzięki , jak najbardziej jest i to w niezłej kondycji mozesz się na niego zaczaić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Taa musisz mi pokazać jak to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Hej Właśnie wróciłem z wieczornego rekonesansu po dużej wodzie. Dwa wyjęte, niestety przedszkolaki i dwa spięte... Myślę że jak opadnie jeszcze trochę będzie dobrze, generalnie woda żyje, spławy białej ryby dzisiejszego wieczora zaimponowały by nie jednemu PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Hej Właśnie wróciłem z wieczornego rekonesansu po dużej wodzie. Dwa wyjęte, niestety przedszkolaki i dwa spięte... Myślę że jak opadnie jeszcze trochę będzie dobrze, generalnie woda żyje, spławy białej ryby dzisiejszego wieczora zaimponowały by nie jednemu PozdrawiamKuba Oj żyje woda żyje o 18.00 jak mi się wczoraj sandał podniósł lecz i tak klapa chyba że to były karpie hahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 W weekend trochę sandałków. Parę 50+ z czego największy 56. I miły przyłów - szczupak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Qrcze, Rafka, masz super echo. Nawet ślad Twojego kopyta zarejestrowało. Szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 @spigot, to X125?? Musisz mieć czystą wodę w zbiorniku, zero szumów ...fajny zapis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 ..jeden z wczorajszych odrzańskich psiaczków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 @Patu jak tam nowy kijek się sprawuje(mam na myśli Avid'a) czy w jeszcze w kącie stoi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 odpowiedz jest w watkach sandaczowym, boleniowym i sumowym ...także przetestowany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 @patu nieźle skotłowana woda , warkocz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 ...tak, gruby jesienny warkocz i dołek w pobliżu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 ...tak, gruby jesienny warkocz i dołek w pobliżu Czyli już siedzą po dołkach? W sumie to jeszcze ciepło jest, więc coś wcześnie. Sandaczyk z dołka, czy tylko kijanka? Jak głęboko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Dzis pod moim domem przedefilowal klasyczny gumofilc z plecakiem. Kierowal sie w strone Spójni. Na pytanie dokad zmierza, stwierdzil na sandacza...to zapewne jeden z tych co sie wlasnie zaczeli pojawiac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Dzis pod moim domem przedefilowal klasyczny gumofilc z plecakiem. Kierowal sie w strone Spójni. Na pytanie dokad zmierza, stwierdzil na sandacza...to zapewne jeden z tych co sie wlasnie zaczeli pojawiac. Zaczeli się pojawiać i to dość masowo, niczym grzyby po deszczu.Rozmawiałem jakieś 1,5 h temu z kumplem który był/jest na naszym miejscu i poinformował mnie o dużej aktywności pojemnych plecaków PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Dzis pod moim domem przedefilowal klasyczny gumofilc z plecakiem. Kierowal sie w strone Spójni. Na pytanie dokad zmierza, stwierdzil na sandacza...to zapewne jeden z tych co sie wlasnie zaczeli pojawiac. Zaczeli się pojawiać i to dość masowo, niczym grzyby po deszczu.Rozmawiałem jakieś 1,5 h temu z kumplem który był/jest na naszym miejscu i poinformował mnie o dużej aktywności pojemnych plecaków PozdrawiamKuba Kuba a kłujecie trochę ryby? Ja niestety jestem poza Wawą jeszcze jakiś czas i nie bardzo wiem co się dzieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Troszkę, tak aby było humanitarnie Ja byłem w niedziele, brały - nie tak jak w czasie przyboru ale narzekać nie można, wczoraj i przed wczoraj byli kumple i tez pilnowali Ja miałem iść dziś, ale niestety jakieś paskudztwo mnie dopadło i nie czuję się na siłach PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi