wobler129 Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Dziś doszedł do mnie nowy kij, kupiłem trochę gumek i główek W piątek, sobotę i niedzielę nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Patryk, gratulacje i to takie 3 w 1, bo i za bolka i za sumka przy okazji sandałka. Fajnie na tej Odrze, muszę się ruszyć wreszcie.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 dzięki Janusz, sandałek nie był sam ... a co z obiecanym zdjęciem... więcej na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssamer Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Panowie,jak tam woda na Wisełce juz mozna połowićco myślicie o tym aby zorganizowac jakieś mini sandaczowanie w najbliższym czasie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 @spigot, to X125?? Musisz mieć czystą wodę w zbiorniku, zero szumów ...fajny zapis Tak Patryk to jest X-125 , woda dość czyta lecz nie aż tak jak w zielonogórskich wodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Kuba a kłujecie trochę ryby? Ja niestety jestem poza Wawą jeszcze jakiś czas i nie bardzo wiem co się dzieje... Roboty mam sporo, bo kwartal sie konczyl, poza tym ostrze kotwiczki na Ebro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Kuba a kłujecie trochę ryby? Ja niestety jestem poza Wawą jeszcze jakiś czas i nie bardzo wiem co się dzieje... Roboty mam sporo, bo kwartal sie konczyl, poza tym ostrze kotwiczki na Ebro Chodziło mi o Kubsona, bo o tym co się u Was dzieje to wiem od Guma, ale dzięki za info Jak wrócicie to Was trochę ponękam przy piwku, bo mi się za Ebro tęskni i chociaż sobie posłucham jak było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Ja jutro mam 4 lekcje i około 13:00 melduję się nad wodą Super Mam kijek do przetestowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Dziś wogóle nie skubały - raptem 3 brania. 1x 50-tak wylądował na brzegu. Reszta wędkarzy na 0. Słyszałem teorię, że skubią w każdym rzucie, ale nie da się zaciąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Dziś 4 sandałki. Największy 53cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Mam pytanie - czy o wszystkich swoich przemyśleniach musisz nas informować? Pisz o sandaczach a co ma Twoja szkoła do tego doprawdy nie wiem. Mniej, konkretniej, na temat a ... będzie lepiej. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Remku - w wieku woblera129 szkoła ma takie znaczenie jak dla Ciebie wizyta w ambasadzie - od tego i od tego uzależniona jest możliwosc połowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 OK przejdźmy do sandaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssamer Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 dziś wiślane sandacze pozmieniały się szczupaki. Dziwne.. zamiast psich zębów gryzły szczupacze.dzięki Jozekl za wspólne wędkowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 (edytowane) . Edytowane 26 Czerwca 2014 przez J_J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Dziś 3 sztuki. Pierwszy i zarazem największy miał 53cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Dziś podczas sandaczowania trafił się nie codzienny przyłów Niestety ryba pod haczona, ale za to jaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Gdzieś Ty łowił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Gdzieś Ty łowił? Nasza Wisełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssamer Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 czy to nie jest aby jakaś....ściema o babkach juz słyszałeam - o kurcze niesamowite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 To jest flądra, ryba występująca w morzu a ,że ja mieszkam ok.30km od morza...wszystko wyjaśnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezel Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 czy to nie jest aby jakaś....ściema o babkach juz słyszałeam - o kurcze niesamowite może nie daleko ujścia Wisły ?! kurcze słodkowodne flądry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 czy to nie jest aby jakaś....ściema o babkach juz słyszałeam - o kurcze niesamowite może nie daleko ujścia Wisły ?! kurcze słodkowodne flądry To raczej niemożliwe, bo jak?? Wisła uchodzi przecież do morza, a Tczew jest około 30 km od uścia Wisły do morza... normalnie niemożliwe Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssamer Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 a jednakteraz tylko czas na fokę a co z sandaczami ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarłoś Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Koledzy, były przypadki łowienia fląder w Grudziądzu - a to już prawie 80 km od morza.Sam osobiście złowiłem zegarka w okolicach mostu w Kiezmarku ( to ten most przez który pół Polski przejeżdża, żeby zobaczyć morze). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi