Skocz do zawartości

Sandacz 2008

Daro

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

w sobote trafiłem sandała 60+ z warty !! takze jak na rybostan tej rzeczki to sukces...w czasie wypuszczania rybki do wody dostałem niezly opierd... od grunciarzy z drugiego brzegu...po mojej stronie było 3 takich samych ale jak ich zapytałem czy tez imnie pasuje ze ryba idzie do wody a nie do wora to nawet powiedzieli ze to dobry pomysł :D bo teroz ryby coraz mnij :lol:

ps sandał siadł na wobler od @Marcinesz-a takze dzieki Marcin ;)

Wczoraj wieczorem wynik 3 sztuki same pistolety :(

dziś rano postanowiłem odwiedzić miejscówkę która przy dużej wodzie jest nieosiągalna. Woda spadła Więc poszłem o 5 już nad wodą. Pierwsze rzuty i zameldowały się 4 sztuki największy koło 60cm. Idę dalej kolejna tamka i 7 sztuk zdjętych przedział średnia krajowa. I ostatnia tamka 5 sztuk. Wynik znakomity jak na 75 minut połowu :D co prawda sandacze były w przedziale 40-60cm ale troszkę połowiłem :D Jutro chyba powtórka. Pasuje żeby spadła jeszcze woda z 30cm :D

Wczoraj wieczorem wynik 3 sztuki same pistolety :(

dziś rano postanowiłem odwiedzić miejscówkę która przy dużej wodzie jest nieosiągalna. Woda spadła Więc poszłem o 5 już nad wodą. Pierwsze rzuty i zameldowały się 4 sztuki największy koło 60cm. Idę dalej kolejna tamka i 7 sztuk zdjętych przedział średnia krajowa. I ostatnia tamka 5 sztuk. Wynik znakomity jak na 75 minut połowu :D co prawda sandacze były w przedziale 40-60cm ale troszkę połowiłem :D Jutro chyba powtórka. Pasuje żeby spadła jeszcze woda z 30cm :D

Redzi nieźle kłujesz :D Gratki

I ja wczoraj troche pokłułem. Przy wypuszczaniu dwójkowego sandacza miałem okazję do rozmowy z panami z plecakami. Rozmowa, była nawet sympatyczna muszę powiedzieć. Oni uznali że łowię sportowo a ja starałem się ich przekonać o akumulacji szkodliwych substancji w organizmach wiślanych drapieżników :unsure: drobny boleń się czepia jako przyłów

Wiem wiem dlatego postaram sie uratować jak naj wiecej, choć to i tak bardzo trudne zadanie.

No narazie u ciebie spadła ja czekam by spadła u nas ale jutro z rana i tak atakuje :D

I takich obywateli nam trzeba.

Good job @Redzi - tak trzymaj.

Pozdro,

Robert