radomado Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 woda niska jak na turawie ostatnio Adis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 To takie pływają? Gratulacje. Ja obstawiam na 98 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATAS Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Ryba jest mocno wyciagnieta do przodu, jednak po grzbiecie widać ze jest bardzo konkretna, niedawno złowiłem sandała 6kg i porównując proporcje grzbietu to jestem prawie pewien ze ma koło metra, stawiam na 103cm i 10kg a tu foto: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro Opublikowano 21 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Czesc Ciekawe zdjecie. Ja stawiam na 88cm.Daro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Z. Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 A ja stawiam 120cm@Matas fajne foto ryba też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Jak konkurs, to typuję: długość: 110+waga: 12+ lub nawet 13+. To piękny, stary sandacz. A właściwie pani sandaczowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Sandaczyk - dostałem zdjęcie grzecznościowo -> umieszczam na forum (zrobione telefonem). Ile miał? Jak myślicie? Złowiony w Polsce na dniach. WitamRybka padła na Turawie 15-11-2008 98 cm około 9,3 kgdanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 No i zagadka rozwiązana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Matas,Twój też ładny (szczerze gratuluję) ale ... widać, że mniejszy - tamten troszkę bardziej kwadratowy pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Gratuluję potworów- @Matasa za to jest w dobrej kondycji chociaż może i ten większy żyje sobie nadal - nie osądzam jeszcze raz gratuluję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 To takie pływają? Gratulacje. Ja obstawiam na 98 Więc zgadłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Z. Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 chociaż może i ten większy żyje sobie nadal - nie osądzam jeszcze raz gratuluję ! Raczej nie, szkoda takiej sztuki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Wow, gratulacje. Brakuje mi kilku centymetrów do tych 98, cały czas walczę, ale niestety w tym roku same jakieś takie szczurki do 60cm. Niestety na swoje łowiska mam blisko 300km więc jednodniowy wypad odpada, a czasu brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Gratuluję potworów- @Matasa za to jest w dobrej kondycji chociaż może i ten większy żyje sobie nadal - nie osądzam jeszcze raz gratuluję ! Tak - żyje. Z tego co wiem został wypuszczony. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Gratuluję potworów- @Matasa za to jest w dobrej kondycji chociaż może i ten większy żyje sobie nadal - nie osądzam jeszcze raz gratuluję ! Tak - żyje. Z tego co wiem został wypuszczony. PozdrawiamRemek To po co do brzegu z nim podpływali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Z. Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 ryba kaput przecierz to widać od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 No i zagadka rozwiązana RemkuA jaka była nagroda bo więcej juz nic nie powiem Danek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 No i zagadka rozwiązana RemkuA jaka była nagroda bo więcej juz nic nie powiem Danek Danku zobacz - 5 postów nad Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 No i zagadka rozwiązana RemkuA jaka była nagroda bo więcej juz nic nie powiem Danek Danku zobacz - 5 postów nad Tobą Powiedzcie mi jaka to nagroda bo ja albo jeste ślepy- albo widzę same sptryki... danek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 He, he ... satysfakcja Ryba była wypuszczona ... generalnie to wiem co mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 He, he ... satysfakcja Ryba była wypuszczona ... generalnie to wiem co mówię Remek, sandacz do twardzieli nie należy (delikatnie trzeba się z nim obchodzić), więc czemu spłynęli do brzegu? Zmierzyć i zrobić fotkę można na łódce przecież. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 He, he ... satysfakcja Ryba była wypuszczona ... generalnie to wiem co mówię No a ja tak liczylem na nagrodę Chyba sam sobie wręczę a niech to bedzie zestaw kogutów na niedzielę - juz mi lepiejPozdrawiamdanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xenon Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Czemu spłyneli?Spłyneli i już. Moze trzeba zwołać komisję sejmową. AFERA SANDACZOWA-WYPUŚCILI CZY NIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 OK Musicie mi po prostu uweirzyć na słowo - mam takie info od osoby, która przekazała mi zdjęcie. To, że zdjęcie zrobione tak a nie inaczej ... nie mówi o tym czy ryba była wypuszczona czy nie PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Czemu spłyneli?Spłyneli i już. Moze trzeba zwołać komisję sejmową. AFERA SANDACZOWA-WYPUŚCILI CZY NIE @xenon, po prostu zmierzam do tego żeby ludzie zdawali sobie sprawę, że czasem nie wystarczy wypuścić ryby - trzeba to zrobić jak należy. Polecam artykuły na WCWI oraz książeczkę kolegi Baloo na temat świadomego C&R. @Remek, w takim razie miło, że ludzie wypuszczają takie smoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi