Skocz do zawartości

Sandacz 2008

Daro

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie, rozumiem mamy rozbieżne wieści. Szkoda trochę ale wiadomo ja go nie złowiłem więc do ostatniej kropli krwi nie będę walczył. W dobrej wierze opublikowałem jej zdjęcie bo uwielbiam wielkie sandacze (dla mnie takie ryby na razie są nieosiągalne) a i forumowiczom chciałem dać powód do uradowania swoich oczu.

Pozdrawiam

Remek

No niestety ale tak sandałek już nie będzie postrachem wśród młodszych kolegów, ryba została zabita i wiem to z pewnego źródła! :(

Proszę o podanie źródła informacji, wiarygodności poświadczonej zeznaniami innych świadków ćwiartowania zdobyczy, a w ogóle to najlepiej jak byś wszystko nagrał w jawnej kamerze. Bez tych dowodów Twoja wypowiedź jest niepełna. Pamiętaj tylko Sąd RP może zdecydować czy ryba została zabita, czy też nie (bez względu na to czy jeszcze pływa, czy nie).

A w ogóle proszę zająć się swoimi sprawami, bo jutro rano kilku smutnych panów może Ciebie odwiedzić w miejscu zamieszkania.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

To wszystko co zostało napisane powyżej, to TYLKO żart. <_< <_< <_< <_< <_<

Witam a ja dzisiaj dwoma sandaczykami ok 60cm ochrzciłem nareszcie swój nowy kijek LAMIGLAS HS6SH 1022M zbrojony u Romana Pietrzaka. Mimo chłodu i wiatru wytrwałem na łódce od 8:00 do 15:00 ale to tylko dzięki współpracującym sandaczykom i mistrzowsko współpracującej wędce :mellow:

Bartek, Pike, w których rejonach pływaliście?

Ja wczoraj na wodzie byłem od 7:00 do 13:00 i na odcinku do Wysp Zawadowskich nie spotkałem żadnej łodzi ( nie licząc Policji).

Ryby uaktywniły się dopiero po 9:00 i udało mi się wyjąć:

2 leszcze za kapotę

1 duża certa złapana prawidłowo

4 sandacze w tym dwa małe, dwa ok 60-70 cm

2 sumki ok. 70 cm

Po pierwszej rybie baterie w aparacie padły, jak zwykle zresztą :D

Zimno, ale klimat super

post-549-1348914200,4054_thumb.jpg

Masz piekna lodz. Jest tez grill w srodku? :lol:

Dziękuję, w środku znajduje się oczywiście grill, barek, plazma, kino domowe, dwie tajskie masażystki i stół do bilarda :D

Jednak w przyszłym sezonie będę to musiął wszystko zlikwidować, bo nie mogę się na sadnaczach skoncentrować :lol:

Pozdrawiam

Masz piekna lodz. Jest tez grill w srodku? :lol:

Dziękuję, w środku znajduje się oczywiście grill, barek, plazma, kino domowe, dwie tajskie masażystki i stół do bilarda :D

Jednak w przyszłym sezonie będę to musiął wszystko zlikwidować, bo nie mogę się na sadnaczach skoncentrować :lol:

Pozdrawiam

Weź mnie na ryby jeszcze w tym sezonie!!

Plizzzz :mellow:

Ja ostatnio dużo kuje średni wynik dzienny to 7-8 sztuk niestety wymiary jedynie nie powalają, ale jest dobre zajęcie nad wodą i miny wędkarzy którzy nie widzą jaką siłę ma RH8 :D

Ale liczę że do końca sezonu jednak trafi się sandaczyk godny wstawienia tutaj :unsure:

Dwa tygodnie temu sandacz, tydzień temu dwa na brzegu, dziś dwa zeszły.Wszystko w granicach rozsądku 60cm :D Redzi, ale tam macie miot:). Ty lepiej złów tą matkę co je tak wykluwa, bo jak tak dalej pójdzie to powietrza im braknie. Gratuluję.

Gratuluje wszystkim łowcom- zanderów