chomik Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 no właśnie... Znudziło już kogoś siedzenie w domu w tą beznadzieje zmienną pogodę i zabrał sprzęt na ryby ?W tym roku byłem już na lodzie ( Wierzbica, Rządza, Pilawa, Wieliszew a nawet Białobrzegi ). Ale interesuje mnie czy już ktoś spędził czas nad wodą ze spławikiem lub ciężarkiem gruntowym ? hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekP Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Eeeee ja tam strugam woblery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anguiler Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 A ja wyłączyłem receptory do kwietnia, bo po prostu nie mam teraz czasu na ryby. Najwyżej kilka minut dziennie na nasze forum Zwłaszcza, że zima na Mazowszu nigdy nie była dla mnie łaskawa wędkarsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi