obcy91 Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Mam pytanie, gdzie podział się mój temat piórników spinningowych? Szukałem i nie znalazłem - a o usunięciu nie zostałem poinformowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Prawdopodobnie zadziałały zmiany w regulaminie http://jerkbait.pl/topic/27678-zmiany-na-forum-od-1-sierpnia-2013/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 obcy91 Opublikowano 6 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 No to super! Bo nie mam przygotowanego wzornika aby móc ponownie wkleić ogłoszenie!A założyć nowe to dobra godzina... dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 obcy91 Opublikowano 6 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Prosiłbym kogoś aby udostępnił mi treść i zdjęcia które znajdowały się w ogłoszeniu.Powinno zostać wysłana jakaś informacja że temat poleci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 doktorek Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Proszę:http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:BXLZ4ZBV14QJ:jerkbait.pl/topic/21272-pi%25C3%25B3rniki-spinnigowe-reaktywacja-nowo%25C5%259Bci/+&cd=1&hl=pl&ct=clnk&gl=pl&client=firefox-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 obcy91 Opublikowano 6 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tofik Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 To jest tzw.nowa lepsza jakość,Tobie kolego zniknęło coś zgodnie z regulaminem,ale giną też tematy ogólne i posty w nich zawarte,i to jest już trochę wkurzające Kiedyś po takim zniknięciu dostawało się priv,potem tylko powiadomienie na mail,teraz już nic się nie dostaje............przepraszam ,można dostać ostrzeżenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gorgol Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 O tak,do ostrzeżen i punktów karnych,i ubarwiania na zielono postów to,aż sie chłopy trzęsą który pierwszy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
obcy91
Mam pytanie, gdzie podział się mój temat piórników spinningowych? Szukałem i nie znalazłem - a o usunięciu nie zostałem poinformowany.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi