RUDI75 Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Witam Wiecie może koledzy u kogo mogę zamówić stery z poliwęglany cięte CNC, grubość 0,75-1mm. Wiem że był taki wątek ale nie mogę go znaleźć. POZDRAWIAM M.M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Do tego pana się zgłoś http://jerkbait.pl/user/46016-konktenbit/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Tylko do Konrada, zawsze sprawnie , szybko, bezboleśnie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas24 Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Co racja to racja - u Konrada zawsze bezproblemowo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 konktenbit polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zabol Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Również polecam. Stery pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 potwierdzam powyższe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 8 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Wielkie dzięki koledzy, już z Konradem sprawa ugadana POZDRAWIAM M.M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi