Skocz do zawartości

Odzież Baleno

zewu

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc Bujo

Mam kurtke i wodery tej firmy. W kurtce sa tylko dwie kieszenie do ktorych stosunkowo szybko przedostaje sie woda.

Wodery zostawilem kilka razy wiosna w bagazniku i sa teraz nieszczelne. Dodam jeszcze, ze podeszwy w tych woderach sa bardzo cienkie.

Pozdrawiam

Ps; - nie byl to najtanszy model woderow firmy Baleno. :unsure:

Czesc Pitt

Moje wodery wytrzymaly okolo 7 tygodni. Dlatego nie byly one dla mnie takie tanie. Nie ocenilem ich, a tylko napisalem moje spostrzezenia. Obecnie uzywam wodery firmy Le Chameau. Wodery te wykonane sa z kauczuku, but jest stabilny, a calosc wykonana bez uzycia szwow. Moglbym jeszcze wiele napisac, ale powiem tylko tak; mam jedne i drugie, i jezeli wodery Baleno sa bardzo dobre, to nie wiem jak ocenic wodery Le Chameau. Nawet dodam, ze jakosc ich(Baleno) wykonania nie jest adekwatna do ich ceny.

Pozdrawiam

u mnie podobnie jak u Daro też mam wodery z tej firmy(Baleno) nawet 2 pary i pierwsza para zaczeła przepuszczać wodę po jakiś 2 miesiącach być może z mojej winy ale nie sądzę, gdyż były trzymane w odpowiednich warunkach, a przy drugiej parze(koło 1,5 roku użytkowania) odpadł mi but od reszty części co prawda zaczepiłem o kamień i się potknołem ale to jeszcze nie powód by się but oderwał. W skali od 1-5 oceniam tą firmę na 3.

Nieznam firmy ale mam cos lepszego dwie kurtki KRAFT ,jedna dziurawa ;) i rwie sie gdzie popadnie (lubie ja bardzo mimo tego),droga trzyma sie cacy i co poradzic tytanowa opinia prysla.Nic -trafil mi sie gniot moze to ten tysieczny wybrakowany . W to sie niewejdzie ,niestety .