spy Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 nie mam instrukcji. Goglam i wygoglac nie moge. Czy 200khz to 60 stopni a 83 to 120? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 n15 Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kajtelek2 Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 (edytowane) Od siebie dodam 83 / 120 , przy tym stożku mało dokładne poznanie struktury dna ,czysty chwyt reklamowy w praktyce i więcej bałaganu na ekranie Edytowane 7 Września 2013 przez Kajtelek2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 giepol Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Witam, nie mam instrukcji. Goglam i wygoglac nie moge. Czy 200khz to 60 stopni a 83 to 120? w/g mnie to raczej odwrotnie. Ja używam 200khz na płytkie wody 83khz na głębokie. Polecam lekturę z linku : http://www.lowrance.pl/?module=articles&Path=22_28A co do : Od siebie dodam 83 / 120 , przy tym stożku mało dokładne poznanie struktury dna ,czysty chwyt reklamowy w praktyce i więcej bałaganu na ekranie To chyba kolega nie używa tego echa, a szkoda... bo akurat ten model to bardzo udany model.Pozdrawiam Grzegorz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miramar69 Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 No, mnie też się wydaje że odwrotnie jest z tymi stożkami niż mówi @n15 i @kajtelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karpik 69 Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 http://canoe.nazwa.pl/echosondy/FishEasy245DS_stozek.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 saw Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 zrobiłem skan instrukcjihttps://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&srcid=0Bwafiyoj9oySTS0xX1AtSXBDUEU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 spy Opublikowano 8 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Jeśli to jest oficjalna instrukcja to już więm skąd ta dyskusja zamiast jednej odpowiedzi ;-) Jestem po testach na wodzie i jedno jest pewne: 200kHz to 60 stopni.PS. Trochę przereklamowana to echo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 saw Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Instrukcja którą dostałem przy zakupie, chyba oficjalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 spy Opublikowano 8 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Tak, tłumaczenie z eng którą ja dostałem. Wygrzebanie ze strony lowrance ustawienia tych stożków też graniczy z cudem. Może w USA nie przykładają wagi do konta stożka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 czocho Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Jak za taki hajs czyli .ok 1000 zl dobre echo...jest glebokosc...jest gorka...jest miejscowka...stajesz I lowisz ;-) czego chcesz wiecej....zauwazylem ze ostatnio echo jest traktowane jako ekran do jakiegos podwodnego serialu...a to nie o to chyba chodzi;-)...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 spy Opublikowano 9 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 (edytowane) Mam na sprzedaż, z gwarancją. 850zł + PP Edytowane 9 Września 2013 przez spy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
spy
nie mam instrukcji. Goglam i wygoglac nie moge. Czy 200khz to 60 stopni a 83 to 120?
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi