elpojo Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Witam wszystkich, w ostatnim czasie pojawiają się w Allegro kołowrotki egzotycznej (acz azjatycko brzmiącej) firmy Fujitsu...Nie, bym był zaimteresowny zakupem ale zżera mnie ciekawość co do za japońskie cudeńka? :? http://www.allegro.pl/item305023824_kolowrotek_fujitsu_quart z_2500_made_in_japan.htmlKręcił ktoś tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Na pierwszy rzut oka wygląda mi to na kolejne wcielenie Ryobi Zaubera..., chociaż mogę się mylić, bo na fotce niewiele widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w.d.wobler Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 (edytowane) ... Edytowane 21 Stycznia 2014 przez w.d.wobler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamP Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Czyżby, nie wszytsko zloto co się świeci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 31 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Nie jest to zdecydowanie klon Ryobi /notabene bardzo lubię kręcioły pierwowzoru/, sugeruję się tym po rozwiązaniach konstrukcyjnych /zew./, desing też jest inny.Na szczęście nie muszę z nim mieć bulu głowy, zwykła ludzka ciekawość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi