Skocz do zawartości
  • 0

Targi "Na ryby 2008" - spotkanie jerkbaitowe

admin

Pytanie

Cześć,

Chciałbym Was poinformować, że w sobotę 9.02.2008 organizujemy jerkbaitowe spotkanie przy okazji targów wędkarskich Na ryby 2008 w Poznaniu. Wszystkich serdecznie zapraszam. Na razie szukam dogodnej lokalizacji ale chciałbym wiedzieć ilu z Was przybędzie na nasze spotkanie. Proszę o deklarowanie swojej obecności. Spotkanie planujemy na około godzinę 15.00.

Pozdrawiam

Remek

No to lista chętnych:

1. Sławek

2. Gadda (kopę lat :D - cieszę się, że ponownie się spotkamy)

3. Tofik

4. Zulus

5. Lukexio ???

6. Friko

7. Rognis_oko

8. Gumofilc

9. Remek

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

To bardzo smutne co pisze Friko. Brak Megabassa będzie ogromnym ciosem dla tej imprezy i dla mnie bo chciałem bliżej poznać ofertę tej tak zacnej firmy. Tyle się naczytałem na forum j.pl na temat jej produktów, że aż łeb mnie rozbolał.

Cieszę się, że chociasz będzie Gumofilc i inni koledzy z forum. Chyba przyjadę.

• 0

Uwaga uwaga!

Spotykamy się w sobotę. Proponuję spotkać się już na targach przed wejściem do hali o godzinie 15.00. Następnie spróbujemy jakoś rozsadzić się po samochodach i wspólnie dojechać do restauracji. Tym razem spotykamy się tutaj: http://www.domvikingow.pl/ Mamy zrobioną rezerwację od godziny 15.00-19.00. Zapraszam serdecznie!

Pozdrawiam

Remek

• 0

I nie tylko ciekawostek. Na stronie podanej powyzej przez Remka jest tez ladna kelnerka :D

No to podstawa :mellow:

Ja na targach byłem xlat temu i były dość przygnębiające, 9/10 w skali przygnębienia.....

Wtedy nie było nic ciekawego a salmo chyba było??

Teraz rzeczywiście brakuje Kraśnik LTD i durex - stomil jakis już jest :mellow: Same ważne firmy.... Dobrze że chociaż jedna pracownia sie wystawi.... Chyba na zlocie pstrągowym będzie większa oferta.... po za karpiowatymi :D

• 0

Kryst,Standi :lol: dobrze powiedziane jak pierwszy raz w życiu Remasa widziałem, a było to na targach w Warszawie 2 YEARS AGO też zrobił na mnie wrażenie swoim wzrostem :mellow: z drugiej strony i tak bez względu na jego wzrost ten gość i tak przynajmniej dla mnie oczywista bez lizustwa jest Wielkiii... B)