gorgol Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Szanowny,Pickerel, post twój przeczytałem,ten ze zdjeciami,i" ze zmodyfikowana przekładnią"której nie pokazałeś,tylko widac ze uzyłes sjakiejś licheńkiej śruby,a wszystko to w "paincie,"wiec napisałem abś nagwintował otwór w kole zebatym a to nie jest pokazane...... A w sumie może i masz rację ze mało tych kołowrotków przezuciłem,raczej delikatnie odkładam lub przykrecam do wędki...jeden,może i ze dwa nawet to w zyciu miałem,ale młody jestem to,dlatego tak sie będę przy tym upierał,ze jednak korba wkręcana w koło przekładni jest :jakims wyznacznikiem jakości: w kołowrotkach stało szpulowych. Bo widac po twoim poscie ,że jednak bardzo ci zależy abys mógł wkręcać korbę w przekładnie...no chyba ze robisz to tylko po to aby nabic postów lub pochwalic sie ze masz fajny kołowrotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 10 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Ehh nie udało się ....przejrzałeś mnie na wylot Krytyk, szyderca a i domorosły psycholog w jednym Musi być Polak. Idź z Bogiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Amen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Szanowny Pickerelu, myślę że koledzy mają rację. Gra nie warta świeczki a i koń kopie mocno. Po wtóre myślę że pomysł jest wykonalny, tylko wymaga zaangażowania środków nieadekwatnych do efektu jaki chcesz osiągnąć. Innymi słowy łatwo zniszczyć fajny kołowrotek. Po trzecie zaś, po cholerę Ci pojedyncza korba? Podwójna też jest fajna. Ja przynajmniej lubię podwójne korbki. Lepszego pomysłu od Twojego też na razie nie mam.Ale w sumie nie zniechęcaj się. Napieraj. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vasyl Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Od jakiegoś czasu jest taki patent, może Ci sie przydać:http://www.plat.co.jp/shop/catalog/product_info/language/en/products_id/14442/cPath/2174_309_1899/optional-part/zpi-high-spec-db-shaft-type-l.html 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Od jakiegoś czasu jest taki patent, może Ci sie przydać:http://www.plat.co.jp/shop/catalog/product_info/language/en/products_id/14442/cPath/2174_309_1899/optional-part/zpi-high-spec-db-shaft-type-l.htmlCzyli da się . I to firmowo. Skippi 66, mnie podwójne korbki doprowadzają dla odmiany do szału (ale to pewnie tak, jak z tym, że jeden woli blondynki a inny brunetki ). Fakt, że w zdecydowanej większości czasu biegam za pstrągiem i w 95% rzucam spod kija (inaczej na moich zakrzaczonych, małych siurkach, nie da rady). Kupiłem w tym roku kilka "czarnuchów" shimano i pierwsze co zrobię, to poszukam pasujących do nich, pojedynczych korbek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Czyli da się . I to firmowo. Skippi 66, mnie podwójne korbki doprowadzają dla odmiany do szału (ale to pewnie tak, jak z tym, że jeden woli blondynki a inny brunetki ). Fakt, że w zdecydowanej większości czasu biegam za pstrągiem i w 95% rzucam spod kija (inaczej na moich zakrzaczonych, małych siurkach, nie da rady). Kupiłem w tym roku kilka "czarnuchów" shimano i pierwsze co zrobię, to poszukam pasujących do nich, pojedynczych korbek.Do 4000 idealnie pasuje od 4000shimano seido z przednim hamulcem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 20 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Od jakiegoś czasu jest taki patent, może Ci sie przydać:http://www.plat.co.jp/shop/catalog/product_info/language/en/products_id/14442/cPath/2174_309_1899/optional-part/zpi-high-spec-db-shaft-type-l.htmlAhhh Ci japońscy cudotwórcy Dobrze że projektu na forum nie konsultowali bo by im co niektórzy pomysł z głowy szybciutko wybili 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi