admin Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Fajowa sprawa! Szczerze polecam. http://tv.shimano.co.jp/ PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zulus Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Filmiki fajne ale musze je oglądac bez głosu bo te ciągłe cing ciang ciong w głośnikach doprowadza mnie do szału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Redzi Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 bardzo fajowe filmiki głosik wcale nie taki zły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzymusS Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Fajne - tylko przydałyby się w jakimś cywylizowanym jęz. np. ang. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szpiegu Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 na jakich wy lączach to ogladacie bo mi na 2 mega tnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hasior Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 eeeeeetam muli się,w zeszłum roku mieli bardziej czytelna tą stronę i tak sie nie Cieła.Teraz dpdalo ikonki Play i tyle,Ciawe były filmiki o GT i o multikach np o MG7no i były napisy po angielsku teraż tylko krzaki tak czy siak dobre i to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 magnum666 Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Ja mam 20 Mbps i tez przycina . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PaNeK Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 ja mam zmienione łącze na 100mb/s, ładnie i bezproblemowo a ten głos pana Japończyka w filmiku mi nie przeszkadza... widać szpeca jakiegoś najęli <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 WOBLER-W1 Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Ja niestety z moją prędkością łącza to wcale nie zobacze--ale siano musiałbym tydzień oglądać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pirania74 Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Prędkość łącza można sprawdzić na www.dsl.cz lub www.numion.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 magnum666 Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 lub na www.speedtest.net Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 WOBLER-W1 Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Dzięki wiem, znam stronki z testerami- poprostu neta mam z radiówki i prędkość bardzo małą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 WOBLER-W1 Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Wyniki: Serwer: http://www.speedtest.plAdres IP: 83.4.346.46 Download: 404 kbps (50.5 KB/s)Upload: 40 kbps (5 KB/s)Data: Fri Feb 01 20:46:24 2008 I WSZYSTKO JASNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomek_N Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Jak znalesc te filmiki o kolowrotkach i multiplikatorach? Na razie ciagle mi leci jakas babeczka na lodce ktora lowi plastikowym koszyczkiem na grunt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PaNeK Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Jak znalesc te filmiki o kolowrotkach i multiplikatorach? Na razie ciagle mi leci jakas babeczka na lodce ktora lowi plastikowym koszyczkiem na grunt tu jest coś o kręćkach http://tv.shimano.co.jp/movie/original/tsurikibun_03/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
admin
Fajowa sprawa! Szczerze polecam. http://tv.shimano.co.jp/
Pozdrawiam
Remek
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi