meme174 Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 WItam !Chciałem nauczyc sie strugania wobkow nastrugalem z 30 korpusow i natrafilem na 1 sciane a mianowicie nie potrafie rowno naciac rowka pod stelarz.... zaczynam w osi wobka i po chwili pilka schodzi mi to na lewo to na prawo... robie to jakims najtanszym brzeszczotem z leroy merlin, Może wymiana brzeszczota na jakis super sztywny by rozwiązało sprawę ? Być może głupie pytanie dla starych strugaczy ale wole spytać się i uzyskać dobra odpowiedz niż dochodzić metoda prób i błędów Pozdrawiam meme174 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 (edytowane) ja sobie kupilem pilke z bardzo cieniutkim brzeszczotem tzw wyrzynarka reczna w castoramie i tnie sie super nic nie ucieka. po za. tym na poczatku proponuje robic rowki przed rzezbieniem ksztaltow ja na ster i stelaz robie jeszcze w klocku prostokatnym jak cos nawet ucieknie przy dalszej obrobce mozesz ten blad skorygowac . Edytowane 8 Września 2013 przez lolo_STG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 (edytowane) http://jerkbait.pl/topic/7402-paweł-b-i-jego-garażowe-rękodzieło/?p=1021704 tu poczytaj -polecam Edytowane 8 Września 2013 przez rybson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Generalnie słowa "nacięcie na ster" można śmiało zamienić na "wrzód na d.....". Poczytaj, na forum jest mnóstwo patentów sygnowanych przez nie byle jakich cwaniaków - coś Ci na pewno podejdzie. A jak już schrzanisz nacięcie to polecam wyrównać z drugiej strony nożykiem do tapet i podklejenie klejem spoinowym- poxipol, distal itp. tylko jeszcze przed malowaniem żeby Ci brudny kocmołuch nie wyszedł... Wobler, Panie, ma wyglądać do połowu jak do ślubu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 9 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 dzieki Panowie zabieram sie za lekture Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi