tomekmo Opublikowano 19 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Nie bądz pan złośliwy i sprawdz sobie stare modele RedArc,a o takich właśnie pisałem i o to przecież chodziło w wątku zainteresowanemu.Tak na marginesie - chyba się Pan pomylił z kołowrotkami,bo owszem w Zauberze nic nie trzeba podgrzewać i pod zaślepką jest śrubka która mocuje uchwyt. Całość jest demontowalna,a samą plastikową zaślepkę z już fabrycznym otworkiem wyjmujemy za pomocą odpowiednio wygiętego drucika. Nie jestem złośliwy, napisałem tylko że zdjąłem zaślepkę i pod nią była śruba. NIc nie było pisane o starym czy nowym red arcu bo nawet nie wiem czy jest taki podział (czy różnią się konstrukcyjnie). Mój został kupiony w zeszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 (edytowane) . Edytowane 23 Listopada 2014 przez majatony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekmo Opublikowano 19 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 potwierdzam knobik w redziku jest demontowalny wlasnie wymienialem u siebie ja to zrobilem jak kolega @ tomekmo wlasnie mi doradzil tylko otworek w dekielku wiercilem wiertelkiem 1mmi w otworek powstaly wlozylem zagiety drucik i dekielek sie dalo ściągnąć pod dekielkiem jest srubka po jej odkreceniu metalowy knobik sie sciagaosadzony jest na dwóch łożyskach w zamian za oryginalnego knobika zamontowalem T knoba z daiwy - pasuje idealnie pozdrawiam Takie knoby gdzieś można kupić, czy to ze starego kołowrotka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 (edytowane) . Edytowane 23 Listopada 2014 przez majatony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 (edytowane) . Edytowane 23 Listopada 2014 przez majatony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locutus85 Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Panowie czy da sie jakos wybić ten klin ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 To jest jednorazowy nit. Trzeba rozwiercić łepek. Tylko później wykombinować jakieś zastępstwo. Najlepiej nowy nit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi