rower26 Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Witam, W najbliższy weekend mam wyjazd firmowy do hotelu nad tym jeziorkiem. Oczywiście,przy okazji, spinning w dłoń. Czy któryś z kolegów wędkował może w tym jeziorze ? Będę miał dostęp do łodzi. Jezioro nieduże 32 Ha. Chciałbym poganiać jakieś okonie. Ryby wracają do wody. Będę wdzięczny za podpowiedzi za które z góry dziękuję Pozdr,Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 (edytowane) Olandia zapewne, fajne miejsce - byłem, widziałem, imprezowałem nawet chętnie się też czegoś o nim dowiem... Edytowane 9 Września 2013 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 9 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 tak hotel Olandia...no właśnie apropos imprezowania w piątek nie popiję bo w sobotę rano na rybki...wolę hobby niż "integrację" butelkową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi