Guzu Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2005 Komancz, Mysle ze Gumo tez chetnie przeczytal odpowiedz Twoja do mnie Guzu pozdrawia p.s. Nie wierze w te Wasze silikony, silikony nie jedza moich wirowek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2005 Wyczuwam tutaj jakies dziwne klimaty....zwlaszcza w zestawieniu z klimatem Swiatecznym , ale....niechze i tak bedzie... Gumop.s.A jako, ze pierwsza gwiazda juz zablysla, jeszcze raz przesylam najlepsze zyczenia wszystkim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 5 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 zobaczcie sobie ta galerie http://www.metersnoeken.nl/index.php?option=com_akogallery&a mp;Itemid=88&func=viewcategory&catid=110 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Kolejne piękne zdjęcie.Tym razem tęczak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Na Piasecznie to były tęczaki!Żałuję że nie robiłem zdjęć tym komercyjnym rybom,Największy jakiego dupnołem miał 90cm i wziął na łososiową muchę na haku 3/0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 @Rocky, to kawał pięknej ryby. Nie miałem okazji widzieć tak ogromnego tęczaka!Piszesz, że były na Piasecznie... A teraz ich tam nie ma?Co w ogóle dzieje się z tamtejszymi rybami? Wędkarze je wyławiają, czy co?Bo jak na razie to słyszę tylko, że tam jest coraz gorzej... a wyniki z Wygonina też to potwierdzają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 Hmm,jakby to powiedzieć,na pewno wędkarze wyławiają.Druga sprawa to lato- chłodne dobre,ciepłe złe.Ale uważam że główną przyczynę zaobserwowałeś na Wygoninie-pan B. za bardzo lubi karpie Reszty nie muszę mówić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Tym razem kolejne piękne zdjęcie szczupaka.Niby tylko 106cm a zdjęcie wykonane wspaniale i ryba wygląda naprawdę okazale! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Ja pierniczę, jakie ryby. Najbardziej mi się podobają te na których wędkarz STOI na łódce i trzyma szczupa 120-130cm. Zawsze sobie wyobrażam, że jakby ten szczupak trochę pokombinował to by wrzucił wędkarza do wody :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zobacz i to tylko 106cm a jakie niesamowite zdjęcie! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 tylko 106 powiadasz... no nic , ziewne sobie i pójdę sprawdzić ile takich pływa w Wiśle pod bergielkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Kazda ryba szczupaczego rodu w granicach ~100cm to osiagniecie. Natomiast nie bardzo wyobrazam sobie teczaka podobnych rozmiarow i co on musi wyprawiac na wedce kiedy jest w dobrej kondycji? Na Żelechowie bylo kilka ladnych (sadzac po halasie jaki robily), niestety nie dane bylo mi sie zmierzyc - raczej drobne do 1kg braly, jeden tylko, ktory wachnal moja szczupakowa przynete (kopyto 10cm).... nie zdazyl sie zahaczyc, tylko mna szarpnalo...Niestety wlasciciel lowiska, preferuje, zdaje sie, takze podejscie karpiowe. Widocznie na razie na tym najlepiej wychodza.Mnie w tym roku w ogole nie zobaczyl (i nie tylko mnie)... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 Kolejne zdjęcie na rozgrzewkę. Tym razem piękny sandał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 Rozgrzewka sie przyda, zwlaszcza ze jest ponizej -15 C... A ten skad? Z tylu jakies krzoki, czyzby Narew...? <_< Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 Holandia Gumo, Holandia PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 No to kanal...Takie mnie naszly zwidy czy cóś... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 Co Ty Remas, Tarchomin jak w morde strzelił. To tajna miejscówka Rognisa na prawym brzegu, gdzie scieg z bergla podobno nie dochodzi. Tak że sandał w sam raz na szamunek. A w brzuszku zapewne leszczyk cus 1,5 kilo - marynatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 @Gumo, jak zwykle Holandia się kłania. @Friko, łowię na Tarchominie (prawy brzeg) od jakichś 10 lat i nie zauważyłem aby lewobrzeżny bergiel miał duży wpływ na zanieczyszcznie tarchomińskiej wody. Szczególnie, że główna rynna płynie lewym brzegiem Wisły, a na prawym nie ma już żadnych kolektorów oprócz oczyszczalni na Czajce.Zauważyłem, że nie można cię do tego przekonać więc zapraszam na wiosnę. Sam się przekonasz. Aha i jeszcze dodam, że jakby na Tarchominie był syf i bród to moja noga nigdy by tam nie postała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 Seba he he he ja zartowalem weekend sie zaczyna to jestem przy humorze Ale z zaproszenia chetnie skorzystam, nawet tak sprowokowanego pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 Bylem w tamtych okolicach ze dwa razy, fajne rafki...rzeczywiscie z makroelementow woda odfiltrowana (po mewach widac, ze glowna szamalnia pod przeciwnym brzegiem) No, no,Friko, uwazalbym na te insynuacje, z tym zżeraniem ryb.....bo widzisz jakby bylo nie wolno to bys mial rozkaz nie dawac...a jak nie masz rozkazu to....dawaj! Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 Na dobre rozpoczęcie dnia/tygodnia PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 Extra ryba!A zdjęcie jeszcze lepsze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 NIEMOZLIWY SZCZUPAK ALEZ KOLOS. Znacie jakies szczegoly? Podajcie. Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 fantastyczny!!!!1 wyglada jak dinozaur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phalacrocorax Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 Amazing !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi