admin Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 Rognis, to nie jest szczupak złowiony przez Dicka van Hattem'a. Ten szczupak na zdjęciu ma 120 cm !!!! i został gdzieś kiedyś tam złowiony. Teraz jeden gościu Lucien miał szczupaka powyżej 140 cm ale niestety go nie wyholował. No i teraz toczy się dyskusja czy to ten sam tylko że podrósł troszeczkę pozdrawiam Remek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 Wiem, wiem.Edytowałem swój post powyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 A ja juz zamowilem kwiaty dla szczesliwego lowcy i gratulacje Czapka troche taka nie na XXI wiek, faktycznie to moze byc ryba z epoki dinozaurow I tak piekny okaz. Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 Cholera, ale brzuchal.... co on zeżarł zastanawiam sie - foke ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 30 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 no wlasnie, ryba wysliznela sie podczas ladowania, wzial na jerka guusa ... 140 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 Hmm zamiast pletw piersiowych i brzusznych wyrosna lapki to wypisz wymaluj krokodyl . Piekne monstrum <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarokowal Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 Odrzański, szkoda że nie mój Ale okazji, żeby zrobić zdjęcie nie mogłem przepuścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 Piękny, a jak nocny to jeszcze piękniejszy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarokowal Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 Bardzo wczesno poranny-przedświtny rzekł bym Wyszedł na 8 cm kopyto, 15 gr główka, kolor seledyn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 Ma zloty kolor ..jak nasze amerykanckie, nasze jakby ciemniejsze zlote , piekna sandaczura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 Taka tam rybka .... kolejny sandaczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michumm Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 Piękny smok, fajny trok . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 No jak zwykle Dick dowalił kolejną piękną rybę.Dodam, że sandaczyk miał 82 cm.Zdjęcie zrobione przepięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 a ja czekam aż Andrzej L. wróci z targów i wstawi swego metrowego sandałka... Andrzej, nie daj się zbyt długo prosić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 Żartujesz Baloo ... Kurna a ja poluję na metrowca chociaż na zdjęciu. Admin nakazuje wrzucenie takiego zdjęcia!PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaculek Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 Już się wydało Tak, Andrzej złowił 100-cm sandała i jak by na to nie patrzyć, jest to krzywdząca niesprawiedliwość. Ja nawet nie zbliżyłem się do takiego wyniku. Jak to mówią, ... ma zawsze szczęście Ps. Andrzej nie ma tej foty w wersji elektronicznej. A zeskanować nie umie. Ja - ze zrozumiałych względów <_< - mu w tym nie pomogę. Jak se złowił, niech se radzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 Jak wyśle Remkowi to ja mogę skan taki trzasnąć, że wszystkim szczęki opadną Tak więc .... moja skrzynka pocztowa jest cierpliwa. Albo ... do empiku i zrzucić negatyw na CD! Później na forum please bo mnie zaczyna brać ... PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_w Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 @Jaculek - jaka niesprawiedliwość???!!! po prostu cienki jestes... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_w Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 Andrzej znowu złowił, a ten plecami to Jaculek, to jefo standardowa pozycja , przygląda się jak inni łowią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaculek Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 Śmiej się, śmiej Może kiedyś i ja coś złowię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 Coś mi się wydaje, że zapisane jest w kartach losu , że tą wiosną Jaculek zmieni swoją pozycję Mówię o tym kabanie boleniu ..., który pływa a będzie fotografowany! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 Jacek jest po prostu dobry kumpel. Da innym złowić - niech się cieszą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 Coś mi się zdaję, że takich zdjęć wartych uwagi bez wersji elektronicznej jest znacznie więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaculek Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 Oj jest, jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi