Kornel81 Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Witam Czy ktoś z Was , zebaranych w tej społeczności zajmuje się sprowadzaniem sprzętu z zagranicy , dokładnie chodzi mi o sprzet ze stanów. Powiem odrazu o co chodzi . Upatrzyłem sobie na eaby.com kilka przedmitów w lepszych cenach niz u nas i chetnie bym się tam zaopatrzył. Jeżeli ktoś prowadzi takie usługi to prosze o wiadomość na Priva. PozdrawiamKornel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janusz.walaszewski Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Witaj @Kornel81.Witam na forum, przeglądnij zasoby forum, są tu wątki i o zakupach na eaby-u i wiele innych.Miłego korzystania.Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 magnum666 Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Witaj,Faktycznie temat był już kilkukrotnie poruszany.Polecam prześledzić wątki o zakupach na Ebay'u.Mi osobiście pomogły rady kolegów z forum w sprawie zakupów z USA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kornel81
Witam
Czy ktoś z Was , zebaranych w tej społeczności zajmuje się sprowadzaniem sprzętu z zagranicy , dokładnie chodzi mi o sprzet ze stanów.
Powiem odrazu o co chodzi . Upatrzyłem sobie na eaby.com kilka przedmitów w lepszych cenach niz u nas i chetnie bym się tam zaopatrzył.
Jeżeli ktoś prowadzi takie usługi to prosze o wiadomość na Priva.
Pozdrawiam
Kornel
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi