Skocz do zawartości

INTERNETOWY SKLEP PIRANIA KRAKÓW - OPINIE

francisco scaramanga

Rekomendowane odpowiedzi

Osoba która kupowała w sklepie, nie jest zarejestrowana - zakupy robiła telefonicznie z odbiorem osobistym.  

Źle mnie zrozumiano , nie będę poświęcał uwagi temu Panu przy odbiorze osobistym ponieważ przyjechał pooglądał kupił (veni vidi vici:)) a później zadzwonił ,że mu brakuje jednej sztuki. Kolejne zamówienie zostało przyjęte telefonicznie o godzinie 12.00 z instrukcją o natychmiastowej wysyłce " To pójdzie Pani na pocztę i to wyśle" - gdzie również brakowało jednej sztuki. Poinstruowano nas abyśmy wysłali kwotę całej wartości SMSem co też uczyniłem odejmując wartość jednej sztuki. 

Francisco trochę kultury jak idziesz do sklepu spożywczego to tez tak mówisz do sprzedawcy ? 

Pay Palem można płacić, jeżeli chodzi o telefon to powinien być odbierany czasem rzeczywiście można się trudno dodzwonić.

Jeżeli chodzi o Pana z Fishing-Martu to również mi nie sprzedaje:) Jak on to mówi ":Jestem zbyt małym sklepem dla niego" - dwukrotnie mi odmawiając przyjęcia zamówienia. ;)

Natomiast korzystając z okazji chciałbym poinformować o nowej dostawie gum KEITECH które już niedługo przyjadą do nas. Dla każdego forumowicza jedna guma gratis na zakupy powyżej 25zł a w uwagach do zamówienia proszę podać swój nick z forum jerkbait.

Zajechało łapówką :blink:

Przeglądałem ostatnio ofertę sklepu Pirania. Wczoraj na rybach, testując woblerki własnej produkcji, poznałem kolegę po kiju. Jak to bywa między wędkarzami, od słowa do słowa i pokazaliśmy sobie zawartość naszych pudełek. Kolega miał sporo woblerów hand made które kupił w wyżej wymienionym sklepie, bardzo chwalił sobie zakupy w nim, jak również czas realizacji zamówienia i szczerze ten sklep polecał. W najbliższym czasie zarejestruję się w nim bo mają sporą ofertę hand made  ;)

Edytowane przez Norbert 78
  • Like 1

Skasowanie mnie z bazy klientów .......hmmm myślę, że ta informacja posłuży innym użytkownikom za wskazówkę jak będą potraktowani w momencie domagania się o swoją własność.

To właściwie jedna rzecz, która budzi we wmnie...... niepokój jakiś  :ph34r:

Jak pisał Bartek. Emocje złym doradcą są. Na pewno.

• Like 1

Jeżeli rzeczywiście brakowało przynęty oczywiście ,zwrócimy brak lub ewentualny koszt. Wysyłka w takim wypadku jest zawsze po stronie sklepu. Natomiast z tym Panem nie chce mieć nic wspólnego, proponuje kupowanie przez internet dużo łatwiej i szybciej niż 2 godzinne oglądanie towaru a pózniej telefon z samochodu ,że czegoś brakowało.

Jak Francesco zarejestruje się będzie mógł kupować przez internet.

Cały czas czekamy na kontakt, ewentualnie proszę podać numer telefonu zadzwonię.

• Like 1

W Poniedziałek rano sprawę przekazuję adwokatowi, proszę o wyjaśnienie sprawy i przeproszenie mnie na łamach forum Jerkbeit. Od Pana który założył temat strat materialno-moralnych.

Dość tego śmietniska i zamieszczania mojego numeru konta Bankowego na forum(jest na stronie sklepu jak kogoś interesuje.)

Proszę o skasowanie tej prowokacji i przeproszenie mnie.

Pytanie do Was jak byście sie czuli ?

Proszę o podanie numeru zamówienia jeżeli nie to imię i nazwisko.

MARIUSZ WYRWICZ

"Tomasz eS" post="1306269"
Ale w sumie
"Kto bogatemu zabroni.."

Chciałem tylko dodać ze ktoś na to bardzo ciężko pracował i poświęcił mnóstwo czasu, wiec troszkę wyobraźni.pozdrawiam

Edytowane przez Barbel
  • Like 1

Panie Mariuszu (zakładam, że Pan całą korespondencję w niniejszym wątku kontroluje), z całym szacunkiem, emocje nie są dobrym doradcą biznesowym. Trudno mi uwierzyć w tak złe intencje autora wątku. Tak sobie myślę, że prawda leży w środku i nie należy zacietrzewiać się. Zanim kogoś skasujemy z bazy i zanim napisze się przykry post na opiniotwórczym forum, należy przemyśleć cały problem. Śmiem twierdzić, że z obu stron emocje wzięły górę, rozsądne podejście do tematu gdzieś zniknęło. Apeluję do obu stron sporu, pogadajcie, wyjaśnijcie problem, nie trzeba kajać się, wystarczy mały gest. Telefon od kolegi francisco może zażegnać ten nieco żenujący dla mnie, jako użytkownika forum, spór. Spróbujcie dogadać się i dajcie znać, że jest super.

Czego Wam i sobie życzę - Bartek

Aleście sobie zrobili jatkę ! Jak Wam się nie podoba i nie widzi dany sklep, to po prostu, nie kupujcie tam !

Najlepiej zamówcie przynęty od "strugacza" :D  :D  :D Przynajmniej będzie wiadome, że starał się i on Was nie "oszuka" ;)  :)

Tofik...  Mniej "Prawa Agaty" proponuję. 

No ale wiadomo, prawnicy to złodzieje. Powiedz mi czym się zajmujesz, też Cię odpowiednio podsumuję B)

Heh,żadnego odcinka nie obejrzałem :huh: Nie napisałem też nigdzie że prawnicy to złodzieje,ale domyślam się że jak w każdej branży,jaka płaca- taka praca i tyle w tym filozofii.

Pirania nie szkoda Ci kasy na adwokata....SMS z propozycją wysłania kolejnej sztuki i tekst, że z pośpiechu jedna sztuka mogła nie być spakowana jest praktycznie dobrowolnym przyznaniem się do winy i to z "propozycją jej naprawiania".  Na odszkodowania za utratę klientów nie ma co liczyć, bo nikt nie napisał, "ja po przeczytaniu tych opinii już tam nic nie kupię" czy coś  w tym stylu, poza tym autor tylko pytał czy tylko on ma pecha, czy inni także. Pisał także, że nie ma zamiaru zaszczuwać sklepu...a wydawać siano na adwokata i sprawę z powództwa cywilnego dla przeprosin to przerost formy nad treścią...sprawa potoczy się długo, lub co bardziej prawdopodobne bardzo długo, więc lepiej kasę którą masz zamiar utopić w tej sprawie przekazać na jakiś dom dziecka.

Francisco weź do Niego napisz meila / SMS, lub zadzwoń nagrywając rozmowę (ale musisz to powiedzieć rozmówcy) i sobie na spokojnie wszystko wyjaśnijcie. Podaj mu nr zamówienia, lun nazwisko o które prosił i niech się przekona że Ty dobrze lub źle coś zamówiłeś / lub On coś dobrze lub źle spakował.

Pozdrawiam

PS Nie znam osobiście żadnej ze stron tego sporu

Tofik...  Mniej "Prawa Agaty" proponuję. 

No ale wiadomo, prawnicy to złodzieje. Powiedz mi czym się zajmujesz, też Cię odpowiednio podsumuję B)

PS2 Hmm z tymi złodziejami to pomówienie czy oskarżenie?? Jeszcze jakiś prawik to przeczyta i Cię pozwie..... ;) (żarcik) :lol:

Tym razem nasz " Człowiek ze złotym pistoletem " skrewił. Nie zarobi miliona od Fidela.

Dzięki temu wątkowi nie dość że nie udało się uśmiercić Pirani , to jeszcze ( jak sądzę ) zyska sobie grono nowych klientów.

Ja w każdym razie mam zamiar tam kupować.

Mam nadzieję że chłopaki dadzą sobie siana i sprawa nie będzie miała dalszej historii.

Mam też nadzieję że @Pirania na stałe zagości na łamach tego forum.

Pozdrawiam wszystkich adwersarzy.

• Like 1

Hmm, w sumie to nawet też planuję się tam zalogować, bo jakoś wcześniej o nim nie wiedziałem....a ze sklepami jest trochę jak z aktorami.....bez afer nie są znani.... :ph34r:

Dokładnie, awantury o jedną gumę nikt przecież nie potraktuje poważnie, za to pozytywne głosy klientów sklepu, których trochę tu było, to darmowa reklama jak ta lala. :) 

Założyciel wątku, niechcący, mocno się Piranii przysłużył, zasługując nie na jedną a przynajmniej dwie ( :lol:  :P ) dodatkowe gumy. B)

• Like 1