tom3 Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 (edytowane) Kupowałem kilka razy w Pirani. Za każdym razem czegoś w przesyłce brakowało ,niby drobny szczegół ,ale kilka przynęt mniej w przesyłce nie robiło na sprzedającym różnicy ,kontakt fatalny.Brakujące przynęty miały być wysłane w kolejnej paczce ,jednak do tej pory nic nie zostało dosłane. Edytowane 28 Listopada 2016 przez tom3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Kilka razy kupowałem nie było problemu ale pije do czegoś innego.Te całe "punkty premium" to są do .... potrzebne.Ja bynajmniej zawsze robię grube zakupy przed sezonem a w między czasie coś się zawsze dokupuje.Wchodzę po jakimś czasie od glownego zamowienia coś tam domowic a tam punktów "0" gdzie wcześniej zostawiłem kilka setek i trochę tych punktów się nazbierało na rabacik. Sklep wędkarski to nie Stacja benzynowa że robisz zakupy raz w tygodniu!! Jak macie zabierać je co 3 miesiące to nie dawajcie.Pod tym względem wielki minus !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Też kilka razy robiłem zakupy i z dwa razy brakowało kilku przynęt ale kasa była zawsze włożona do przesyłki w woreczku strunowym.Punkty powinny przechodzić min. rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip14 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Kupuję od kilku lat i za każdym razem zamówienie i czas wysyłki się zgadzał.Polecam wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Co wy ???? wg mnie najlepszy sklep spinningowy na internecie i słowa nie zmienię a już sporo tam rzeczy zakupiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w6i6e6 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Jakby ktoś był zainteresowany przesyłam pismo z Inspekcji Handlowej dotyczącej kontorli w sklepie Pirania. 8340.164.2016.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czis Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Co wy wg mnie najlepszy sklep spinningowy na internecie i słowa nie zmienię a już sporo tam rzeczy zakupiłemOj może mnie uwierzysz ale sklep Pirania może kiedyś był najlepszy ale dla mnie już nie jest ze względu na poziom obsługi bo towar nadal jest bardzo dobry....to co mnie tam spotkało aż ciężko opisywać... Nie ciągnę tego tematu bo rozmowy z panem Mariuszem nie należą do łatwych... ale na emailu mam archiwum 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 (edytowane) Jaka jest różnica między optymistą a pesymistą? Pesymista mówi - oj gorzej już być nie może - a optymista na to - oj może, może.Jako zatwardziały optymista proponuję zapoznać się z metodami, systemem i organizacją prezentowanymi przez sklep TOPFISH - uwierzycie wówczas, że może być gorzej. Edytowane 13 Grudnia 2016 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jelonek Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Co do sklepu to kołowrotek zamawiałem u nich i na umówione miejsce mi go sam szef dostarczył bo to firma jednoosobowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w6i6e6 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 To chyba sam "szef" założył konto by posta wrzucić 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Co do sklepu to kołowrotek zamawiałem u nich i na umówione miejsce mi go sam szef dostarczył bo to firma jednoosobowa. A wazelinę też zamawiałeś? 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giganten Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Nie polecam, brakowało juz nie raz jednej lub dwóch przynęt, nie zostały zwrócone. No i teraz sytuacja że po braku kontaktu przez 5 dni zwróciłem mu uwagę, zablokował mnie i anulowal zlecenie. Tyle profesjonalizmu Wysłane z mojego SM-G350 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 kurde, ja nie miałem nigdy problemów, ale taka sytuacja, to przecież wyłudzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giganten Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Kasę niby oddał, jeszcze nie doszła ale straciłem ponad tydzień czasu i nerwy. . Wysłane z mojego SM-G350 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 napisałeś jakby nie oddał, trzeba uważać na słowa, bo obsługa to jedno, a ewentualne wyłudzenie, to inna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giganten Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 A co powiesz na to że wysyła zamówienie i dziwnym trafem brakuje często jednej małej rzeczy ? Nie polecam i tyle. Wysłane z mojego SM-G350 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 napisałem przecież, że obsługa to jedno ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czis Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Wystarczy upomnieć się o swoje zamówienie a Szanowny Pan Mariusz W. wyrzuca ze sklepu i usuwa konto. Ewidentnie ma za dużo klientów i może w nich przebierać. Z tego też powodu jego zachowanie cechuje ogromna arogancja. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter488 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Witam Bardzo fajny wybór w tym sklepie.Zamawiałem tam 2razy i zawsze otrzymałem towar zgodny z zamówieniem,ale czas wysyłki to pierwsze zamówienie-prawie 2-tygodnie (myślałem że jakiś wał,ale doszło) za drugim razem ponad tydzień czekania (cierpliwie czekałem już bez stresu ) Na pewno jeszcze parę gumek z tego sklepu wezmę.Osobiście mogę polecić,tylko trzeba troszkę poczekać na dostawę .Jakby jeszcze poprawić szybkość wysyłek to byłoby super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiECIA Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Wystarczy upomnieć się o swoje zamówienie a Szanowny Pan Mariusz W. wyrzuca ze sklepu i usuwa konto. Ewidentnie ma za dużo klientów i może w nich przebierać. Z tego też powodu jego zachowanie cechuje ogromna arogancja.Pisanie o tym człowieku "Szanowny Pan" uważam za daleko idące nadużycie To cham i prostak. Zamawiam towar, niby dostępny od ręki. Po 7 dniach nadal kompletacja zamówienia, więc wysyłam informacje o moim niezadowoleniu i żądam zwrotu kasy. Kasę oddał, ale przy okazji zwyzywał od głąbów, skasował konto.O ile kiedyś złego słowa powiedzieć nie mogłem, o tyle teraz zalecam omijanie szerokim łukiem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Tak czytam czytam i dochodzę do wniosku,ze popelnilem blad,zamawiając w tym sklepie...Zamowienie zlozylem 11.05, same pierdoly,w sumie 3 rzeczy, do tej pory nie wyslane, pomimo maila z prośbą o informację co sie dzieje z towarem, zero odpowiedzi. Na pewno to ostatnie zamowienie,jakie zlozylem tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Zamówiłem parę rzeczy przed majówka, po tygodniu bez odpowiedzi zapytałem. Dowiedziałem się, że jak chce szybko to muszę dopłacić za kuriera. Poprosiłem o anulowane zamówienia i drugi tydzień czekam na zwrot środków. Odzewu na jakiekolwiek maile oczywiście brak - od momentu anulowania zamówienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 (edytowane) masakra, aż sprawdziłem swoją historię, zamawiałem tam 9 razy, pierwsze w 2013r, ostatnie w lutym i marcu tego roku, nigdy nie miałem takich problemówraz czegoś brakowało, napisali, zrezygnowałem z tych pozycji, wysłaliostanie zamówienie też wisiało chyba trzy dni w kompletacji, napisałem z zapytaniem o co chodzi, odpowiedzieli, że nie ma jednej pozycji, zrezygnowałem i poprosiłem o włożenie gotówki (jakieś chyba 7zł) do koperty z resztą zamówienia, wysłali, dotarło Edytowane 17 Maja 2017 przez BazyL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasch44 Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Ja przed majówką zamawiałem pierwszy raz w Piranii. Trochę tego było. Wysłali szybko i sprawnie zgodnie z zamówieniem . Złego słowa nie powiem. J]ak to wszystko czytam mam wrażenie, że zamawiałem w zupełnie innej firmie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi