Skocz do zawartości

INTERNETOWY SKLEP PIRANIA KRAKÓW - OPINIE

francisco scaramanga

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Zamówiłem gumy Keitech. Dostałem w oryginalnym opakowaniu z tacką. Kilka gumek (chyba 3) miało urwane ogonki. Zapytałem właściciela jak temat możemy rozwiązać. W w odpowiedzi usłyszałem że jestem idiotą skoro sądzę, że on wysłał uszkodzone gumy. Według właściciela sklepu gumy uszkodziłem przy rozpakowaniu. Zdecydowanie nie polecam. I nie chodzi o to, że gumy były uszkodzone, tylko o traktowanie klienta. Od kilku miesięcy nie robię już zakupów na tym straganie.

• Like 3

• 4 miesiące temu...

Na szczęście "kolega"  Wyrwicz likwiduje ten pożal się Boże sklep.... tak przynajmniej napisał na fb.... może teraz zajmie się handlem ziemniakami albo burakami....

Ziemniakami i burakami też trzeba umieć handlować... ;)

• Like 2

Alex ,ale już wtedy nie wypada na klienta powiedzieć "kmiotku" ,czy "buraku" :D :D

Ludzie mają tupet,zamiast pochylić głowę i przeprosić....wyrabiają sobie "markę" w inny sposób-nie koniecznie dobry.

Edytowane przez cyprys19
  • Like 3

Właściciel tego "turystycznego obiektu" to raczej do głębokiego leczenia się nadaje a nie do prowadzenia działalności służącej ludziom.

No może przybytek dla dosłownych "owiec i baranów", które jedynie beczeć mogą nie krytykując przy tym właściciela.

To jest po prostu żenujące.

Z tym coś jest nie halo, poczytajcie...

http://www.antyradio.pl/Technologia/Internet/Byl-pan-jedynym-grzybem-jaki-u-nas-przebywal-Kolejny-polski-hotel-msci-sie-za-negatywna-opinie-w-internecie-19763

Edytowane przez Jozi
  • Like 2

Kurde, zamówiłem w niedziele na ich promocji troche kajtków i jakieś linki, za pobraniem i o dziwo doszło wszystko :o Przykładowo ( z dodatkowym rabatem 8% które mam u nich za poprzednie zakupy)  ES"2 za 1.47 zł Shad Impact 2' 0,92 zł. :)  

Słowem-kluczem jest słowo "pobranie".

Poddaję pod rozwagę wszystkich chcących dokonać tam zakupu.

B)

• Like 3

Ok. Mialem różne przejścia z tym sklepem, podzieliłem się nawet uwagami na ten temat tu, więc teraz, po kolejnym doświadczeniu też napisze.

"Skuszony" cenami wyprzedazowymi złożyłem większe zamówienie- kołowrotek, linki, trochę woblerow i gum. Pomny wcześniejszych doświadczeń wybrałem kuriera i pobranie. Efekt? Paczka u mnie w dwa dni, żadnych problemów, braków, niezgodności. Może Pan właściciel postanowił zadziałać zgodnie z powiedzeniem, że mężczyznę poznaje się po tym jak kończy ;)

Ok. Mialem różne przejścia z tym sklepem, podzieliłem się nawet uwagami na ten temat tu, więc teraz, po kolejnym doświadczeniu też napisze.

"Skuszony" cenami wyprzedazowymi złożyłem większe zamówienie- kołowrotek, linki, trochę woblerow i gum. Pomny wcześniejszych doświadczeń wybrałem kuriera i pobranie. Efekt? Paczka u mnie w dwa dni, żadnych problemów, braków, niezgodności. Może Pan właściciel postanowił zadziałać zgodnie z powiedzeniem, że mężczyznę poznaje się po tym jak kończy ;)

Ja powiem tak ,jak brałem za pobraniem to paczka była szybko, jak z przelewem to 2 tyg. czekania , żeby nie było potem znowu za pobraniem i znowu szybko. Fakt ,czasem czegoś brakowało ale były monety.

Od pewnego momentu, żeby nie ryzykować już tam nie kupuję.