Skocz do zawartości

INTERNETOWY SKLEP PIRANIA KRAKÓW - OPINIE

francisco scaramanga

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...

Ten sklep to już dno totalne ... Złożyłem zamówienie do opłacenia przy odbiorze, po trzech dniach dostałem maila i informacją że w InPost nie ma u mnie placówki do takiej operacji więc poprosiłem o wysyłkę pocztą, na co nie dostałem odpowiedzi. Napisałem jeszcze trzy maile i tak sobie czekam już drugi tydzień bez odzewu. Także zdecydowanie odradzam zakupy

• Like 2

Ten sklep to już dno totalne ... Złożyłem zamówienie do opłacenia przy odbiorze, po trzech dniach dostałem maila i informacją że w InPost nie ma u mnie placówki do takiej operacji więc poprosiłem o wysyłkę pocztą, na co nie dostałem odpowiedzi. Napisałem jeszcze trzy maile i tak sobie czekam już drugi tydzień bez odzewu. Także zdecydowanie odradzam zakupy

Jakies 3 dni temu zlozylem zamowinie do paczkomatu inpost w opcji za pobraniem.

Dzisiaj odebralem, wszystko ok:)

• 2 miesiące temu...

Przeprosiny dla Pana Mariusza Wyrwicza właściciela sklepu Pirania!

Przepraszam Pana za mój niecenzuralny i obrazliwy mail wysłany do sklepu pirania skierowane pod pańskim adresem.Słowa które użyłem, rzeczywiście nie powinny nigdy paść.Byłem sfrustrowany czasem oczekiwania na przesyłkę i brakiem kontaktu mailowego jak i telefonicznego,rozumiem jednak,że postapiłem zbyt impulsywnie,nie mam więc usprawiedliwienia na Pana obrazę.Raz jeszcze szczerze przepraszam! Co do mojego zamówienia,to wolno bo wolno ale w końcu dotarło,niczego nie brakuje,jest ok!Dziękuję i pozdrawiam!

Wojciech

• Like 1

Przeprosiny dla Pana Mariusza Wyrwicza właściciela sklepu Pirania!

Przepraszam Pana za mój niecenzuralny i obrazliwy mail wysłany do sklepu pirania skierowane pod pańskim adresem.Słowa które użyłem, rzeczywiście nie powinny nigdy paść.Byłem sfrustrowany czasem oczekiwania na przesyłkę i brakiem kontaktu mailowego jak i telefonicznego,rozumiem jednak,że postapiłem zbyt impulsywnie,nie mam więc usprawiedliwienia na Pana obrazę.Raz jeszcze szczerze przepraszam! Co do mojego zamówienia,to wolno bo wolno ale w końcu dotarło,niczego nie brakuje,jest ok!Dziękuję i pozdrawiam!

Wojciech

Co jest? Czyżby pozew.  :blink:  :wacko:

Przeproś biznesmena i powiedz jaki jesteś zadowolony z wolnego czasu realizacji wysyłki i jak bardzo dziękujesz za czas na pogłębioną refleksję w oczekiwaniu za opłacony towar . Brak odpowiedzi na maile i telefony to przecież też Twoja wina i nie masz krwa usprawiedliwienia dla swoich chamskich, z wypizdowa ostatniego wyniesionych, przyzwyczajeń.

Na koniec.... PODZIĘKUJ (!!!) :lol:  :lol: :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  

Kulam się w spazmach śmiechu.

• Like 11

Tak sobie pomyślałem ,że ten wpis gościa którego przecież nie znamy jest tylko po to napisany żeby nic złego o tej krakowskiej pirani  nie mówić nie pisać .

A jak już się ktoś odważy cokolwiek złego czy też niepochlebnego napisać to będzie musiał   na wszystkich możliwych forach przepraszać.

A teraz idę poszukać czy w Wyborczej też są przeprosiny  :lol:     default_hahaha.gif   

• Like 5

Zażyczyłem sobie przeprosin na tym forum i je przyjmuje, 3 dni na zrealizowanie zamówienia po zaksiegowania jest w porządku. Nie wklejam maila i jego tresci bo jest to dno, wiec nie dziwcie sie , ze nie odpisuje „ klientom”. Nie moge sie doczekac zakończenia tego tematu. Wy dalej siedźcie i czytajcie te głupoty.

Pozdrowionka!

W prywatnej korespondencji to może sobie być co chce, poza groźbami karalnymi. Co innego jakby na forum....

Wysłane z mojego ONE A2003 przy użyciu Tapatalka

W prywatnej korespondencji to może sobie być co chce, poza groźbami karalnymi. Co innego jakby na forum....

Wysłane z mojego ONE A2003 przy użyciu Tapatalka

I tu sie mylisz, zależy również co napiszesz. W tym przypadku temu Panu groziły konsekwencje, nie zawsze reaguje jak w tym przypadku. Szkoda , że każdy zadowolony z zamówienia nie dokonuje wpisu ale co tam to tylko internet.

• Like 1

Co by nie napisał w korespondencji, to ani to zniewaga, ani zniesławienie. A to że poczujesz się gorzej, to nikogo nie obchodzi. Chyba, że groźby karalne.

Co nie zmienia faktu, że kultura osobista to cecha zanikająca, a niezadowoleni klienci krzyczą zawsze najgłośniej a zadowoleni rzadko - cena popularności. 

• Like 2

Zażyczyłem sobie przeprosin na tym forum i je przyjmuje, 3 dni na zrealizowanie zamówienia po zaksiegowania jest w porządku. Nie wklejam maila i jego tresci bo jest to dno, wiec nie dziwcie sie , ze nie odpisuje „ klientom”. Nie moge sie doczekac zakończenia tego tematu. Wy dalej siedźcie i czytajcie te głupoty.

Pozdrowionka!

Ano tak, wszędzie głupoty piszą:

https://forum.wedkuje.pl/f/pirania-w-bardzo/888262

http://www.fors.com.pl/forum-wedkarskie/wedkarskie-sklepy-internetowe/113493-omijajcie-ten-sklep-z-daleka-sklep-internetowy-pirania?start=10

• Like 2

• 3 tygodnie później...

Co by nie napisał w korespondencji, to ani to zniewaga, ani zniesławienie. A to że poczujesz się gorzej, to nikogo nie obchodzi. Chyba, że groźby karalne.

Co nie zmienia faktu, że kultura osobista to cecha zanikająca, a niezadowoleni klienci krzyczą zawsze najgłośniej a zadowoleni rzadko - cena popularności. 

Paweł jak to robisz, że na Ciebie jakoś nie wypisują brzydki peanów.Można, można tylko trzeba chcieć i być normalnym, nic więcej.....

• Like 1

• 2 lata później...