kondzio 77 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 CześćZ tego co słyszałem sklep jakiś czas temu miał zostać sprzedany.I przypuszczam ze tak się stało bo nigdy takich jaj nie było.Ale jak pisze słyszałem nie wiem czy doszło do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w6i6e6 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Może akurat zapomnieli Ci napisać, że tego towaru nie mają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Witam Panowie Czy ktoś z Was coś zamawiał na przestrzeni ostatnich 2-3 tyg w tym sklepie, a jeżeli tak, to czy otrzymaliście zakupiony towar?Ja owszem, zapłaciłem a towaru nie otrzymałem. Zapytania na mail sklepowy bez odpowiedzi, zapytanie w wątku tu na JB bez odczytania, nr tel który znalazłem tu w wątku jest nieaktualny. Zadzwoniłem i dodzwoniłem się, ale Gość który odebrał od razu powiedział, że "to nie jest nr sklepu Pirania".Za 2,5 tyg wyjeżdżam na duże łowienie skandynawskie i potrzebuję jak cholera zamówionego towaru. PozdrawiamAlek Ja zamawiałem 09.08 wieczorem a 11.08 było wysłane ,12 u mnie. Wszystko co zamówiłem się zgadzało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Kupowałem w tym sklepie w ubiegłym roku i nie miałem przykrych doświadczeń, ale jeśli został sprzedany jak napisał Konrad, to może to były tylko chwilowe zawirowania związane ze zmianami właścicielskimi.Wyjdzie "w praniu". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 We wtorek 23.08 zamówiłem parę gum za ok 50 zł, Dostałem właśnie maila że przekazano do wysyłki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Znam właściciela Piranii i jest to super gościu !!! Polecam wszystkim. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Jutro zadzwonię i zapytam czy faktycznie sklep sprzedany, dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Panowie Właśnie podziękowałem Właścicielowi Piranii, za kontakt i za sprawną realizację mojego zamówienia Polecam. PozdrawiamAlek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w6i6e6 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Czyli co? Odezwał się chociaż do Ciebie? Czy nie zaprząta sobie głowy takimi szczegółami jak kontakt z klientem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Cześć Tak, właściciel odezwał się. Jak wcześniej napisałem sprawa poszła szybko i sprawnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 W moim przypadku po tyg. grania na zwłokę otrzymałem maila z prośbą o nr. konta do zwrotu wpłaty. Ten sklep to jedno, wielkie nieporozumienie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Ja dwa tygodnie temu złożyłem zamówienie w niedzielę i przesyłka kurierska za pobraniem była u mnie już o 14:00 we wtorek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Może przesyłki za pobraniem traktują tam poważnie, ja zapłaciłem z góry.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielinskik Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Złożyłem zamówienie 19.10 na trochę pierdółek - agrafki, kółka, ciężarki DS itd. + plecionki (akurat udało mi się trafić na promocję pletki savage gear szpula za 25 zł). Dzień później dostałem maila z prośbą o podanie nr paczkomatu, a kilka godzin później info o nadaniu przesyłki. Paczka dotarła w komplecie. Zgodność towaru, kontakt i czas przesyłki w moim przypadku okazały się bardzo dobre. Co innego ze sklepem przynęty świata - ale to opiszę w odpowiednim temacie jak sprawa dobiegnie końca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PEDRO Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Witam. Mam złe doświadczenia związane z zamówieniem z tego sklepu. Gdy po otrzymaniu produktu (nóż) zobaczyłem iz jest wybrakowany bądź był wcześniej używany poinformowałem mailowo o tym sklep. Dodam iż nóż nie był zapakowany przez producenta tak by nie można byłoby obejrzeć go przed wysyłką. W odpowiedzi uzyskałem informacje ze pewno kroiłem pomidora dlatego tak wygląda. Żal. Nie polecam tego sklepu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Witam. Mam złe doświadczenia związane z zamówieniem z tego sklepu. Gdy po otrzymaniu produktu (nóż) zobaczyłem iz jest wybrakowany bądź był wcześniej używany poinformowałem mailowo o tym sklep. Dodam iż nóż nie był zapakowany przez producenta tak by nie można byłoby obejrzeć go przed wysyłką. W odpowiedzi uzyskałem informacje ze pewno kroiłem pomidora dlatego tak wygląda. Żal. Nie polecam tego sklepu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ? I tylko po to się przyłączyłeś do naszego forum.? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 To żeby napisać opinie trzeba mieć k... milion postów?! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Milion nie, ale jak się rejestruje na forum tylko po to żeby wystawić opinię ?.Wypadało by chociaż żeby się przywitał k... . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Dostępne nowe ciuchy G. Anderson ... jak ktoś chce wtopić bezpowrotnie kafla to rejestrować się na piranii 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Konkurencja :D ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirania Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Witam. Mam złe doświadczenia związane z zamówieniem z tego sklepu. Gdy po otrzymaniu produktu (nóż) zobaczyłem iz jest wybrakowany bądź był wcześniej używany poinformowałem mailowo o tym sklep. Dodam iż nóż nie był zapakowany przez producenta tak by nie można byłoby obejrzeć go przed wysyłką. W odpowiedzi uzyskałem informacje ze pewno kroiłem pomidora dlatego tak wygląda. Żal. Nie polecam tego sklepu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Drogi kliencie sam zostałem pomówiony o używanie noża, poprosiłem o zwrot ponieważ nie kroiłem z pewnością pomidora jak napisałeś. Więc moze to ty jak ja napisałem bo ktoś chyba go kroił. Nie na oryginalnych opakowań tych noży, czemu nóż nie został odesłany? Czekam na przesyłkę od 14 dni i nie ma !? Crocker masz z czymś problem? Jak pamietam dostałeś zakaz wypisywania "popierdól" na FB. To teraz tutaj sie onanizujesz. Jeżeli ktoś z moich klientów został w jakiś sposób oszukany proszę o informacje. Telefonu nie ma bo nie mam czasu na rozmowy o gumach i gdzie przesyłka. Ludziska kupują ale nie wpisują pozytywnych opinii rzecz normalna, zbyt dużo by ich było. Pozdrowienia dla stałych klientów. Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Oj coś tu faktycznie śmierdzi raptem wchodzą goście z 0 postów i od razu zamiast się przywitać bach opinia. No rzesz k...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuka Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Cześć wszystkim Kupowałem w tym sklepie kilkanaście razy i nie było żadnego problemu jestem tam do dzisiaj zalogowany więc albo ktoś cos pi....li albo to czyjeś zlecenie albo chore urojenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 zostawiłem w Piranii ponad 1000 pln w ciągu 3 lat. Nigdy nie było problemu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w6i6e6 Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 (edytowane) Drogi kliencie sam zostałem pomówiony o używanie noża, poprosiłem o zwrot ponieważ nie kroiłem z pewnością pomidora jak napisałeś. Więc moze to ty jak ja napisałem bo ktoś chyba go kroił. Nie na oryginalnych opakowań tych noży, czemu nóż nie został odesłany? Czekam na przesyłkę od 14 dni i nie ma !? Crocker masz z czymś problem? Jak pamietam dostałeś zakaz wypisywania "popierdól" na FB. To teraz tutaj sie onanizujesz. Jeżeli ktoś z moich klientów został w jakiś sposób oszukany proszę o informacje. Telefonu nie ma bo nie mam czasu na rozmowy o gumach i gdzie przesyłka. Ludziska kupują ale nie wpisują pozytywnych opinii rzecz normalna, zbyt dużo by ich było. Pozdrowienia dla stałych klientów. Mariusz I to jest właśnie przykład chamstwa a'la Pirania. Edytowane 28 Listopada 2016 przez w6i6e6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi