Skocz do zawartości

INTERNETOWY SKLEP PIRANIA KRAKÓW - OPINIE

francisco scaramanga

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Panowie

Czy ktoś z Was coś zamawiał na przestrzeni ostatnich 2-3 tyg w tym sklepie, a jeżeli tak, to czy otrzymaliście zakupiony towar?

Ja owszem, zapłaciłem a towaru nie otrzymałem. 

Zapytania na mail sklepowy bez odpowiedzi, zapytanie w wątku tu na JB bez odczytania, nr tel który znalazłem tu w wątku jest nieaktualny. Zadzwoniłem i dodzwoniłem się, ale Gość który odebrał od razu powiedział, że "to nie jest nr sklepu Pirania".

Za 2,5 tyg wyjeżdżam na duże łowienie skandynawskie i potrzebuję jak cholera zamówionego towaru.

Pozdrawiam

Alek 

Ja zamawiałem 09.08 wieczorem  a 11.08 było wysłane ,12 u mnie. Wszystko co zamówiłem się zgadzało.

Kupowałem w tym sklepie w ubiegłym roku i nie miałem przykrych doświadczeń, ale jeśli został sprzedany jak napisał Konrad, to może to były tylko chwilowe zawirowania związane ze zmianami właścicielskimi.

Wyjdzie "w praniu".

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Złożyłem zamówienie 19.10 na trochę pierdółek - agrafki, kółka, ciężarki DS itd. + plecionki (akurat udało mi się trafić na promocję pletki savage gear szpula za 25 zł). Dzień później dostałem maila z prośbą o podanie nr paczkomatu, a kilka godzin później info o nadaniu przesyłki. Paczka dotarła w komplecie. Zgodność towaru, kontakt i czas przesyłki w moim przypadku okazały się bardzo dobre.

Co innego ze sklepem przynęty świata - ale to opiszę w odpowiednim temacie jak sprawa dobiegnie końca.

• Like 1

• 3 tygodnie później...

Witam. Mam złe doświadczenia związane z zamówieniem z tego sklepu. 

Gdy po otrzymaniu produktu (nóż) zobaczyłem iz jest wybrakowany bądź był wcześniej używany poinformowałem mailowo o tym sklep. Dodam iż nóż nie był zapakowany przez producenta tak by nie można byłoby obejrzeć go przed wysyłką. W odpowiedzi uzyskałem informacje ze pewno kroiłem pomidora dlatego tak wygląda. Żal. Nie polecam tego sklepu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gdy po otrzymaniu produktu (nóż) zobaczyłem iz jest wybrakowany bądź był wcześniej używany poinformowałem mailowo o tym sklep. Dodam iż nóż nie był zapakowany przez producenta tak by nie można byłoby obejrzeć go przed wysyłką. W odpowiedzi uzyskałem informacje ze pewno kroiłem pomidora dlatego tak wygląda. Żal. Nie polecam tego sklepu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:huh:  ? I tylko po to się przyłączyłeś do naszego forum.? 

• Like 1

Drogi kliencie sam zostałem pomówiony o używanie noża, poprosiłem o zwrot ponieważ nie kroiłem z pewnością pomidora jak napisałeś. Więc moze to ty jak ja napisałem bo ktoś chyba go kroił. Nie na oryginalnych opakowań tych noży, czemu nóż nie został odesłany? Czekam na przesyłkę od 14 dni i nie ma !?

Crocker masz z czymś problem? Jak pamietam dostałeś zakaz wypisywania "popierdól" na FB. To teraz tutaj sie onanizujesz. Jeżeli ktoś z moich klientów został w jakiś sposób oszukany proszę o informacje. Telefonu nie ma bo nie mam czasu na rozmowy o gumach i gdzie przesyłka.

Ludziska kupują ale nie wpisują pozytywnych opinii rzecz normalna, zbyt dużo by ich było.

Pozdrowienia dla stałych klientów.

Mariusz

Drogi kliencie sam zostałem pomówiony o używanie noża, poprosiłem o zwrot ponieważ nie kroiłem z pewnością pomidora jak napisałeś. Więc moze to ty jak ja napisałem bo ktoś chyba go kroił. Nie na oryginalnych opakowań tych noży, czemu nóż nie został odesłany? Czekam na przesyłkę od 14 dni i nie ma !?

Crocker masz z czymś problem? Jak pamietam dostałeś zakaz wypisywania "popierdól" na FB. To teraz tutaj sie onanizujesz. Jeżeli ktoś z moich klientów został w jakiś sposób oszukany proszę o informacje. Telefonu nie ma bo nie mam czasu na rozmowy o gumach i gdzie przesyłka.

Ludziska kupują ale nie wpisują pozytywnych opinii rzecz normalna, zbyt dużo by ich było.

Pozdrowienia dla stałych klientów.

Mariusz

I to jest właśnie przykład chamstwa a'la Pirania. 

Edytowane przez w6i6e6
  • Like 1