ObraFM Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Do poszkodowanych: nieraz po prostu trzeba tak: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybspinn Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Ten sklep to już dno totalne ... Złożyłem zamówienie do opłacenia przy odbiorze, po trzech dniach dostałem maila i informacją że w InPost nie ma u mnie placówki do takiej operacji więc poprosiłem o wysyłkę pocztą, na co nie dostałem odpowiedzi. Napisałem jeszcze trzy maile i tak sobie czekam już drugi tydzień bez odzewu. Także zdecydowanie odradzam zakupy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiz992 Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Jak tylko zaczęły się wyprzedaże związane z likwidacją sklepu zgarnąłem sporo fajnych przynęt, do tego wykorzystałem kilka tysięcy punktów lojalnościowych - wszystko bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Ten sklep to już dno totalne ... Złożyłem zamówienie do opłacenia przy odbiorze, po trzech dniach dostałem maila i informacją że w InPost nie ma u mnie placówki do takiej operacji więc poprosiłem o wysyłkę pocztą, na co nie dostałem odpowiedzi. Napisałem jeszcze trzy maile i tak sobie czekam już drugi tydzień bez odzewu. Także zdecydowanie odradzam zakupyJakies 3 dni temu zlozylem zamowinie do paczkomatu inpost w opcji za pobraniem.Dzisiaj odebralem, wszystko ok:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Też niedawno kupowałem, mieli Westin-y w dobrej cenie, zero problemów ,szybka przesyłka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanKruk Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Przeprosiny dla Pana Mariusza Wyrwicza właściciela sklepu Pirania!Przepraszam Pana za mój niecenzuralny i obrazliwy mail wysłany do sklepu pirania skierowane pod pańskim adresem.Słowa które użyłem, rzeczywiście nie powinny nigdy paść.Byłem sfrustrowany czasem oczekiwania na przesyłkę i brakiem kontaktu mailowego jak i telefonicznego,rozumiem jednak,że postapiłem zbyt impulsywnie,nie mam więc usprawiedliwienia na Pana obrazę.Raz jeszcze szczerze przepraszam! Co do mojego zamówienia,to wolno bo wolno ale w końcu dotarło,niczego nie brakuje,jest ok!Dziękuję i pozdrawiam!Wojciech 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Przeprosiny dla Pana Mariusza Wyrwicza właściciela sklepu Pirania!Przepraszam Pana za mój niecenzuralny i obrazliwy mail wysłany do sklepu pirania skierowane pod pańskim adresem.Słowa które użyłem, rzeczywiście nie powinny nigdy paść.Byłem sfrustrowany czasem oczekiwania na przesyłkę i brakiem kontaktu mailowego jak i telefonicznego,rozumiem jednak,że postapiłem zbyt impulsywnie,nie mam więc usprawiedliwienia na Pana obrazę.Raz jeszcze szczerze przepraszam! Co do mojego zamówienia,to wolno bo wolno ale w końcu dotarło,niczego nie brakuje,jest ok!Dziękuję i pozdrawiam!WojciechCo jest? Czyżby pozew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Przeproś biznesmena i powiedz jaki jesteś zadowolony z wolnego czasu realizacji wysyłki i jak bardzo dziękujesz za czas na pogłębioną refleksję w oczekiwaniu za opłacony towar . Brak odpowiedzi na maile i telefony to przecież też Twoja wina i nie masz krwa usprawiedliwienia dla swoich chamskich, z wypizdowa ostatniego wyniesionych, przyzwyczajeń.Na koniec.... PODZIĘKUJ (!!!) :lol: Kulam się w spazmach śmiechu. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 ło matko , aż tak trzeba się kajać , by łaskawie dostać swój zakupiony i opłacony dawno towar ??? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Jeden nierozważny krok i tracisz szacunek do samego siebie. Najdroższy twister ever hehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Sorry ,ale jak ktoś się rejestruje na forum tylko po to ,żeby zamieścić taki wpis ,to mi jakoś nie pasuje. . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Pirania, łamiemy charaktery... na kolana chamie i płać za twstery. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Tak sobie pomyślałem ,że ten wpis gościa którego przecież nie znamy jest tylko po to napisany żeby nic złego o tej krakowskiej pirani nie mówić nie pisać .A jak już się ktoś odważy cokolwiek złego czy też niepochlebnego napisać to będzie musiał na wszystkich możliwych forach przepraszać.A teraz idę poszukać czy w Wyborczej też są przeprosiny 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 (edytowane) Co jest? Czyżby pozew. W prywatnej korespondencji to może sobie być co chce, poza groźbami karalnymi. Co innego jakby na forum.... Wysłane z mojego ONE A2003 przy użyciu Tapatalka Edytowane 21 Kwietnia 2018 przez psulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Bóg wybacza-PIRANIA NIGDY 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 (edytowane) Długi okres realizacji = pełne zadowolenie klienta Edytowane 22 Kwietnia 2018 przez Pride 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Widzę, że Pirania trzyma poziom. Byle jaki, ale poziom! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morales Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Widzę, że Pirania trzyma poziom. Byle jaki, ale poziom!Tak , jest przewidywalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirania Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zażyczyłem sobie przeprosin na tym forum i je przyjmuje, 3 dni na zrealizowanie zamówienia po zaksiegowania jest w porządku. Nie wklejam maila i jego tresci bo jest to dno, wiec nie dziwcie sie , ze nie odpisuje „ klientom”. Nie moge sie doczekac zakończenia tego tematu. Wy dalej siedźcie i czytajcie te głupoty. Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirania Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 W prywatnej korespondencji to może sobie być co chce, poza groźbami karalnymi. Co innego jakby na forum.... Wysłane z mojego ONE A2003 przy użyciu TapatalkaW prywatnej korespondencji to może sobie być co chce, poza groźbami karalnymi. Co innego jakby na forum.... Wysłane z mojego ONE A2003 przy użyciu TapatalkaI tu sie mylisz, zależy również co napiszesz. W tym przypadku temu Panu groziły konsekwencje, nie zawsze reaguje jak w tym przypadku. Szkoda , że każdy zadowolony z zamówienia nie dokonuje wpisu ale co tam to tylko internet. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Co by nie napisał w korespondencji, to ani to zniewaga, ani zniesławienie. A to że poczujesz się gorzej, to nikogo nie obchodzi. Chyba, że groźby karalne.Co nie zmienia faktu, że kultura osobista to cecha zanikająca, a niezadowoleni klienci krzyczą zawsze najgłośniej a zadowoleni rzadko - cena popularności. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas93 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Dlatego najbezpieczniej brać za pobraniem, jak czas oczekiwania za długi, zamówić gdzie indziej i tamtej pozycji nie przyjąć. Jeżeli okres oczekiwiania wychodzi poza regulamin sklepu, mamy takie prawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zażyczyłem sobie przeprosin na tym forum i je przyjmuje, 3 dni na zrealizowanie zamówienia po zaksiegowania jest w porządku. Nie wklejam maila i jego tresci bo jest to dno, wiec nie dziwcie sie , ze nie odpisuje „ klientom”. Nie moge sie doczekac zakończenia tego tematu. Wy dalej siedźcie i czytajcie te głupoty. Pozdrowionka!Ano tak, wszędzie głupoty piszą:https://forum.wedkuje.pl/f/pirania-w-bardzo/888262http://www.fors.com.pl/forum-wedkarskie/wedkarskie-sklepy-internetowe/113493-omijajcie-ten-sklep-z-daleka-sklep-internetowy-pirania?start=10 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 10 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Co by nie napisał w korespondencji, to ani to zniewaga, ani zniesławienie. A to że poczujesz się gorzej, to nikogo nie obchodzi. Chyba, że groźby karalne.Co nie zmienia faktu, że kultura osobista to cecha zanikająca, a niezadowoleni klienci krzyczą zawsze najgłośniej a zadowoleni rzadko - cena popularności. Paweł jak to robisz, że na Ciebie jakoś nie wypisują brzydki peanów.Można, można tylko trzeba chcieć i być normalnym, nic więcej..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melabolgia Opublikowano 11 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Pirania się reaktywuje.... ciekaw jestem czy uda im się odzyskać reputację po takim czasie. Prywatnie, dla mnie był to kiedyś no1. w PL odnośnie nowinek itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi