Skocz do zawartości

INTERNETOWY SKLEP PIRANIA KRAKÓW - OPINIE

francisco scaramanga

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • 6 miesięcy temu...

Jak dla mnie numer 1, jeśli chodzi o sklep wędkarski w Krakowie. Mega duży wybór wszelakiej maści sprzętu, zawsze można sobie wszystko pomacać, jak trzeba to podpytać, otrzymać zawsze cieszący rabacik. Myślę, że konkurencja mocno przespała etap mega rozwoju Piranii. Życzę właścicielowi cierpliwości i rozwoju! 

Tylko w odróżnieniu od Pirani, niestety nie dysponują 'prawie' żadnym sklepem internetowym. Dla mnie jest to kluczowa sprawa - wyszukuję co potrzebuję i najczęściej biore z odbiorem osobistym i na miejscu jeszcze pare rzeczy dobiorę. Niestety nie mam na tyle czasu żeby iść i robić troszkę większe zakupy do sklepu stacjonarnego.

Jak dla mnie numer 1, jeśli chodzi o sklep wędkarski w Krakowie. Mega duży wybór wszelakiej maści sprzętu, zawsze można sobie wszystko pomacać, jak trzeba to podpytać, otrzymać zawsze cieszący rabacik. Myślę, że konkurencja mocno przespała etap mega rozwoju Piranii. Życzę właścicielowi cierpliwości i rozwoju! 

Pierwszy post i same ochy i achy ...

Normalnie się wzruszyłem w ten słoneczny poranek :) 

• Like 5

Pierwszy post i same ochy i achy ...

Normalnie się wzruszyłem w ten słoneczny poranek :)

Kolego jaki pierwszy post? Poza tym czy jest jakiś limit ilościowy postów po którym można wyrażać swoje opinie? Przez takich użytkowników jak kolega właśnie odechciewa się czynnego udziału w życiu forum.

Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka

Tylko w odróżnieniu od Pirani, niestety nie dysponują 'prawie' żadnym sklepem internetowym. Dla mnie jest to kluczowa sprawa - wyszukuję co potrzebuję i najczęściej biore z odbiorem osobistym i na miejscu jeszcze pare rzeczy dobiorę. Niestety nie mam na tyle czasu żeby iść i robić troszkę większe zakupy do sklepu stacjonarnego.

Fake news, czy tylko taki specyficzny żart z twojej strony ?

Wystarczy wejść na stronę sklepu internetowego Głowatki, aby stwierdzić, że Pirania delikatnie ujmując ... nie jest No 1. 

Dlaczego? Z mojej perspektywy głowatka, nie oferuje produktów producentów którzy mnie interesują. Przynajmniej na stronie internetowej, wiem natomiast, że w sklepie stacjonarnym mają o wiele większy wybór niż na stronie.

Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka

Pierwsze zamówienie od kilku lat na nowej Piranii.

Zamówienie robię w środę wieczorem. W czwartek startuje w piątek jest w paczkomacie w województwie mazowieckim. Zamówienie dość skromne. Raczej takie typowo testowe. I test wypadł pomyślnie.