Fishmaker Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 No myślę że teraz będzie o wiele lepiej (wyciągając wnioski) chociaż ja nigdy złego słowa nie mogłem powiedzieć Ale strona teraz petarda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Po przeczytaniu całego wątku, to ta firma i tak jest już u mnie spalona na starcie. Chłop ze wsi zawsze wyjedzie, wieś z chłopa nigdy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FishingSio Opublikowano 3 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 Kupowałem z Piranii wiele razy. Nigdy nie miałem problemów, jakie są tu opisane.Oferta nadal wydaje się być spoko, trzeba zrobić próbne zamówienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 3 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 Byłem ostatnio, przynęt do wyboru do koloru - także miła obsługa a kręciłem się to tu to tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Otehson Opublikowano 7 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 Jak dla mnie numer 1, jeśli chodzi o sklep wędkarski w Krakowie. Mega duży wybór wszelakiej maści sprzętu, zawsze można sobie wszystko pomacać, jak trzeba to podpytać, otrzymać zawsze cieszący rabacik. Myślę, że konkurencja mocno przespała etap mega rozwoju Piranii. Życzę właścicielowi cierpliwości i rozwoju! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 7 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 Nr 1 w Krk to jest Głowatka w takim składzie jak jest teraz nie poprzednio mają prawie wszystko co potrzebuje spinningista i muszkarz, rabacik też dostaniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Otehson Opublikowano 8 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 Tylko w odróżnieniu od Pirani, niestety nie dysponują 'prawie' żadnym sklepem internetowym. Dla mnie jest to kluczowa sprawa - wyszukuję co potrzebuję i najczęściej biore z odbiorem osobistym i na miejscu jeszcze pare rzeczy dobiorę. Niestety nie mam na tyle czasu żeby iść i robić troszkę większe zakupy do sklepu stacjonarnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 8 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 Jak dla mnie numer 1, jeśli chodzi o sklep wędkarski w Krakowie. Mega duży wybór wszelakiej maści sprzętu, zawsze można sobie wszystko pomacać, jak trzeba to podpytać, otrzymać zawsze cieszący rabacik. Myślę, że konkurencja mocno przespała etap mega rozwoju Piranii. Życzę właścicielowi cierpliwości i rozwoju! Pierwszy post i same ochy i achy ...Normalnie się wzruszyłem w ten słoneczny poranek 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Otehson Opublikowano 8 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 Pierwszy post i same ochy i achy ...Normalnie się wzruszyłem w ten słoneczny poranek Kolego jaki pierwszy post? Poza tym czy jest jakiś limit ilościowy postów po którym można wyrażać swoje opinie? Przez takich użytkowników jak kolega właśnie odechciewa się czynnego udziału w życiu forum. Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 8 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 Jak dla mnie numer 1, jeśli chodzi o sklep wędkarski w Krakowie. Mega duży wybór wszelakiej maści sprzętu, zawsze można sobie wszystko pomacać, jak trzeba to podpytać, otrzymać zawsze cieszący rabacik. Myślę, że konkurencja mocno przespała etap mega rozwoju Piranii. Życzę właścicielowi cierpliwości i rozwoju! Tylko w odróżnieniu od Pirani, niestety nie dysponują 'prawie' żadnym sklepem internetowym. Dla mnie jest to kluczowa sprawa - wyszukuję co potrzebuję i najczęściej biore z odbiorem osobistym i na miejscu jeszcze pare rzeczy dobiorę. Niestety nie mam na tyle czasu żeby iść i robić troszkę większe zakupy do sklepu stacjonarnego. Fake news, czy tylko taki specyficzny żart z twojej strony ? Wystarczy wejść na stronę sklepu internetowego Głowatki, aby stwierdzić, że Pirania delikatnie ujmując ... nie jest No 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Otehson Opublikowano 8 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 Dlaczego? Z mojej perspektywy głowatka, nie oferuje produktów producentów którzy mnie interesują. Przynajmniej na stronie internetowej, wiem natomiast, że w sklepie stacjonarnym mają o wiele większy wybór niż na stronie. Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert.B Opublikowano 8 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 Zgadza się, na stronce okrojony wybór. Nie to co na sklepie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobrax Opublikowano 13 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 Pierwsze zamówienie od kilku lat na nowej Piranii. Zamówienie robię w środę wieczorem. W czwartek startuje w piątek jest w paczkomacie w województwie mazowieckim. Zamówienie dość skromne. Raczej takie typowo testowe. I test wypadł pomyślnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi