guciolucky Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Osobiście kupiłem w Piranii sporo woblerów i zawsze wszystko było OK, bardzo szybka wysyłka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 A ma ta Pirania jakiś stacjonarny sklep ?Czasem bywam w Krakowie ; to bym wpadł podotykać to czy tamto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Założyciel wątku, niechcący, mocno się Piranii przysłużył ...Sam natomiast wyleciał z bazy klientów. O przewrotna Opatrzności, niezłe jaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluzer Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 A ma ta Pirania jakiś stacjonarny sklep ?Czasem bywam w Krakowie ; to bym wpadł podotykać to czy tamto. Towar jest przetrzymywany na miejscu i po wcześniejszym umówieniu się można go odebrać osobiscie.Osobiscie szczerze polecam Piranie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Teraz Franek S. musi pilnie strzec swoich danych personalnych bo jak się w innych sklepach zorientują jak to działa , to Franek już nigdy nie dostanie pełnego zamówienia. Pal licho jak się skończy na gumkach , ale dajmy na to , zamówi wędkę - przyślą mu bez przelotek. Zamówi telewizor - przyślą mu bez kabla .Zamówi piłkę - przyślą bez dętki. Francisco lepiej uważaj. Nigdy nie kupuj w sieci żadnych środków antykoncepcyjnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 16 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Hmmm Dziwne jest to, że z jednej strony Właściciel sklepu nie chce mieć ze mną do czynienia, nie chce przyjmować ode mnie zamówień, oraz kasuje mnie z bazy klientów. Z drugiej strony mam się zalogować. Otóż praktykuję zasadę, że jeśli się sparzę drugi raz do tej samej rzeki nie wchodzę. Liczę jednak gorąco na to, że już do końca świata i o jeden dzień dłużej żaden klient nie otrzyma niekompletnego zamówienia. Natomiast jeśli już przez omylność sprzedawcy zaistnieje takowa sytuacja fakt ten zostanie naprawiony nie po 2 miesiącach a po dwóch dniach. Owocnych zakupów ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirania Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 (edytowane) Jak widać tylko Ty drogi kliencie masz problem , może dlatego ,że nie kupowałeś przez internet i nie rejestrowałeś się a więc jak chcesz się zalogować i gdzie? Nie lubię się targować na parkingu i odbierać SMSów w nocy z prywatnego numeru w Sobotę i Niedzielę ,że coś brakowało to nie dla mnie... Dlaczego nie dzwonisz na telefon firmowy, robisz zakupy nie przez internet a później targujesz się na parkingu jak na placu targowym a na końcu dzwonisz ,że jest brak? Proszę o podanie numeru zamówienia lub nazwiska sprawdzę w bazie klientów Twoje zamówienie. Pozdrawiam serdecznie wszystkich już mi przeszło tylko ten Temat na głównej stronie troszkę mnie boli ale co tam reklama przynajmniej jest. Mariusz Wyrwicz Edytowane 16 Września 2013 przez Pirania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Gdyby nie franczesko to nie wiedziałbym , że taki fajny sklep istnieje Nadziabałem duperelków .... specjalnie , żeby było o czym pisać na j.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Tak jeszcze w kwestii Piranii. Przekopywałem dziś torbę wędkarską - no i znalazłem kartkę, która była w mojej paczce ze sklepu Pirania. Zamówienie dotyczyło kilkunastu Fin-S, główek, plecionki i paru innych rzeczy. Do kartki, której foto widzicie był dołączony woreczek strunowy z równowartością jednej Finy. Byłem bardzo pozytywnie zaskoczony, pewnie jeszcze nie raz zrobię zakupy u Mariusza z Piranii. 100 % uczciwości, polecam. psz góry mówię, nie robię tego bo jestem koniunkturalistą, piszę ten post, bo uważam właściciela sklepu za uczciwego człowieka, którego dobra osobiste zostały naruszone. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Od siebie dodam, że jestem bardzo zadowolony ze sklepu Pirania. Bardzo miły kontakt, pełen profesjonalizm...o bardzooo fajnych gratisach też wspomnę jestem i będę stałym klientem Czoper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Sądząc z ilości odsłon oraz pozytywów od zadowolonych klientów, "Pirania" powinna za założenie wątku koledze @francisco scaramanga przesłać ze dwie paczki gum. Za taką reklamę! Po zmianie tytułu (szacun Francisco) i początkowej stracie nerwów (nie dziwię się kolego Mariuszu), sklep odzyskał dobre imię. Zyskał rozgłos. Dzięki licznym zadowolonym klientom nie tylko nie stracił, ale zyskał nowych fanów.Dzięki za Jerkbait.pl 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angler1212 Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Raz dokonałem zakupu - wszystko było OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert 7791 Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Ten ciekawy avatar to z Bonda ?Miłego wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 A czemu w Pirani nic nie ma do castingu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirania Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Może w przyszłym roku uda się poszerzyć ofertę o casting. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 A czemu w Pirani nic nie ma do castingu ?Są przynęty, plecionki, kamizelki, wodery... wszystko do castingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian22777 Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 (edytowane) Kupowałem tam kilka razy i na pewno wrócę do zakupów w tym sklepie.Bezproblemowy kontakt, szybka wysyłka, fajne gratisy. Miałem też problemy ze stronką i Mariusz był bardzo pomocny Polecam Edytowane 18 Września 2013 przez damian22777 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 To te rzeczy można używać też do castingu ?Noooo. To wszystko zmienia.!Dziękuję ci krzychun. Nie wiem co ja bym bez ciebie zrobił . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirania Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Francesco a czy ty nie jesteś przypadkiem mrocznym wysłannikiem Czesia ? Przyjechałeś z Katowic a to jego region działania i te opowieści jak z nim łowiłeś ryby...Troszke to dziwne żeby po 5-6 gumek jechać płatną autostradą ponad 100km 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 To te rzeczy można używać też do castingu ?Noooo. To wszystko zmienia.!Dziękuję ci krzychun. Nie wiem co ja bym bez ciebie zrobił .Myślę, że całkiem sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Otrzymałem pierwsze zamówionko. Nic nie brakuje ( duperelków nabrałem) i gratisów nadawali Polecam ten sklep , obsługa klienta na wysokim poziomie , dzięki Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maggot Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 I ja się dołączam, kilkukrotne zakupy { przed paroma godzinami ostatnia przesyłka } i zawsze wszystko bez zarzutu. Zwracam uwagę na bardzo szybką realizację { czyli towar na stanie }, realne koszty wysyłki oraz ciekawe okoniowe gumy. Ja z pewnościa będę dalej kupował w Piranii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mck88 Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 W zeszłym tygodniu otrzymałem przesyłkę od Piranii. Niestety 2 pudełka na przynęty były uszkodzone, pomimo tego, że były grubo owinięte w folię bąbelkową, a opakowanie nie posiadało zewnętrznych uszkodzeń. (Zapewne na sortowni grali w koszykówkę.) Skontaktowałem się ze sklepem i w ciągu 2 dni otrzymałem nowe pudełka na koszt sklepu. Mam nadzieje, że uda im się odzyskać pieniądze od firmy kurierskiej. Profesjonalne podejście do klienta bez żadnych kombinacji i oczekiwania na rozpatrzenie sprawy przez firmę przewozową. Życzyłbym sobie, aby inne sklepy również miały takie podejście do klienta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Obserwuje sklep od dluzszego czasu, a dokladnie jak to @makamba napisal, od kiedy zaistnial w watku w dziale gielda w ktorym chodzilo o gumy.Musze przyznac ze oferte przynet maja bardzo bogata, najbogatsza ze wszytskich sklepow jakie ja przegladalem.Ceny naprawde na poziomie, wysylka za granice, napewno w ptszyslosci skorzystam z uslug sklepu.Fajnie ze watek plynie wlasciwym nurtem, szkoda tylko ze za duzo nerwow i przepychanek.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti24 Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Witam, U mnie podobna sytuacja.... dostaje dwie glowki mniej niz zamawialem. Wczoraj rano napisalem maila z prosba o doslanie badz zwrot kasy ale poki co cisza z ich strony. Wychodzi na to, ze czesto im sie zdarzaja takie sytuacje chociaz ogolnie sklep uwazam za bardzo ciekawy pod wzgledem oferty i ogolnego wrazenia. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi