Skocz do zawartości

INTERNETOWY SKLEP PIRANIA KRAKÓW - OPINIE

francisco scaramanga

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz Franek S. musi pilnie strzec swoich danych personalnych bo jak się w innych sklepach zorientują jak to działa , to Franek już nigdy nie dostanie pełnego zamówienia.

Pal licho jak się skończy na gumkach , ale dajmy na to , zamówi wędkę - przyślą mu bez przelotek.

Zamówi telewizor - przyślą mu bez kabla .

Zamówi piłkę - przyślą bez dętki.

Francisco lepiej uważaj. Nigdy nie kupuj w sieci żadnych środków antykoncepcyjnych.

Hmmm

Dziwne jest to, że z jednej strony Właściciel sklepu nie chce mieć ze mną do czynienia, nie chce przyjmować ode mnie zamówień, oraz kasuje mnie z bazy klientów.

Z drugiej strony mam się zalogować. Otóż praktykuję zasadę, że jeśli się sparzę drugi raz do tej samej rzeki nie wchodzę.

Liczę jednak gorąco na to, że już do końca świata i o jeden dzień dłużej żaden klient nie otrzyma niekompletnego zamówienia.

Natomiast jeśli już przez omylność sprzedawcy zaistnieje takowa sytuacja fakt ten zostanie naprawiony nie po 2 miesiącach a po dwóch dniach.

Owocnych zakupów .........

Jak widać tylko Ty drogi kliencie masz problem , może dlatego ,że nie kupowałeś przez internet i nie rejestrowałeś się a więc jak chcesz się zalogować i gdzie? 

Nie lubię się targować na parkingu i odbierać SMSów w nocy z prywatnego numeru w Sobotę i Niedzielę ,że coś brakowało to nie dla mnie...

Dlaczego nie dzwonisz na telefon firmowy, robisz zakupy nie przez internet a później targujesz się na parkingu jak na placu targowym a na końcu dzwonisz ,że jest brak?

Proszę o podanie numeru zamówienia lub nazwiska sprawdzę w bazie klientów Twoje zamówienie. 

Pozdrawiam serdecznie wszystkich już mi przeszło tylko ten Temat na głównej stronie troszkę mnie boli ale co tam reklama przynajmniej jest.

Mariusz Wyrwicz
Edytowane przez Pirania

Tak jeszcze w kwestii Piranii.

Przekopywałem dziś torbę wędkarską - no i znalazłem kartkę, która była w mojej paczce ze sklepu Pirania.

Zamówienie dotyczyło kilkunastu Fin-S, główek, plecionki i paru innych rzeczy.

bdh5.jpg

Do kartki, której foto widzicie był dołączony woreczek strunowy z równowartością jednej Finy.

Byłem bardzo pozytywnie zaskoczony, pewnie jeszcze nie raz zrobię zakupy u Mariusza z Piranii. 100 % uczciwości, polecam.

ps
z góry mówię, nie robię tego bo jestem koniunkturalistą, piszę ten post, bo uważam właściciela sklepu za uczciwego człowieka, którego dobra osobiste zostały naruszone.
  • Like 1

Sądząc z ilości odsłon oraz pozytywów od zadowolonych klientów, "Pirania" powinna za założenie wątku koledze @francisco scaramanga przesłać ze dwie paczki gum. Za taką reklamę! :)  Po zmianie tytułu (szacun Francisco) i początkowej stracie nerwów (nie dziwię się kolego Mariuszu), sklep odzyskał dobre imię. Zyskał rozgłos. Dzięki licznym zadowolonym klientom nie tylko nie stracił, ale zyskał nowych fanów.

Dzięki za Jerkbait.pl

• Like 2

W zeszłym tygodniu otrzymałem przesyłkę od Piranii. Niestety 2 pudełka na przynęty były uszkodzone, pomimo tego, że były grubo owinięte w folię bąbelkową, a opakowanie nie posiadało zewnętrznych uszkodzeń. (Zapewne na sortowni grali w koszykówkę.) Skontaktowałem się ze sklepem i w ciągu 2 dni otrzymałem nowe pudełka na koszt sklepu. Mam nadzieje, że uda im się odzyskać pieniądze od firmy kurierskiej. Profesjonalne podejście do klienta bez żadnych kombinacji i oczekiwania na rozpatrzenie sprawy przez firmę przewozową. Życzyłbym sobie, aby inne sklepy również miały takie podejście do klienta.

Obserwuje sklep od dluzszego czasu, a dokladnie jak to @makamba napisal, od kiedy zaistnial w watku w dziale gielda w ktorym chodzilo o gumy.Musze przyznac ze oferte przynet maja bardzo bogata, najbogatsza ze wszytskich sklepow jakie ja przegladalem.Ceny naprawde na poziomie, wysylka za granice, napewno w ptszyslosci skorzystam z uslug sklepu.Fajnie ze watek plynie wlasciwym nurtem, szkoda tylko ze za duzo nerwow i przepychanek.Pzdr

• 2 tygodnie później...

Witam,

U mnie podobna sytuacja.... dostaje dwie glowki mniej niz zamawialem. Wczoraj rano napisalem maila z prosba o doslanie badz zwrot kasy ale poki co cisza z ich strony. Wychodzi na to, ze czesto im sie zdarzaja takie sytuacje chociaz ogolnie sklep uwazam za bardzo ciekawy pod wzgledem oferty i ogolnego wrazenia.

Pzdr