DresiQ Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Hejka zacząłem budować swoje własne jerki i bardzo mnie zaciekawiło jak niektórzy z was robią wobki typu Slider możecie pomóc gdzie można kupić lub zrobić takie imitacje rybek żeby naklejać na jerka za pomoc z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 (edytowane) chodzi ci zapewne o kalkomanie zerknij tu jerkbait.pl/topic/18121-kalkomania-wzory-do-wykorzystania/ i np tu jerkbait.pl/topic/2422-kalkomania-woblerowa-prosze-o-pomoc/ po za tym poszukaj na forum nie jestem tu od dawna ale widzialem ze byl ten temat juz pare razy poruszany swoje wzory mozesz zrobic w jakims programie graficznym Edytowane 10 Września 2013 przez lolo_STG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Fotoszop + pomysł + kalkomania + dobra laserówka i do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Tu masz fajne folie do oklejania http://predator-fishing.pl/lurebuildingmaterialy-do-budowy-przynet-tkaniny-do-oklejania-woblerow-c-10_152.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DresiQ Opublikowano 10 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 kilka jerków już zrobiłem ale bardzo mi sie podoba takie oklejanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi