Skocz do zawartości
  • 0

Ciekawostki rynkowe

mifek

Pytanie

wielu pewnie nie moze sie doczekac, jeszcze inni mieli problem z nabycie, jeszcze inni czekali na dostępność wersji ze sterem (schodzi podobnie ale ma szerszą pracę).. teraz już jest. Właśnie na fishingmart pojawily sie łamańce prologica :D sporo kolorów, pełna dostepność... tylko cena ciut większa... :D Ci co mieli je juz nad wodą wiedzą ze są warte każdej zlotówki :D

PS> przy okazji pojawila sie też swietna żylka sufix tritanium polecam. co prawda minimalnie pogrubiona, ale... mocna i trzyma parametry :D

21 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

co prawda minimalnie pogrubiona, ale... mocna i trzyma parametry :D

W końcu trzyma te parametry, czy nie :lol:

Chętnie ją sprawdzę. ;)

no przecia piszę, że jest lekko pogrubiona ( na moje, ale ni tylko moje oko tak o 10%), ale jest miekka, fajnie się rzuca, no i jesli chodzi o trzymanie parametrów... to mi chodziło o wytrzymalość jokerku :D

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/ATA/26178DC~The-Joker-Posters.jpg

http://z.about.com/d/comicbooks/1/7/d/B/joker.jpg

• 0

Domyśliłem się mifku, że to miałeś na myśli. To była żartobliwa odpowiedź, bez cienia ironii.

jeśli mam się porównać do, któregoś z tych Jokerów, to bardziej do pierwszego. :lol: :lol: Ten drugi wygląda na wrednego, a daleko mi do takiej osobowości. :o :mellow:

• 0

Domyśliłem się mifku, że to miałeś na myśli. To była żartobliwa odpowiedź, bez cienia ironii.

jeśli mam się porównać do, któregoś z tych Jokerów, to bardziej do pierwszego. :lol: :lol: Ten drugi wygląda na wrednego, a daleko mi do takiej osobowości. :o :mellow:

e tam... powiedz lepiej, że z BATMANem nie chcesz mieć do czynienia... swoja drogą jak se pomyśle, że BATMAN to mały pikuś w porównaniu do Naszego Czerwonego Pana to ... chyba bym wolał z BATMANem mieć do czyniena :D

• 0

wielu pewnie nie moze sie doczekac, jeszcze inni mieli problem z nabycie, jeszcze inni czekali na dostępność wersji ze sterem (schodzi podobnie ale ma szerszą pracę).. teraz już jest. Właśnie na fishingmart pojawily sie łamańce prologica :D sporo kolorów, pełna dostepność... tylko cena ciut większa... :D Ci co mieli je juz nad wodą wiedzą ze są warte każdej zlotówki :D

Powiedźcie mi Panowie - ile centymetrów długości mają te łamańce oraz czy głowa to jest odlew ołowiany ? Proszę o odpowiedź tych Kolegów którzy mieli te przynęty albo je mają , dzięki , pozdrawiam .

• 0

Apropos Prologica - nowy dystrybutor = nowa cena. Jak jechaliśmy na Głowatkę, to kupowałem łamańce po 34 PLN w detalu.

To było w październiku, więc nie wiem co się stało. Szkoda, że Think Big już się nie będzie zajmował tą marką.

P.

Hmm, cena sugerowana 4Playa w cenniku TB to 55,55, musiałeś trafić na jakąś promocję :mellow:

• 0
  • 0

Te Prologicy są do kupienia w Bassie na Wolskiej taniej niż w FM

19 cm. 47,8 zł. Są też 13 cm ale nie pamiętam ceny.Dzisiaj była dostawa Prologiców ,będą też jakieś woblery ale jeszcze były nie wystawione więc nie wiem jakie. Duży wybór wersji kolorystycznych.

Pozdrawiam.Paweł