pablo__20 Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Witam. Czy zna ktoś może osoby lub firmę, która zajmuje sie naprawą echosond Lowrance.Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Dystrybutor, Parker Poland. Oczywiście jeżeli pochodzi z polskiej dystrybucji.A tak z ciekawości zapytam co się stanęło temu Lowrancu wszyscy mówią że taki niezawodny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablo__20 Opublikowano 10 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Sonda kupiona w Polsce. Gwarancja sie skończyła. Podczas łapania najnormalniej sie wyłączyła i już nie da rady jej włączyć. AKU jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LeszekK Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Możesz skorzystać z opcji programu 5 Years Advantage. Polega to na tym że jeżeli nie minęło 5 lat od zakupu to możesz kupić nową sondę ( ten sam model lub nowszy ) w cenie do 50% wartości. Podaj mi model i najlepiej numer seryjny to zobaczę co da się zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janih Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 moze banalne - bezpiecznik sprawdzony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablo__20 Opublikowano 11 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Najprawdopodobniej siadł wyświetlacz bo przetwornik jest sprawny,wczoraj sprwadzone. Kolego "janih" bezpiecznik ok.Jesli chodzi o model i numer seryjny to:LOWRANCE X4 PRO s/n 103310066Nie chcę sam rozkręcać boi podejrzewam, że i tak nic nie zdziałam.Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kotwitz Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Jest taki Pan Tadek w W-wie. Jak pogrzebiesz na forum o naprawie echosond to powinno się znaleźć, nawet telefon był podany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janih Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 moze to byc smieszne ale ja kiedys w sloneczny dzien przypadkiem sciemnilem ekran, potem spojrzalem nic nie widac,restet, logo Lowreance i gasnie pelne portki mialem ale dopiero w domu okazalo sie ze w sloncu ekranu niewidzialem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablo__20 Opublikowano 13 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Dodzwoniłem się do niejakiego Pana Tadka Malczyka. Kazał mi wysłać echo wraz z zadatkiem za naprawę. Czy ktoś może potwerdzić wiarygodność tego człowieka. Do stolicy mam kilkaset km, więc osobiscie nie mogę zawieść, a niechciałbym zostać "wykręconym" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 spy Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Zepnij ją na krótko z aku, może kabel uszkodzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablo__20 Opublikowano 13 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 była podłączona do innego przetwornika. Też nie wstała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gruman Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Może pomoże twardy reset? Najczęściej kombinacja kilku wciśniętych przysików w chwili startu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 spy Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 http://www.lowrance.cn/en/Support/Product-Support/Troubleshooting-Guide/Reset-Procedures/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 witek Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Dodzwoniłem się do niejakiego Pana Tadka Malczyka. Kazał mi wysłać echo wraz z zadatkiem za naprawę. Czy ktoś może potwerdzić wiarygodność tego człowieka. Do stolicy mam kilkaset km, więc osobiscie nie mogę zawieść, a niechciałbym zostać "wykręconym" Potwierdzam. Jeżeli to ten sam człowiek - a nie sądzę żeby było inaczej Naprawił mojego LCX-a kilka lat temu i sonda chula do tej pory aż miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KODZAK1234 Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 u mnie kiedys padl regulator napiecia zanioslem do zwyklego elektronika i naprawil w 10 min za 70pln (a dla tego ze zaiskrzylo na klemach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 yogi83 Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Podepnę się pod temat ponieważ mam uszkodzoną echosąde HDS 5x i nie wiem czy pochodzi z polskiej dystrybucji. W związku z tym mam pytanie jak można to sprawdzić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Najprościej to po numerze SKU albo po numerze jaki mają nadane urządzenia ( ale nie mylić z numerem seryjnym), np. amerykański HDS-5x ma takie oznaczenie 000-10526-001 Każdy produkt Lowrance ma swój własny numer. Jak nie chce się szukać to można zadzwonić do Parkera i oni określą po numerze seryjnym jaka to jest dystrybucja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 yogi83 Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Najprościej to po numerze SKU albo po numerze jaki mają nadane urządzenia ( ale nie mylić z numerem seryjnym), np. amerykański HDS-5x ma takie oznaczenie 000-10526-001 Każdy produkt Lowrance ma swój własny numer. Jak nie chce się szukać to można zadzwonić do Parkera i oni określą po numerze seryjnym jaka to jest dystrybucjaDzięki wielkie za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zajaczek Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Cześc wszystkim, mam problem z echosondą lowrance xpro4, włącza się bez problemu natomiast nie da się wyłączyć i nie da się przestawić menu, nie działają przyciski, gwarancja się skończyła, kupiona w Polsce w sklepie, czy ktoś może jest w stanie mi pomóc? Podobno w Warszawie jest ktoś, kto umie się tym zająć, może ktoś posiada jakis namiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzymonK Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Cześc wszystkim, mam problem z echosondą lowrance xpro4, włącza się bez problemu natomiast nie da się wyłączyć i nie da się przestawić menu, nie działają przyciski, gwarancja się skończyła, kupiona w Polsce w sklepie, czy ktoś może jest w stanie mi pomóc? Podobno w Warszawie jest ktoś, kto umie się tym zająć, może ktoś posiada jakis namiar? miałem podobną sytuację ale w innym modelu, pomógł twardy reset. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mosteque Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Zajaczek, czytanie nie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 S.O.D. Opublikowano 28 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 witam. Zna ktoś może sekwencję klawiszy na twardy reset do Mark lowrance 5x pro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mariusz1000 Opublikowano 28 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 witam. Zna ktoś może sekwencję klawiszy na twardy reset do Mark lowrance 5x pro? Przyłączam się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Boczek322 Opublikowano 28 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 wystarczy tylko poszukaćhttp://jerkbait.pl/topic/70873-lowrance-hard-reset-twardy-reset-dla-wszystkich-modeli/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tasiek321 Opublikowano 29 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Pogwarancyjny serwis Lowrance poszukiwany, ewentualnie "Pan złota rączka", który podejmie się naprawy Elite 7 HDS gen.2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 29 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Poszukaj na fb lowrance,.kiedyś jaki serwis z wroclawia wstawiali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
pablo__20
Witam.
Czy zna ktoś może osoby lub firmę, która zajmuje sie naprawą echosond Lowrance.
Paweł
32 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi