pablo__20 Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Witam. Czy zna ktoś może osoby lub firmę, która zajmuje sie naprawą echosond Lowrance.Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jans Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Podłączę się tu z pytaniem ustawieniowym. W HDS 7 gen2 dotykowy nie mogę ustawić daty i czasu. Ustawiam czas i układy 24 godz. ,dzień,miesiąc,rok. Zapisuje i kiszka. W ustawieniach satelit mam nonstop datę 18 Grudziądz. 2099.. Nawigacja i sonar jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karkoszek Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Coś tam było że skończył się czas na satelitach GPS czy coś i trzeba update zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tohatsu Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 https://www.aidserwis.pl/serwis-lowrance Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mario Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Podłączę się tu z pytaniem ustawieniowym. W HDS 7 gen2 dotykowy nie mogę ustawić daty i czasu. Ustawiam czas i układy 24 godz. ,dzień,miesiąc,rok. Zapisuje i kiszka. W ustawieniach satelit mam nonstop datę 18 Grudziądz. 2099.. Nawigacja i sonar jest ok.Tutaj o tym pisaliśmy - trzeba wgrać aktualizację:http://jerkbait.pl/topic/125543-lowrance-gps-rollover/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jans Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Dzięki @mario to zapewne o to chodź . A dostałeś jakaś odpowiedz inną drogą na zadane przez Ciebie pytanie w tamtym temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mario Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Nie, moje pytanie pozostało bez odpowiedzi.Jeżeli masz jęz. polski, więc zapewne echosondę z polskiej dystrybucji, to jeżeli po wgraniu aktualizacji zniknie jęz. polski, to będzie konieczne odesłanie do Parkera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Niekoniecznie trzeba odsyłać. Wystarczy zadzwonić i pogadać. Mogą to zrobić zdalnie podasz nr urządzenia i przesla kod. Warunek że.echo z pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
pablo__20
Witam.
Czy zna ktoś może osoby lub firmę, która zajmuje sie naprawą echosond Lowrance.
Paweł
32 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi