fomadron Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 warto rzucić okiem http://forum.wedkuje.pl/f,brudna-prawda-dirty-water,681010,0.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Właśnie skończyłem oglądać.Wygląda ten filmik trochę jak nakręcony po to żeby ograniczyć produkcję mięsa w biedniejszych krajach po to żeby więcej mogły go sprzedawać te bogatsze kraje EU. Stocznie już nam pozamykali to może teraz chcą pozamykać nasze chlewnie i obory.Jak im tak na ekologii zależy to niech nam zafundują oczyszczalnie i inne ekologiczne technologie.Dziwne ,że w temacie Bałtyku nie wspomnieli nic o eksploatacji stanu ryb przez rybaków. Mieszkałem i pracowałem kiedyś (lata 90) w NorwegiiCo prawda nie do Bałtyku , ale to co tam się wylewało do morza to w porównaniu do tych "naszych świńskich kupek" mały pikuś.Wiem , bo sam "odkręcałem zawór". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Klasyka ekologicznego gatunku Jest niewiele równie odrażających , w stu procentach antycywilizacyjnych ruchów . Jak zwykle w tle błyszczy łatwa forsa do wydobycia . Globalne ocieplenie , hotele dla pszczół , zwycięski miodokwiat kontra augustowianie . Całkiem niedawno słyszałem w Trójce aktywistkę WWF perorującą afektowanym głosikiem , iż jeśli wakacje - to tylko w manierze all inclusive , bo to ogranicza emisję gazów cieplarnianych Dlatego trzymają sztamę z pederastami , socjalistami i resztą wielkomiejskich zielonych w klimatyzowanym świecie . . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Ekologiczne, szkodliwe i kłamliwe pieprzenie w bambus w skali świata i w dłuższej perspektywie warte jest co najmniej kilkadziesiąt bilionów ( sic! ) dolarów. Jest więc o co walczyć i za czym gardłować. Stąd np. aferalne gadki o ograniczaniu emisji CO2, służące podreperowaniu finansów UE a co za tym idzie dalszemu podtrzymywaniu tej społeczno - polityczno - gospodarczej utopii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1521 Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 (edytowane) Była stocznia! jest muzeum pomniki i medale bida opchnięte zakłady czas się brać za opchnięcie lasów Edytowane 2 Października 2013 przez marcin1521 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi