Skocz do zawartości

Odliczanie do odbioru okoniówki "Anusia"

staszek

Rekomendowane odpowiedzi

Staszek, czuję się przez Ciebie jakbym drugi raz miał wychodzić z woja ! :D

ja też.

Prawie "FALA"

Sprzedaję swój zestaw castingowy i przyspieszam zamówienie. Być może w tym przypadku zamówię od razu "Pawlisko" . Zobaczymy kiedy sprzedam .....

Edytowane przez staszek

Panie Dąbek 111 , pobudka :)

Hallo, słyszy mnie tam Pan :D

Panie Rafale.....

ZAMAWIAM wędkę , zgodnie z ustaleniami na priv :lol:

Zaliczka poszła , reszta kasy w tym tygodniu idzie na konto SZANOWNEGO Pana :D .

Z tym że to nie koniec odliczania!!!!!!!!!!!

Odliczam teraz czas , do zamówienia uniwersału "Pawlisko"  . Wędka na bazie blanku Phenixa MX-S72M-B

Do złożenia zamówienia pozostało 45 dni :D :D :lol:

• Like 1

44 dni do "Pawliska"

Moja "Anusia" zbędzie przewożona w  tubie zrobionej przez  Darka, naszego forumowego kolegi. :D

Z tym że prawdopodobnie jeszcze nie ma blanków w Polsce . Poza tym Rafał wczoraj mi powiedział ze ma kilka wędek w kolejce więc i tak muszę poczekać te kilka tygodni. Dobrze że teraz mam grypę , za tydzień wesele a za 2 tygodnie szkolenie zawodowe bo gdyby "Anusia" była już teraz to mogłoby być ciężko w domu wysiedzieć .

Dobrze ze będzie tuba bo przynajmniej "Anusi" w nocy nie zgniotę , jak będę się przewracał z boku na bok. To będzie chyba jedyny przypadek że moja Anusia (żona) dopuści do łóżka inną "Anusię" . :lol:

Raczej już nie będę wysprzedawał sprzętu. Ten ST.Croix jest świetny pod sandacza . Tylko ma jeden , i to wielki, mankament: ten mankament to "trzymadło" .

"Trzymadło" czyli ja :D  Nie potrzebuję szpady , wędki dedykowanej rybie którą to namiętnie łowię .

Ja łowię ją namiętnie, jest moim graalem wędkarskim ale............ale w ciągu 2 lat złapałem 2 wymiarowe sztuki . Taki ze mnie to skuteczny "spiningista" .

Fakt faktem że 2 lata temu głęboko schowałem swoje DS i inne na białą rybę i ganiam tylko i wyłącznie ze spiningiem. Jestem raczej spiningowym samoukiem . Te St.Croix jest zapewne wymarzoną dla wielu wędką , ale dla mnie to jak perła rzucona przed wieprza :lol: . Nie potrafię jej zapewne docenić, jest za sztywna . Trafia w świetne ręce czyli do woblerwz .

Sobie , na sandacza tylko dedykowaną wędkę, pozostawiam szpadę St.Croix Avid z cw:14-42 . "Pawlisko" będzie uniwersałem z możliwością łowienia sandała na lekko

Do zamówienia pozostały 43 dni

Do odebrania Anusi pozostało 14-21 dni :lol: ;)

Edytowane przez staszek

Staszku , wstępne propozycje ubioru tuby dla Anusi.

post-49950-0-42812200-1380790369_thumb.jpg

Wstawki z brązowej skóry z beżowym wypełnieniem, czarnej z beżowym wypełnieniem, czerwonej z naszytym okoniem, czarnej z czerwonym wypełnieniem. do tego mogą być czarne lub brązowe nakładki i oczywiście napis będzie beżowy lub czerwony w zależności od wariantu.

post-49950-0-66743500-1380790378_thumb.jpg

No i baza wyjściowa czyli brązowa codura 600.

Pozdrawiam :)

• Like 1

Darku

Jesteś świnia :D  jak tak można traktować człowieka w średnim wieku . :D

Ja mam 53 lata i wychowałem się w systemie gdzie nie potrzebowałem wybierać (brałem to co było a co dziwniejsze wiele z tych rzeczy kupiłbym jeszcze raz ...) :lol:  . A teraz co- stawiasz człowieka pod murem: wybieraj sobie do woli :lol:

No dobra.

Ma być normalnie czyli czarna skóra z czerwonym wypełnieniem  na bazie wyjściowej codury . Logo okonia i napis "Anusia".