staszek Opublikowano 30 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 46 dni jeszcze .......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Erin Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 46 dni jeszcze .......... Staszek, czuję się przez Ciebie jakbym drugi raz miał wychodzić z woja ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 30 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 (edytowane) Staszek, czuję się przez Ciebie jakbym drugi raz miał wychodzić z woja ! ja też.Prawie "FALA" Sprzedaję swój zestaw castingowy i przyspieszam zamówienie. Być może w tym przypadku zamówię od razu "Pawlisko" . Zobaczymy kiedy sprzedam ..... Edytowane 30 Września 2013 przez staszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 1 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Panie Dąbek 111 , pobudka Hallo, słyszy mnie tam Pan Panie Rafale..... ZAMAWIAM wędkę , zgodnie z ustaleniami na priv Zaliczka poszła , reszta kasy w tym tygodniu idzie na konto SZANOWNEGO Pana . Z tym że to nie koniec odliczania!!!!!!!!!!!Odliczam teraz czas , do zamówienia uniwersału "Pawlisko" . Wędka na bazie blanku Phenixa MX-S72M-B Do złożenia zamówienia pozostało 45 dni :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Staszek daj spokój Rafałowi przecież 6 rano to środek nocy Chcesz żeby zaspany zabierał się za ANUSIE Nawet ciekawie to brzmi Pozdrawiam i czekamy na finał - niebawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Brawo... wreszcie odpowiedni ruch wykonany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Odliczam teraz czas , do zamówienia uniwersału "Pawlisko" . Wędka na bazie blanku Phenixa MX-S72M-BŻe tak się głupio zapytam: ten uniwersał to na łódkę? Czy może taki ogólny uniwersał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 1 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Tak, na łódkę . Ale nie ukrywam że czasami także na Goczałkach z brzegu będzie używany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Aha, jak na łódkę to wporzo.Widzę że kolejny pacjent zachorował nieuleczalnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 1 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Miałem już ten uniwersał w łapie. Olek , na wspólnej wyprawie na Dziećkowice dał mi się pobawić tym kijem. Tego szukałem właśnie. Na pewno nie kupuję w ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 MX-72ML-B ciekawszy by nie był? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 1 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 MX-72ML-B ciekawszy by nie był?Nie wiem, jutro na spokojnie popatrzę na niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 ja też.Prawie "FALA" Sprzedaję swój zestaw castingowy i przyspieszam zamówienie. Być może w tym przypadku zamówię od razu "Pawlisko" . Zobaczymy kiedy sprzedam .....Pojechaleś teraz po bandzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 2 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 44 dni do "Pawliska" Moja "Anusia" zbędzie przewożona w tubie zrobionej przez Darka, naszego forumowego kolegi. Z tym że prawdopodobnie jeszcze nie ma blanków w Polsce . Poza tym Rafał wczoraj mi powiedział ze ma kilka wędek w kolejce więc i tak muszę poczekać te kilka tygodni. Dobrze że teraz mam grypę , za tydzień wesele a za 2 tygodnie szkolenie zawodowe bo gdyby "Anusia" była już teraz to mogłoby być ciężko w domu wysiedzieć .Dobrze ze będzie tuba bo przynajmniej "Anusi" w nocy nie zgniotę , jak będę się przewracał z boku na bok. To będzie chyba jedyny przypadek że moja Anusia (żona) dopuści do łóżka inną "Anusię" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Trójkącik, czy bigamia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 2 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 raczej bigamia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Trójkącik, czy bigamia Jak tak dalej pójdzie i będzie po kolei wszystko wysprzedawał, popadnie nie tylko w poligamie ale i w wielokąty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 3 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 (edytowane) Raczej już nie będę wysprzedawał sprzętu. Ten ST.Croix jest świetny pod sandacza . Tylko ma jeden , i to wielki, mankament: ten mankament to "trzymadło" ."Trzymadło" czyli ja Nie potrzebuję szpady , wędki dedykowanej rybie którą to namiętnie łowię .Ja łowię ją namiętnie, jest moim graalem wędkarskim ale............ale w ciągu 2 lat złapałem aż 2 wymiarowe sztuki . Taki ze mnie to skuteczny "spiningista" .Fakt faktem że 2 lata temu głęboko schowałem swoje DS i inne na białą rybę i ganiam tylko i wyłącznie ze spiningiem. Jestem raczej spiningowym samoukiem . Te St.Croix jest zapewne wymarzoną dla wielu wędką , ale dla mnie to jak perła rzucona przed wieprza . Nie potrafię jej zapewne docenić, jest za sztywna . Trafia w świetne ręce czyli do woblerwz .Sobie , na sandacza tylko dedykowaną wędkę, pozostawiam szpadę St.Croix Avid z cw:14-42 . "Pawlisko" będzie uniwersałem z możliwością łowienia sandała na lekko Do zamówienia pozostały 43 dniDo odebrania Anusi pozostało 14-21 dni Edytowane 3 Października 2013 przez staszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Staszku , wstępne propozycje ubioru tuby dla Anusi.Wstawki z brązowej skóry z beżowym wypełnieniem, czarnej z beżowym wypełnieniem, czerwonej z naszytym okoniem, czarnej z czerwonym wypełnieniem. do tego mogą być czarne lub brązowe nakładki i oczywiście napis będzie beżowy lub czerwony w zależności od wariantu.No i baza wyjściowa czyli brązowa codura 600.Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Rybki zamów różowe. Anusia to przecież kobieta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 3 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 DarkuJesteś świnia jak tak można traktować człowieka w średnim wieku . Ja mam 53 lata i wychowałem się w systemie gdzie nie potrzebowałem wybierać (brałem to co było a co dziwniejsze wiele z tych rzeczy kupiłbym jeszcze raz ...) . A teraz co- stawiasz człowieka pod murem: wybieraj sobie do woli No dobra.Ma być normalnie czyli czarna skóra z czerwonym wypełnieniem na bazie wyjściowej codury . Logo okonia i napis "Anusia". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 3 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Rybki zamów różowe. Anusia to przecież kobieta.Różowe to mam teraz okulary , widzę świat w fajnych barwach .A ryby różowe mogą być w ogóle ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 a nie? wystarczy wpisac w wujka google PINK FISH lub troche poważniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 3 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 A złapał ktoś toto coś na spining :lol: :lol: Ostatnio kupiłem Dorado , prawie różowe było. Smakowało tak jak "normalne"dorado czyli szare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi