siwypike Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Tak będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 4 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Coś tak tu cicho a przecież : do złożenia zamówienia pozostały 42 dnido odebrania "Anusi"pozostało 13-20 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 5 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 (edytowane) Tuba już się robi ..........Blank kupiony .......... czylido złożenia zamówienia pozostało 41 dnido odebrania "Anusi"pozostało 12-19 dni Edytowane 5 Października 2013 przez staszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 6 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Wczoraj przygotowałem sobie kołowrotki do nowych nabytków. Jako ze mam sporo taniego ustrojstwa ( w porównaniu do Stelli to prawie nic nie płaciłem......ale i tak wiadomo że będą lepsze bo ona jest do d...y) to rozebrałem Shimano EXAGE 3000 SFC . Ostatnio zaczął mi ten kołowrotek wariować czyli na deszczu zacinał się . Rozebrałem więc gościa z ubranka , zrobiłem całkowita wiwisekcję , wszystko ( nawet łożyska choć wiem że nie powinno się) umyłem w benzynie ekstrakcyjnej i wszyściutko nasmarowałem lub naoliwiłem . Smar mam dedykowany do kołowrotków ale oleju dedykowanego u mnie niet. Ale. Ale , jako że bawiłem się w zegarmistrzowstwo , to wykorzystałem olej do zegarków i tym napuściłem wszystkie łożyska . Zobaczymy jak będzie działał .Dzisiaj na stół idzie Shimanowska Catana 2500 i 2 Tice .Prawdę mówiąc ,według mnie , te Tice są chyba lepsze od tych Shimano do złożenia zamówienia pozostało 40 dnido odebrania "Anusi"pozostało 11-18 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 7 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Dzisiaj przesłałem pozostałą , brakującą część kasy na "Anusie" i małą zaliczkę na "Pawlisko" ( nie jest to oficjalne zamówienie bo te wiadomo, jak będzie w sumie większość to wtedy możemy to uznać za zamówienie.... ) . Także więc wszystko na dobrej drodze , być może oba wędziska będą już w połowie listopada . do złożenia zamówienia pozostało 29 dni - modyfikacja i przyspieszenie terminu do odebrania "Anusi"pozostało 10-17 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 8 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 (edytowane) do złożenia zamówienia pozostało 28 dnido odebrania "Anusi"pozostało 9-16 dni Dolnik już się robi , jedna (dolna część bo dolnik jest dzielony.....) część będzie z ratanu. Istnieje problem z naklejką ,bo "zamazuje się" . Wiem, są zwolennicy naklejek jak i ich przeciwnicy.ja tam jednak wolę czasami popatrzeć na logo firmy........ Przesyłam , na szybko, postęp prac przy dolniku (pewnie Rafał mnie opieprzy ale co mi tam ). Dla mnie bomba :lol: :lol: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edytowane 8 Października 2013 przez staszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 8 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 (edytowane) Nabiera wszystko tempa. Oto poskładana wędka.......(chodzi o dolnik oczywiście...) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edytowane 8 Października 2013 przez staszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Hehe widzę cuda....odbierasz zanim złożysz zamówienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 8 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Ech,kolego. Popatrz kilka postów wyżej. zamówienie wpłynęło łącznie z kasą.A cuda to na zdjęciach są .......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Ja bym jeszcze, ot tak dla przeładowania formy oraz bizantyjskiego przepychu, kazał se insercik jaki drzewienny albo rattatanowy wstawić w uchwyt. Jak wypas to wypas, goły plastik nie konweniuje. Niech oglądaczom gały wyłażą, a co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 8 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Przeciż psałem że cuda widzę....oczywiście na fotkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Diamencik, rubinek. Style są różne, nie koniecznie Staszkowi musi podobać się goły grafit jaki widział u mnie. Przepraszam, rozrzutny byłem 1/2" korkogumy też była.Ale może by tak tytuł na "odliczanie do odbioru..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 8 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Diamencik, rubinek. Style są różne, nie koniecznie Staszkowi musi podobać się goły grafit jaki widział u mnie. Przepraszam, rozrzutny byłem 1/2" korkogumy też była.Ale może by tak tytuł na "odliczanie do odbioru..."To całkowicie inny styl i funkcjonalność .trudno te 2 dolniki nawet porównywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Rattan git,ale już dawno nie widziałem tak mocno widocznych łączeń poszczególnych plastrów korka ,na fore jest to mega widoczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 8 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Z tego co wiem to będą jeszcze szlifowane , to jest założone tak sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 9 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Do odbioru "Anusi" pozostało 7 dni Oj , ciężkie to będą dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Proszę. Na początku miał czekać dwa misiące na wędkę. Teraz - po miesiącu - tak urobił babę że ma już jedną prawie do odbioru a drugą w drodze i jeszcze mu ciężko !!!Co ten Jerkbajt może zrobić z człowieka ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 9 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Proszę. Na początku miał czekać dwa misiące na wędkę. Teraz - po miesiącu - tak urobił babę że ma już jedną prawie do odbioru a drugą w drodze i jeszcze mu ciężko !!!Co ten Jerkbajt może zrobić z człowieka ?A o 3 już myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Ryb ci tu u nas na Śląsku nie starczy żeby wszystkie wypróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 9 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 E tam, to se zrobię wędkę na pantofelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek520 Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 A o 3 już myślę Q nad jaką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 10 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Q nad jaką?Coś wybitnie na pstrągi : wszak będziemy ganiać po Białej Przemszy Co do "Anusi" .Oglądałem zdjęcia dolnika , oglądałem i coś mi nie pasowało. Były jakby zaburzone proporcje . Zadzwoniłem do Rafała i po krótkiej rozmowie pozmienialiśmy tu i ówdzie i dolnik dostał nową "starą" szatę . Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Tutaj dla przypomnienia "stara"wersja" Uploaded with ImageShack.us Generalnie chodziło mi o większy podział w dolniku , poprzedni był taki jakichś dziwny (przy tym teraz) . Wszystko złożone na razie na sucho , będzie doszlifowane i zamocowane już na stałe : być może już to jest zrobione. A do odebrania "Anusi" pozostało 5 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Nie ma to jak codzienny counting.Proponuje rozciągnąć odliczanie na resztę sprzętów gospodarstwa domowego. Np. odliczanie do zakupu nowej pralki " Frania " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Albo. 6 dni pozostało do zakupu płynu do naczyń " Ludwik ". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi