staszek Opublikowano 10 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Albo.6 dni pozostało do zakupu płynu do naczyń " Ludwik ".Nic z tego : mam zapas "Ludwika" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Tuba dla Anusi skończona, rano fotki i wysyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 11 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 To czekam na zdjęcia Do odbioru pozostały 4 dni ale przez 2 dni nie będę Was męczył bo nie będę miał w tym czasie dostępu do netu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Tuba wyjechała UPS o 9.00. Taki efekt finalny po 3 dniach walki Środek Alicante Pozdrawiam i do usłyszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 (edytowane) Fajna tuba. Bardzo działa na wyobraźnię to ostatnie zdjęcie.Dobrze się stało że Siwypike nie zrobił wewnętrznej wyściółki z różowego pluszu. Edytowane 11 Października 2013 przez samwieszkto 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 11 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Darek - szacun Przeszła moje oczekiwania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Fajna tuba. Bardzo działa na wyobraźnię to ostatnie zdjęcie. Dobrze się stało że Siwypike nie zrobił wewnętrznej wyściółki z różowego pluszu. Ta otchłań ma 220 cm głębokości :) ale nie wiem czy mają róż w tym materiale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Darek - szacun Przeszła moje oczekiwania CIESZĘ SIĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 14 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 hehdo odbioru pozostało.....4-6 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 (edytowane) hehdo odbioru pozostało.....4-6 dni to jeszcze Zdążysz rozdziewiczyć "Anusie" w tym roku? Edytowane 14 Października 2013 przez @Wojti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 (edytowane) No, przecie ma przyzwolenie od lepszej połowy Nie. Myliłem się raczej bigamia Edytowane 14 Października 2013 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 15 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 to jeszcze Zdążysz rozdziewiczyć "Anusie" w tym roku? Jak się uda to może nawet w tą niedzielę ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 W niedziele...toć to rozdziewiczanie po bożemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 15 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 (edytowane) Ale szczytówka będzie z przodu a dolnik z tyłu............. Zobaczę kiedy będą polakierowane przelotki ? Za wcześnie nie ma co iść na ryby bo lakier nie będzie w pełni utwardzony Edytowane 15 Października 2013 przez staszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 (edytowane) No tak z miętkim tz ( nieutwardzonym lakierem) nie ma co się afiszować u ,,Anusi" Edytowane 15 Października 2013 przez Karol Krause Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 17 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 "Anusia" będzie wysyłana w poniedziałek . Mam kilka zdjęć , super wygląda. Ale zdjęcia wklei Rafał na swoim temacie , ma się czym pochwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 20 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 jutro rano wyjeżdża już do mnie. We wtorek "rozdziewiczanie"....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Proponuję przed rozdziewiczaniem wypić setunie czyściuchy na odwagę i żeby opić zakup....bo inaczej....czyli na trzeźwo to omotki na przelotkach Ci się rozwiną....uchwyt poluzuje a ratan się rozejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Samo odliczanie przypomniało mi pewien dowcip: Doktor rozmawiał ze swoimi pacjentami na temat sexu. Pacjentami byli mężczyźni.Doktor:- Jak często uprawia Pan sex?- Raz dziennie Panie doktorze.- Doskonale.- A Pan? - Raz na dwa dni.- Też dobrze. A pan?- Ja, panie doktorze, raz na dwa tygodnie, ale mam pewne problemy.- Rozumiem, zajmiemy się tą sprawą. A pan? - zapytał doktor kolejnego pacjenta.- Tak się cieszę panie doktorze, tak się ciesze, nawet nie wie pan jak się cieszę.... raz na rok!- To z czego się pan tak cieszy - zapytał zaskoczony lekarz.- Bo to już jutro!!! ....kolejne bzykanko już za 364 dni 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 21 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Kolejnego odliczania wprawdzie nie będzie ale następna wędeczka ( tak pod szczupaka coby np. Sliderkami 7 i 10 pomachać) za około 3 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 I jak tu zębów nie suszyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Samo odliczanie przypomniało mi pewien dowcip: mnie podobnie: W domu dla zasłużonych aktorów w Skolimowie rozmawia dwóch panów po osiemdziesiątce:Jeden z nich mówi drżącym głosem:-Ja to w życiu najbardziej lubie pier....nie.Na to drugi:-A ja wolę Boże Narodzenie, częściej się zdarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Kolejnego odliczania wprawdzie nie będzie ale następna wędeczka ( tak pod szczupaka coby np. Sliderkami 7 i 10 pomachać) za około 3 tygodnie Społeczność jerkbaita jest zawiedziona tym stwierdzeniem . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 21 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Społeczność jerkbaita jest zawiedziona tym stwierdzeniem . . Wiem, ale musicie jakoś dać sobie z tym radę. Odwagi chłopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Damy radę.Na szczęście jest alkohol. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi