Dienekes Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 I zegar. Ten akurat odlicza zawsze. Choćby i wbrew naszej woli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Niby dlaczego kolejnego odliczania ma nie być?Myślę Stachu, że będę wyrazicielem woli większości, jeśli powiem że chętnie wejdziemy w Twoje życie i będziemy Cie wspierać oraz sekundować czy to przy kolejnych zakupach ( nie musi zaraz być wędka, może być dywan, rower albo nowy komplet stołowy na dwanaście osób ) czy to w ważnych dla Ciebie życiowych momentach ( rozwód, pierwsza randka z nową wybranką, pierwszy raz na pierwszej randce itd ). Odliczać można zawsze.Wystarczy przypomnieć sobie jakim powodzeniem cieszył się pierwszy Big Brother. Ludzie lubią reality show. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 ..Wystarczy przypomnieć sobie jakim powodzeniem cieszył się pierwszy Big Brother. Ludzie lubią reality show. Pamiętam ten smutny czas, dowiedziałem się wtedy co to reality show i razem z tą wiedzą przyszła, trzymająca mnie do dzisiaj, nienawiść do tego rodzaju zjawisk telewizyjnych.Przez długie lata też, na każdą zmianę chorobową typu krosta, narośl, torbiel - mówiłem gulczas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Oj tam. Czepiasz się. Wszystkim kucharkom się podobało a jemu nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Ciężkie jest życie malkontenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex62 Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Przy tej ilości drapieżnika na śląsku to może sobie też zapodam jakiś hand-maydowy kijaszek + oczywiście odpowiedni pokrowiec do takowego , trzymać ci ja to będę w sejfie jakowymś, bo po co z tym będę nad wodę dymał ?,jeszcze go porysuję lub złamię nie daj Boże i to pewnikiem nie na rybie A swoją drogą Staszku to może się kiedyś gdzieś przypadkowo spotkamy nad naszymi pięknymi wodami-Dziećki lub BP,pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 21 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Przy tej ilości drapieżnika na śląsku to może sobie też zapodam jakiś hand-maydowy kijaszek + oczywiście odpowiedni pokrowiec do takowego , trzymać ci ja to będę w sejfie jakowymś, bo po co z tym będę nad wodę dymał ?,jeszcze go porysuję lub złamię nie daj Boże i to pewnikiem nie na rybie A swoją drogą Staszku to może się kiedyś gdzieś przypadkowo spotkamy nad naszymi pięknymi wodami-Dziećki lub BP,pozdrawiam.Jestem za .Kiedy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 (edytowane) @staszek kiedy przestawiasz odliczanie z dni na godziny? Edytowane 21 Października 2013 przez @Wojti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 21 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 @staszek kiedy przestawiasz odliczanie z dni na godziny? Cicho, odebrałeś mi pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Stachu a tak na serio idż spać Bo jutro jak Anusia wpadnie a Ty bedziesz nie w formie ( zawalona nocka ) to co Ty biedaczyno bedziesz w stanie zdziałać Dobrej nocy i niech Ci się Anusia przyśni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 22 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Stachu a tak na serio idż spać Bo jutro jak Anusia wpadnie a Ty bedziesz nie w formie ( zawalona nocka ) to co Ty biedaczyno bedziesz w stanie zdziałać Dobrej nocy i niech Ci się Anusia przyśni Prorok czy co ?Obejrzałem "Spartakusa" , poszedłem spać po północy a do 3,30 potem jeszcze chodziłem po domu i się kręciłem.Pewnie "Anusia" przyjdzie jak w pracy będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Prorok czy co ?Obejrzałem "Spartakusa" , poszedłem spać po północy a do 3,30 potem jeszcze chodziłem po domu i się kręciłem.Pewnie "Anusia" przyjdzie jak w pracy będę Ja bym wziął dzień urlopu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 22 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Ja też ............ale nie mogę .Chyba od poniedziałku będę miał wolne A to wiadomo co oznacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Picie....picie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Picie....picie..... A po piciach na piwo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 22 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 (edytowane) Ciiiiiiiiiiiiiiii , PANOWIE.Jest.............................................................................................. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Edytowane 22 Października 2013 przez staszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 (edytowane) @staszku - pewnie po moich docinkach nie uwierzysz, ale cieszę się razem z Tobą. Edytowane 22 Października 2013 przez Dagon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 22 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Na razie nic nie piszę bo.........dochodzę do siebie Spodziewałem się czegoś fajnego ale nie tego . Przeszła moje oczekiwania .Żadne zdjęcia tego nie pokażą jak jest ładna.Dobra, przykręcam kręciął i idę na łąkę porzucać.................................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Co to znaczy JEST ?!Tyle chałasu i na koniec zwykle JEST ?A gdzie k....a fanfary , fajerwerki , parady , symfonie , poematy , akademie .... ?Chyba nie myślisz Stachu że po tylu dniach spędzonych w najwyższym napięciu przez tysiące userów ; zwykłe " JEST " załatwi sprawę ?Czekamy . Wymyśl coś . To się nie może tak banalnie skończyć . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Na razie nic nie piszę bo.........dochodzę do siebie Spodziewałem się czegoś fajnego ale nie tego . Przeszła moje oczekiwania .Żadne zdjęcia tego nie pokażą jak jest ładna.Dobra, przykręcam kręciął i idę na łąkę porzucać.................................. I tyle go słyszeli ........ Nie zapomnij tylko żyłki nawinąć na kołowrotek z wrażenia i delikatnie jak z panna na pierwszej randce Zamiast na łąke idż nad wode a na sucho ta pierwsza randka Ci nie przejdzie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 22 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 (edytowane) Nadeszła Wielkopomna Chwila (cytat z KLASYKA) Obywatele i Obywatelki , Ludu Pracujący i Wyzyskujący Lud Pracujący . Pomni przeszłych czasów trwale związaliśmy nasz los z wodami polskimi . Nie bacząc na przeciwności, na kłody rzucane nam przez Imperia... tzn przez przeciwników naszej jedynie słusznej drogi do wody zrealizowaliśmy nasz cel . Po drodze potykaliśmy się o rafy całkowitego niezrozumienia i zawiści tych co każdą ideę sprowadzają do pełnego magazynu wędek napchanego kosztem innych. Naszym kosztem.Nie Obywatele , Ludu Pracujący Miast i Wsi . Od dnia dzisiejszego ta oto "Anusia" będzie stała na straży naszych wód. bezwzględne i krwiożercze okonie nie będą już bezkarnie gnębić naszych woblerów, gum czy błystek. Każdy taki osobnik zostanie natychmiast wyłapany i po stosownym upomnieniu da mu się szansę poprawy . Koniec z bezkarnym ganianiu drobnicy po trzcinach, na wypłyceniach czy w głębinach. Obywatele i Obywatelki : oto "Anusia" w trakcie otwierania przesyłki....Uploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.us Tak na serio to "pierwsze koty za płoty" , zabrałem na chwilę wędkę do ogrodu i porzucałem na sucho. Wrażenia są niesamowite . Ładuje się dobrze od 3 gram , wobki nielotki naszych Hand Made latają "od niechcenia" . Gumy mannsa ma 5 gramowej główce śmigają aż po horyzont . Po którymś tam rzucie założyłem kopyto 3 na 15 gramowej główce , machnąłem wędką i............ poszedłem do sąsiada ściągnąć główkę z jego modrzewia . faktycznie, możliwości rzutowe wędki są bardzo duże , uniwersał do 15-17 gram .Wygląd wędki: zdjęcia Rafała nie oddają precyzji wykonania , kolorystyki . Naklejka , tak krytykowana , wcale nie rzuca się w oczy , nie ma efektu "wieś tańczy, wieś śpiewa" . W naturze wygląda na serio świetnie . Korek nie ma widocznych łączeń , na zdjęciach Rafała w skali makro widać , normalnie nie ma się do czego doczepić. Dolnik dzielony wygląda świetnie, jest kolorystycznie dograny .Wędka będzie wypróbowana nad wodą pojutrze , w czwartek . Generalnie w sobotę będzie testowana w nocy na sandaczach ( na lekko) i okoniach - wtedy zdam dokładną relację Edytowane 22 Października 2013 przez staszek 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 ... stron 17-ście... nie zostaje mi nic innego jak pogratulować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 " Nadejszła " Stachu, wielkopomna chwila. Tak zadaje się mawiał klasyk.Ale to nieważne - gratuluję " Anusi "!Ale najbardziej zazdraszczam tej przyczepki pod ponton. Ja swojego bydlaka każdorazowo składam i rozkładam. Chyba też się muszę za jakąś przyczepką rozejrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Staszek gratulacje Napisz jak wrażenia znad wody, a nie tak "na sucho" z ogrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 22 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 (edytowane) Przyczepka to fajna sprawa . Nareszcie mam jako taki czysty samochód , a zawsze miałem ufajdany tył. Poza tym zawsze jestem teraz gotowy . Impuls wyjazdu, podłączam przyczepkę i w drogę . Co do "Anusi" : na dedykowaną jej Catana 2500 ( mam nową od zeszłego roku więc musi się wysłużyć....) nawinąłem pletke od kolegi Gibona (Rapala 3,7 kg) . Pletkę nawijałem "przez palce" i mam je całe szare , jakby smarem pokryte , zobaczymy co dalej ( pletka jest bardzo głośna na przelotkach) Nawinąłem tę pletke i poszedłem znowu do ogrodu. Małe gumy ( do bocznego troka czyli paprochy) na główce 1 gramowej latają na około 10-15 metrów . Czyli genialnie , zakładając że to nie UL . Cięższe główki tak od 3 gram wzwyż latają już super. Główkę 5 gramową musiałem przytrzymywać ( znowu modrzew....) a gumy (rozmiar 3) na główce 8 , 10, 15 gram rzucałem na serio od dużego niechcenia a i tak miałem problem z nie przerzuceniem do ogrodu sąsiada ( czyli ponad 60 metrów ) .Myślę że na tym blanku to w chwili obecnej jest najlepsza wędka okoniowa na rynku . W każdym razie powinna być w czołówce. Zobaczymy jej pracę na rybie . Na razie super . Edytowane 22 Października 2013 przez staszek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi