Skocz do zawartości

Odliczanie do odbioru okoniówki "Anusia"

staszek

Rekomendowane odpowiedzi

Stachu ,zapewniam ,że znajdą się lepsiejsze okonówki na rynku :) Wędka jest z pewnością wybitnym uniwersalem pod względem obsługi szerokiego wachlarza przynęt . 

Jedź czym prędzej nad wodę ,bo jak tak dalej pójdzie do załapiesz się do kadry  na zawody  rzutowe   :D

Edytowane przez Dąbek 111

tylko nic na sił, w  naszym wędkarskim świecie słowo muszę nie istnieje a czym więcej luzu tym wyniki lepsze , trzymam kciuki aby kijaszek stał się łowny w znaczeniu szczęśliwy

Edytowane przez @Wojti

Zara sąsiadowi szybę w oknie wybije, sąsiadce haki w bieliznę na sznurze powbija, potem wpierd... trzepaczką obskoczy i zabawa się skończy. :)

A na koniec przyjdzie sąsiad ;) złapie za wykałaczke przełoży przez kolano i bedzie słychać głośny ''TRACH''  :P  :lol:  :lol:  :lol: 

I po ptokach bedzie  :lol:  :lol:  :lol:

Staszku cieszę się razem z Tobą. Otrzymałeś wymarzoną wędeczkę a tym samym zdjąłeś z nas - forumowiczów ten ciężar i pozwoliłeś cieszyć się szczęśliwym finałem. Wątek trzymał w napięciu przez cały czas, a im bliżej końca tym bardziej rosło napięcie. Powstał niezły thriller z Anusią w roli głównej. Doborowa obsada o reżyserze nie wspomnę. Nic tylko wędkarskiego Oskara wręczyć i nad wodę. Tym wątkiem przypomniałeś mi mój pierwszy raz. Finał może nie tak szczęśliwy i przeplatany częstymi zwrotami akcji ale jednak. Zawsze ten pierwszy kijek z pracowni pamięta się długo. Podzielę opinie kolegów i lepiej byś testował kijek nad wodą i nie nadwyrężał cierpliwości sąsiadów.  :) 

A tam , od razu rozdziewiczona.

Przywitała się i dała tylko po buziaku 3 napaleńcom , po czym grzecznie ścisnęła nóżki siadając bokiem .

(tych 4 sandaczy lekko niewymiarowych i 20 okoni wielkości palca chyba nie zaliczysz do rozdziewiczenia :o )

Sandacz jeden już "po obiedzie ".................. :lol:

A tam , od razu rozdziewiczona.

Przywitała się i dała tylko po buziaku 3 napaleńcom , po czym grzecznie ścisnęła nóżki siadając bokiem .

(tych 4 sandaczy lekko niewymiarowych i 20 okoni wielkości palca chyba nie zaliczysz do rozdziewiczenia :o )

Sandacz jeden już "po obiedzie ".................. :lol:

:lol:  :lol:  :lol:

4 niezacięte brania i 1 spad.... są tacy co już by Anusie na Giełdzie wystawili ( czyt. sprzedali do burdelu )

4 brania to były ale w sumie u wszystkich łowiących ( każdy miał po 1 "uderzeniu") :lol:

Edytowane przez staszek

• 3 tygodnie później...

Minęło kilka wyjazdów wędkarskich i na wszystkich z nich na "Anusie" połowiłem sobie :lol: . W  ciągu 4 wyjazdów spokojnie padło 200 okoni , dzisiaj 38 . Nie były to jakieś olbrzymy ale było sporo 30 a takich 25-30 mnogomnóstwo . Mimo iż  łowiłem na żyłkę to czuć każde skubnięcie ,trącenie przynęty . Łatwość dalekich rzutów to frajda . Jutro przychodzi już "Pawlisko" .Jak spełni moje oczekiwania to St.Croix Avid z Revo SX idzie w odstawkę (do ludzi) a za to kupuję dobry kołowrotek. W niedzielę test nowej wędki.......... :D

• 1 rok później...

Podbijam temat w oczekiwaniu na....Anusię 2 :lol:

Kije Rafała są zarąbiste :Anusia piekielnie czuła a Pawlisko mimo iż o 2 klasy jako o ciężar wyrzutu także czuły . Wyciągałem na niego .......karasie 4cm które waliły w dolnik jakby to wielgachny sander jakichś był. Na Pawlisku czuć uderzenie plemnika rybiego .

Dlatego czas na poszerzenie kijków i na coś mocniejszego . I tradycyjnie robi to Rafał

• Like 1