staszek Opublikowano 1 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 No to tytuł kotleta masz w kieszeni. Może były starsze wątki, ale żeby samemu ogrzać sobie takiego ciężkostrawnego klopsa to ... żenuła.Każdy uważa co chce, żenua czy nie to twoja opinia, ja myślę inaczej i nic ci do tego............... Mnie cieszy temat i to że będę miał coś nowego , najwyżej zblokuj sobie temat / i mnie.../ i będziesz miał żenujące tematy z głowy Mnie teraz nurtuje co innego;kołowrotek do tej wędki. na początku myślałem ze przerzucę TP '98 do nowego nabytku a do "Pawliska" kupię jakąś Daiwę /np. nowe Balisto/ czy nowego Twinka . Ale tak sobie myślę że do ciężkiej orki jaka czeka nowy blank / koguty rzędu 35g czy inne przynęty do 45g...a podbijam raczej kołowrotkiem / to żal mi się robi tego TP. Chyba więc TP pozostanie na "Pawlisku" a CD zaopatrzę np w Ryobi Zaubera. Po prostu szkoda mi dobrego młynka do zajechania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPIDERLING84 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Mnie teraz nurtuje co innego;kołowrotek do tej wędki. Załóż stosowny wątek we właściwym miejscu. Tutaj nie uzyskasz odpowiedzi tylko będziesz miał co rusz przygody z napinaczami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Masz racje, pod zadnym pozorem nie uzywaj TP 98 bo na pewno sie rozleci po pol sezonu, moze krocej, baaaardzo zadko trafiaja sie udane modele, ktore juz te ponad 15 lat wytrzymuja, szkoda ryzyka, Zauber dobry kolowrotek i gwarancje ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilesianPerch Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 No to tytuł kotleta masz w kieszeni. Może były starsze wątki, ale żeby samemu ogrzać sobie takiego ciężkostrawnego klopsa to ... żenuła.mdziam_78 to po coś tu wlazł ? Nie interesuje Cię wątek to nie czytaj, a tym bardziej po co komentujesz w "arcyżenujący" sposób ? To jest wątek Staszka i może go tyle razy odgrzewać ile razy mu się spodoba nawet jakby to tylko On sam czytał ! P.s. Staszek może zostań jakimś publicystą skoro Twoje "żenujące" wątki mają tyle odsłon.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 (edytowane) Nie, to nie jest watek Staszka, to jest watek jerkbaita i kazdy moze sobie wejsc i jesli ma taka ochote sie ponabijac jak jest z czego jak chociazby nieuzywania Twin Powera 98 bo szkoda Edytowane 2 Stycznia 2015 przez Bujo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 mdziam_78 to po coś tu wlazł ? Nie interesuje Cię wątek to nie czytaj, a tym bardziej po co komentujesz w "arcyżenujący" sposób ?Trochę dziwne podeście......bo z tego wynika, że komentarze mogą być tylko pochlebne, a jeśli ktoś chce wyrazić niezadowolenie to już nie musi.....To trochę jak z demokracją w Koreii - Pozdrawiam Kim Dzong Un'a :ph34r: Staszek Napisz co dokładnie wybraleś....model blanku....rękojeść....uchwyt itp, a jak już do Ciebie dojdzie to wklej Fotki najlepiej z ugięciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bardziu Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Nie, to nie jest watek Staszka, to jest watek jerkbaita i kazdy moze sobie wejsc i jesli ma taka ochote sie ponabijac jak jest z czego jak chociazby nieuzywania Twin Powera 98 bo szkoda Mnie bawi coś innego. Ślepy zachwyt bez porównania. Takie bezkrytyczne podejście. Coś tu nie halo. Z przyjemnością czytałem początek tego wątku, oczekiwanie na pierwszą wędkę. Teraz czytam to z rozbawieniem i zażenowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 2 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Trochę dziwne podeście......bo z tego wynika, że komentarze mogą być tylko pochlebne, a jeśli ktoś chce wyrazić niezadowolenie to już nie musi.....To trochę jak z demokracją w Koreii - Pozdrawiam Kim Dzong Un'a :ph34r: Staszek Napisz co dokładnie wybraleś....model blanku....rękojeść....uchwyt itp, a jak już do Ciebie dojdzie to wklej Fotki najlepiej z ugięciami Blank CDBR832MH 10-35g c/w i 10-20lb.. Teraz Rafał zaczyna się "pastwić" nad uchwytem , jak dostanę zdjęcia to wkleję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi