Skocz do zawartości

Odliczanie do odbioru okoniówki "Anusia"

staszek

Rekomendowane odpowiedzi

No to tytuł kotleta masz w kieszeni. Może były starsze wątki, ale żeby samemu ogrzać sobie takiego ciężkostrawnego klopsa to ... żenuła.

Każdy uważa co chce, żenua czy nie to twoja opinia, ja myślę inaczej i nic ci do tego............... Mnie cieszy temat i to że będę miał coś nowego , najwyżej zblokuj sobie temat / i mnie.../ i będziesz miał żenujące tematy z głowy ;)

Mnie teraz nurtuje co innego;kołowrotek do tej wędki. na początku myślałem ze przerzucę TP '98 do nowego nabytku a do "Pawliska" kupię jakąś Daiwę /np. nowe Balisto/ czy nowego Twinka . Ale tak sobie myślę że do ciężkiej orki jaka czeka nowy blank / koguty rzędu 35g czy inne przynęty do 45g...a podbijam raczej kołowrotkiem / to żal mi się robi tego TP. Chyba więc TP pozostanie na "Pawlisku" a CD zaopatrzę np w Ryobi Zaubera. Po prostu szkoda mi dobrego młynka do zajechania .

No to tytuł kotleta masz w kieszeni. Może były starsze wątki, ale żeby samemu ogrzać sobie takiego ciężkostrawnego klopsa to ... żenuła.

mdziam_78 to po coś tu wlazł ? Nie interesuje Cię wątek to nie czytaj, a tym bardziej po co komentujesz w "arcyżenujący" sposób ? To jest wątek Staszka i może go tyle razy odgrzewać ile razy mu się spodoba nawet jakby to tylko On sam czytał !

P.s. Staszek może zostań jakimś publicystą skoro Twoje "żenujące" wątki mają tyle odsłon.... ;)

mdziam_78 to po coś tu wlazł ? Nie interesuje Cię wątek to nie czytaj, a tym bardziej po co komentujesz w "arcyżenujący" sposób ?

Trochę dziwne podeście......bo z tego wynika, że komentarze mogą być tylko pochlebne, a jeśli ktoś chce wyrazić niezadowolenie to już nie musi.....To trochę jak z demokracją w Koreii - Pozdrawiam Kim Dzong Un'a :ph34r: :ph34r:

Staszek Napisz co dokładnie wybraleś....model blanku....rękojeść....uchwyt itp, a jak już do Ciebie dojdzie to wklej Fotki :good:  najlepiej z ugięciami :highfive: 

Nie, to nie jest watek Staszka, to jest watek jerkbaita i kazdy moze sobie wejsc i jesli ma taka ochote sie ponabijac jak jest z czego jak chociazby nieuzywania Twin Powera 98 bo szkoda  :)

Mnie bawi coś innego. Ślepy zachwyt bez porównania. Takie bezkrytyczne podejście. Coś tu nie halo. Z przyjemnością czytałem początek tego wątku, oczekiwanie na pierwszą wędkę. Teraz czytam to z rozbawieniem i zażenowaniem.

Trochę dziwne podeście......bo z tego wynika, że komentarze mogą być tylko pochlebne, a jeśli ktoś chce wyrazić niezadowolenie to już nie musi.....To trochę jak z demokracją w Koreii - Pozdrawiam Kim Dzong Un'a :ph34r: :ph34r:

Staszek Napisz co dokładnie wybraleś....model blanku....rękojeść....uchwyt itp, a jak już do Ciebie dojdzie to wklej Fotki :good:  najlepiej z ugięciami :highfive: 

Blank CDBR832MH 10-35g c/w i 10-20lb.. Teraz Rafał zaczyna się "pastwić" nad uchwytem , jak dostanę zdjęcia to wkleję.